با توجه به اینکه شرکت مخابرات خصوصی شده فکر کنم باید به همون ارتباطات زیرساخت شکایت ببریم
اکثر شهرها از جمله کرج مخابرات شون دارند اینترنت نامحدود و ارزون قیمت میدهند 256 نامحدود رو میدن 13 تومن
با توجه به اینکه شرکت مخابرات خصوصی شده فکر کنم باید به همون ارتباطات زیرساخت شکایت ببریم
اکثر شهرها از جمله کرج مخابرات شون دارند اینترنت نامحدود و ارزون قیمت میدهند 256 نامحدود رو میدن 13 تومن
سلام
آقا از دوستان کسی از این آراد نت سرویس نگرفته ببینیم کیفیتش چجوریه ؟
نا محدود 128 یک سالش 200 تومن خوبه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخابرات تهران اینترنت نامحدود داده و روی قبض هم محاسبه میشه و نیازی نیست بری تمدید بکنی و مبلغش روی قبض میاد
چرا مخابرات قم این کار رو نمیکنه ؟
شهر های اطراف همه نامحدود دارن جز قم
قمه دیگه
ایران از جهان عقبه باز قم از ایران عقبه
بجه ها توی منطقه زنبیل آباد کدوم شرکت adsl ش از همه بهتره؟
من شاتلم ولی اصلا راضی نیستم![]()
من مخابرات دارم
دوستانی که براشون سرعت مهم نیست مثه من و فقط می خوان در حد معمولی یعنی اشتراک 128 کیلو تا 50 کیلو سرعت دانلود براشون بسه به نظرم بهتر از هر شرکت دیگس
مگه نامحدود بخواین
من که راضیم !
دوستانی که اینجا هستند و از مخابرات اشتراک داشتند ، خواهشا این بحث شکایت از کم فروشان اینترنت را جدی بگیرید . الان یک ماهه که اشتراک مخابراتم تمام شده و دربه در دنبال اینترنت نا محدود می گردم ...
جالبه که تمام شهرها مخابرات نامحدود دارند و فقط قم اینطوری شده ؟؟؟
نکته ای که برای من خیلی جالبه و دوست دارم اونو از مسئولین مخابرات قم ( که مطمئن هستم این تاپیک رو دنبال می کنند ) بپرسم اینه که هنگامی که یک سال پیش من به مخابرات عماریاسر ( واقع در خیابان سمیه) مراجعه کردم ، برای گرفتن تایید اینترنت 256 برای دانشجویان و یا طلاب ، من را به اتاق یکی از مسئولین هدایت کردند و آنجا مسئول مخابرات روی این نکته تاکید داشت که بر طبق قوانین سازمان مقررات رادیویی اصلا محدود کردن اینترنت غیرقانونی است و می گفت که در ماه های آینده جلوی فعالیت شرکت های خصوصی که اینترنت را محدود می کنند خواهد گرفت !
اما نکته جالبش اینجاست که تنها دو ماه بعد سیاست خود را تغییر داده و حتی از دادن ترافیک رایگان شبانه هم امتناع می کنند !
آیا مسئولین مخابرات قم پاسخگوی چنین رفتاری هستند ؟
اگر چیزی قانون است ، چرا همه جا اجرا نمی شود ؟
دوست عزیز ...
پس از جست و جوی فراوان به این نتیجه رسیدم که باز از شاتل سرویس دارای ترافیک شبانه رایگان بگیرم ...
چیزی راجب سرعت دانلود ترافیک شبانه شاتل می دانید ؟
من فقط و فقط برام دانلود فایل های حجیم مهمه و دوست دارم که حداقل شبی یکی گیگ دانلود کنم ...
چون در یک منطقه هستیم این سوال رو ازتون پرسیدم ...
اگر بقیه ی دوستانی که اینجا میان و در شهر قم هستند هم چیزی راجع به ترافیک رایگان شبانه شاتل می دونند ، ممنون میشم راهنمایی ام کنید ...
دوستان حالا که بحث داغ شد بزارید یک فریب بزرگ دیگر را از شرکت صبانت براتون بگم ...
تو یک هفته اخیر در به در دنبال اینترنت نامحدود بودم که به نکته جالبی از شرکت صبانت برخورد کردم !
یکی دو تا از دوستانم که زیاد دانلود می کنند ، اینترنت نامحدود شرکت صبا نت را به من پیشنهاد کردند و گفتند که صبح تا شب در حال دانلود هستند و هیچ مشکلی ندارند ! من هم با اشتیاق با چهار تا از نمایندگی های صبا نت در قم تماس گرفتم و درخواست این سرویس را دادم ...
می دونید نکته جالبش چیه ؟
تمام آن ها وجود این سرویس را تکذیب نمی کنند اما به هیچ عنوان به مشتری پیشنهاد نمی کنند و خیلی راحت اظهار می دارند که سرعت این اینترنت از سرعت اینترنت DialUP هم پایین تر است ... و می گویند که در صورت ناراضی بودن کاربر ضرر جمع کردن خط را هم از او می گیرند ...
و جالب اینه که خودشان هم اظهار می دارند که این سرویس فقط برای عمل به قانون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است ! ( معلوم نیست این وسط حق مصرف کننده چی میشه )
به هر حال به حرف آنها گوش نکردم و تقاضای این سرویس را دادم و باورتان نمی شود که سرعت دانلودم اکنون چقدر است !!! بین 3 تا 9 کیلو بایت !!! یعنی یک چیزی شبیه اینترنت دیال آپ و حتی پایین تر از آن !
حتی صفحات عادی اینترنت را هم به کندی باز می کند !
تجربه ام را اینجا بازگو کردم تا دوستان دیگری که در قم ساکن هستند فریب همچنین سیاستی را نخورند ...
و مثل من ضرر نکنند ..
موفق باشید !
سابقا شاتل شاید خوب بود ولی الان دیگه مفت نمی ارزه
من خودمم فایلهای حجیم زیاد دارم و بخاطر همین شدیدا به شبانه رایگان نیاز دارم
من شبا فوقش 200 مگ بتونم دانلود کنم به پیشتیبانی هم زنگ بزنی چیزی تحویلت نمیدن جز چرت و پرت
بخاطر همین دنبال یه شرکت دیگه هستم
در واقع با سرویس گرفتن از شاتل چیزی جز پشیمونی برات نداره
از ما گفتن بود
امیدوارم مسئولین شاتل این پست منو بخونن و یه فکری به حال شبانشون بکنن
تا 25آذر،پارس آنلاین(1مگ) و پیشگامان(512) تست شده و حداقل دانلود شبها یک گیگ است،شکایت به نتیجه ای نمی رسد و راههای فرار بسیاری در پیش روی شرکتهای اینترنتی قرارداده شده است.اما نفس شکایت،باعث می شود پی ببرند کاربران از روش ارائه اینترنت ناراضی هستند و شاید(1در هزار)سعی بر اصلاح نمایند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)