سلام. خواستم از نینجا و بقیه دوستان که این گوشی رو دارن بپرسم که گوشی به صورت دیفالت زبون فارسی یا عربی داره یا نه ؟
سلام. خواستم از نینجا و بقیه دوستان که این گوشی رو دارن بپرسم که گوشی به صورت دیفالت زبون فارسی یا عربی داره یا نه ؟
خیر نداره....ولی با رام های جدید میتونی اضافه کنی...
نینجای عزیز لطف میکنی یه ویدیو یک دقیقه ای که با دیزایر اچ دی فیلم برداری کردی بزاری تا کیفیت دوربین را ببینیم؟
بیزحمت یه سر اینجا بزنین!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من قصد دارم فردا برم تهران و تا شنبه اونجا بمونم
الان علائدین گوشی رو داره
بچه ها دارم امروز میرما
اینقدر کم لطف نباشین
اگه علائدین نداشت کجا میتونم گیر بیارم
یه چیز دیگه که من اصلا از اون سر در نمیارم این مسئله لاک و آنلاک بودن گوشیه بعضیا میگن گوشی که وارد ایران میشه لاکه بعضیای دیگه میگن آنلاکم وارد میشه
اگه میتونین یه توضیح در این مورد که اصلا فلسفه ی لاک بودن و آنلاک بودن چیه به من بدید
خیلی دوستون دارم
سلام دوست عزیز من به جات بودم صبر میکردم چون یکی از بچه های فروم های دیگه که حرفشم معتبر این خبر را داده بود
دوستان یه نکته ای را بهتون بگم در مورد دیزایر اچ دی
اگر تا آخر هفته اینده دیزایر اچ دی تو بازار تهران یا سایت ها دیدید اصلا نخرید چون بوردش مشکل داره و وقتی داغ میکنه سریع ریست میکنه اچ تی سی قرار بوده که دیروز (چهارشنبه برابر با 24 نوامبر ) سری جدید را پخش کنه که هنوز این کارو نکرده به محض اینکه سری جدید را پخش کرد بهتون خبر میدم برای همین هم هست که سایت های معتبر مثل دیجیکالا این گوشی را ناموجود زدند واسه همین اصلا در خریدش عجله نکنید .
موفق باشید
سلام.
این گونه مطالب رو با منبع معتبر بذارید تو فروم .. به شنیده ها اکتفا نکنید.
هم من و هم نینجا از سری اول این گوشی خریدیم و تا الان مشکلی که شما گفتید رو نداشته.
رفیق،اینکه سعید یه چیزی رو میگه،باعث نمیشه که ما به این نتیجه برسیم که همه ی اچ دی های موجود در بازار خراب هستن و فقط تا اخر هفته خراب میمونن!!دوستان یه نکته ای را بهتون بگم در مورد دیزایر اچ دی
اگر تا آخر هفته اینده دیزایر اچ دی تو بازار تهران یا سایت ها دیدید اصلا نخرید چون بوردش مشکل داره و وقتی داغ میکنه سریع ریست میکنه اچ تی سی قرار بوده که دیروز (چهارشنبه برابر با 24 نوامبر ) سری جدید را پخش کنه که هنوز این کارو نکرده به محض اینکه سری جدید را پخش کرد بهتون خبر میدم برای همین هم هست که سایت های معتبر مثل دیجیکالا این گوشی را ناموجود زدند واسه همین اصلا در خریدش عجله نکنید .
موفق باشید
با تشکر از آقایون
آره منم با نظرتون موافقم. اینا چه هفته ی دیگه چه چند هفته دیگه همون گوشیای قدیمیشونو رو میکنن تا بهت قالبش کنن پس بهتره همین شنبه بگیرمو تیر خلاصی رو بزنم
و آقا رامین شاید به گفته ی دوستان اینا فقط حرفی بی ارزش نباشه
و به نظر خودم فروشندگان موبایل اینو رو کردن تا مشتریاشونو برا خودشون نگه دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)