لپ تاپ رو دادم تعمیر برام تعمیر کردن. الان مثل ساعت داره کار میکنه. واقعا یه لحظه هم از خریدم پشیمون نشدم و نیستم. بهترین برند Lenovo
لپ تاپ رو دادم تعمیر برام تعمیر کردن. الان مثل ساعت داره کار میکنه. واقعا یه لحظه هم از خریدم پشیمون نشدم و نیستم. بهترین برند Lenovo
LENOVO Y560 واقعا لپتاپ شاخي بود. که قدرشو ندونستم الان که برد مشکل پيدا کرده .. نزديک به 1 هفتست شبانه روز دارم تحقيق ميکنم با اين قيمتهاي نجومي براي همچين کانفيگي بايد 2.500 حداقل داد! عجب چيزي بود. از دکمه هاي لمسيش گرفته تا کولينگ فوق العاده اش!
سلام دوستان من 2 سال هست که این لنوو رو دارم. یه سوال داشتم خدمت دوستان. میخواستم ببینم میشه dvd این مدل رو با بلوری تعویض کرد؟ در صورت امکان قیمتش رو لطفا بگین. ممنون
بله میشود/
متاسفانه قیمت ندارم... ولی فکر کنم تو این گرونی زیر 200 هم پیدا نشه... شاید هم بشه!
شکر خدا لپتاپ منم درست شد... نماینده سازگار میگفت مشکل از چیپ هست ولی وقتی با باطری روشن میکردم دستگاه رو راحت بالا میومد. دادم به یه کار بلد ازم 130 گرفت درستش کرد! هر کاریش کردم نگفت چکارش کرده.....
Last edited by hasanoooooooo; 02-01-2013 at 01:13.
سلام دوستان
چند روز پیش پسر عمه ام گفت که میخواد y560 رو بفروشه. تقریبا نو نو هستش و ازش خیلی کم استفاده کرده. فکر کنم رو هم شیش ماه ازش استفاده نکرده. می ارزه ازش یک و پونصد بخرم؟
نمایندگی سازگار داخل لیست دزدترین شرکت ها قرار داره. برای یه کار کوچیک. میگن مادربرد رو عوض کن. واسه من درایور اشتباه ریخته بود. بعد می گفت کارت گرافیکت کار نمیکنه. باید مادربرد عوض کنی. خودم ریختم کار کرد!
Last edited by pcsoft; 16-01-2013 at 15:39.
سلام دوستان ممنون از پستای مفیدتون
تو یه پست گفت بودن کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود کنیم، آخه حجمش خیلی کمه، نزدیک 1MB ،ولی سایت lenovo زده 326MB !!!! مثلا AMD آپدیتم هس!! غیرمعقول نیس؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ممنون از پستای مفیدتون
تو یه پست گفت بودن کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود کنیم، آخه حجمش خیلی کمه، نزدیک 1MB ،ولی سایت lenovo زده 326MB !!!! مثلا AMD آپدیتم هس!! غیرمعقول نیس؟!!
نه عزیز . اونی که سایت لنوو گذاشته هم قدیمی هست هم اینکه الکی حجمش زیاده.. اونی که خود amd گذاشته 1 مگابایت هست که وقتی اونو بگیری باید 80 مگ هم دوباره دانلود کنی... اون 80 مگی رو شما بگیر.... خیلی وقت هست که دیگه لنوو نرم افزاراشو رو سایت برای لپتاپ ما اپدیت نمیکنه... با بزنامه driver magician میتونید درایور lan, wifi , intel , vga رو اپدیت کنید...
لنوو درایور برای هر دو کارت گرافیک ATI و Intel ارائه میده. برای همین هم حجمش بالاست. یعنی با این درایور شما می تونین بین دو کارت عمل سوییچ انجام بدین. البته نسخه اش قدیمی هست(نسخه 8.7)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)