توی دفترچه نوشته 50 تا
بعضی از پمپ ها نامردی میکنند و هوا هم رد میکنند در زمان بنزین زدن که البته پول هوا رو هم ازت میگیرند
من خودم توی پمپ شریعتی میرداماد به پرایدم 42 لیتر بنزین زدم !!!
توی دفترچه نوشته 50 تا
بعضی از پمپ ها نامردی میکنند و هوا هم رد میکنند در زمان بنزین زدن که البته پول هوا رو هم ازت میگیرند
من خودم توی پمپ شریعتی میرداماد به پرایدم 42 لیتر بنزین زدم !!!
بنزین تو صبح غلیظ تره و همچنین بعضی پمپ بنرین ها هم همون جور که دوستمون ګفت یا نامردی میکنن یا شمارنده شون خرابه.
دیدم که سایپا روی پرایدهایی که ایموبلایزر داره یه کارت میده که در صورت نیاز به تهیه سویچ مجدد با اون کارت میشه درستش کرد
من ماشینم رو به صورت کارتکس و از یه کارگزار دلال خریدم اما زمانی که ماشین رو تحویل گرفتم کارتی بهم نداد من هم در اون زمان یادم نبود که کارت رو ازش بپرسم
حالا میخوام بدونم که ماشین های شما هم کارت دارند یا ندارند ؟
ايني كه ميگم بارها وبارها توپمپهاي مختلف امتحان كردم
نشونه ديگشم اينه كه تا 25ليتراول تمام چراغا روشنن وبعداز مصرف 52ليتر هم 2تاچراغ روشن دارم![]()
Last edited by selejwest; 25-04-2009 at 09:29.
کسی نیست جواب بده ؟؟؟
به احتمال زیاد این کد دست نمایندګی ها هستش. اګه به اون جا مراجعه کنید بهتون میدن و کلید جدید رو میسازن. برای ایمنی و اینها دست مشتری نمیدن فکر کنم.
ولی از یکی هم شنیده بودم که اګه کلید رو ګم کنید کلا باید ایموبلایزر کدش عوض شه که ایمنیش بالاتره.
موفق باشید
ممنون
نگران بودم که همه لوکان ها داشته باشند و فروشنده به من نداده باشه واسه روز مبادای خودش
پس هیچ کدوم از این ها ندارند
تندر کلا چند مدل هست
چندتا در ایران تولید می شود
تندر که با یک اتاق و موتور و گیربکس توی ایران عرضه میشه
تیپ های مختلفش هم که دوستان بارها و بارها در موردش بحث کردن و همینطور در نظر سنجی بالا هست
بچه ها بیشترین سرعتی که با تندر رفتید چقدر بوده؟؟؟ تو هر مسیری باشه اشکال نداره حتی تو سر پائینی
فقط می خوام بدونم تو سرعت بالا داخل ماشین چه احساسی بهتون دست داده ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)