اونارو باید بیابی و بگیریشون. یا برشداری یه جور معما هستن
اونارو باید بیابی و بگیریشون. یا برشداری یه جور معما هستن
tnt نیستن دوست عزیز titan هستن.
خب وقتی tab رو میزنی گوشه سمت راست بالا نوشته که چکار باید انجام بدی. معمولا ماموریت اصلی رو نوشته بعد زیرش کاری که فعلا باید انجام بدی رو نوشته. مثلا :
- خنثی کردن عملیات ... .
- پیدا کردن محل اختفای ... .
البته این فارسی شدش بوداهر چند حق میدم بعضی جاها گیج کنندس. با کمک دکمه x هم می تونی یه چیزایی بفهمی از کاری که باید انجام بدی.
خیلی جالبه ! وین Xp ساپورتش میکنه؟
بعضی از علامت سوال ها هست که خود علامتش یجای دیگه است و نقطه زیر علامت سوال یجای دیگه
اگه نسخه قبلی یادتون باشه باید میرفتی جایی که درست نقطه بیفته زیر علامت سوال بعدش X رو نگه میداشتی و اسکن میکرد......ولی تو این نسخه هرچقد X رو نگه میدارم مینویسه چیزی واسه اسکن پیدا نمیکنه
اگه میشه راهنمایی کنید
متشکر
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
در کل خیلی بازی قشنگی بود. بهترین بازی ادونچر امسال بود به نظر من. مخصوصا داستانش. کارای سینمایی قشنگی که داشت باعث میشد آدم فکر کنه فقط یه بازی بازی نمی کنه بلکه داره یه سری جدید از فیلم بت من رو می بینه. باعث شد برم سراغ فیلم های بت من و شایدم سری قبلی بازی رو هم بازی کردم. چون بعضی چیزا بود که فکر کنم یا به فیلم ربط داشت یا به سری قبلی بازی.
گرافیکش خیلی خوب بود با توجه به اینکه بازی open world بود. به جزئیات توجه زیادی شده بود.
گیم پلی که به جرئت بهترین گیم پلی بازی های امسال تو این سبک هست. مخفی کاری های زیاد که هر ادونچر بازی رو به ذوق میاره واقعا هوشمندانه طراحی شده بود. مخصوصا معماهای ریدلر. طراحی مراحل که همونطور که گفتم مثل یه فیلم بود و هیچ حس یکنواختی بهم دست نمی داد. با اینکه بعضی وقتها چند بار به یک مکان مشخص می رفتم.
طراحی شهر ، گجت ها و کاراکترها عالی بودن. البته کاراکترها چون کپی شده از فیلم هستن زیاد نمیشه از هوش طراح گفت. ولی به هر حال خوب کار شدن.
صدا گذاری هم در سطح عالی بود. هم موزیک زمینه هم صدای کاراکترها. طوری بود که با حال و هوای موزیک میشد فهمید که قراره چه اتفاقی بیافته. این صحنه اکشنه یا دراماتیکه و ... .
اما عیب های بازی به نظر من :
در گیریهای تن به تن خسته کننده بودن با اینکه طرف مقابل هم تنوع سلاح و زره داشت.
فضای شهر خیلی مرده و سرد بود. درسته که می خواستن ظلم و نقشه های پلید در حال انجام رو از فضای شهر به پلیر برسونن اما خب خیلی سردش کرده بودن.
هیچ کس به غیر از شما و کاراکترهای اصلی و افرادی که باید باهاشون درگیر بشین نبودن. یا کسی نبود یا اگه بود یه درگیر در بازی بود. افراد عادی نبودن. هیچ چیز به جز هلی کوپتر تو فضای شهر حرکتی نداشتند. در حال که وقتی شما در قسمت آخر از پنجره بیرون رو نگاه کنید یه شهر در حال حرکت می بینید. ماشینها در حال حرکتن و ساختمانهای روشن و ... .
شما تصمیم گیرنده نبودید. درسته می تونستید وارد یک ماموریت دیگه بشین یا کلا تو شهر چرخ بزنین. اما وقتی به ماموریت اصلی می رسیدین فقط یه راه داشتین و باید همونطور جلو می رفتین که باید می رفتین. اما بعضی مراحل هم بود این وسط.
در کل خیلی بازی خوبی بود. بین این همه بازی جدید تو سبک های مختلف که تو این چند ماه آخر سال اومدن این بازی به نظر من بهتر از همه ظاهر شد. توقعات رو برآورده کرد و به خاطره خوب از خودش به یادگار گذاشت. منم این بازی رو به هر گیمری تو هر سبکی که بازی می کنه پیشنهاد می کنم.
گرافیکش نسبت به اساسینس کرید ریولیشن یا همون 4 خیلی بالاتره؟ آخه من بازیش نکردم
اسپویلر واسه من کار نمیکنه...
Spoiler Alertآره منم اول خارج شدم از Arkham cityولی انگار باید راه خوب رو بریم!!!
خوب خیلی جالب بود که انگار همه مثل خودم credit بازی رو escape زدن و تا آخر نشنیدن که چه اتفاقی میوفته!!! من هم سری اول اصلا گوش ندادم... بهت پیشنهاد میکنم که بعد از پایان بازی credit رو تا آخرش بزاری بره....
واسه هارلی هم خیلی ساده انگار توجه نکردی که وقتی هارلی دوای شما رو دزدید talia هم در بین راه اون رو گرفت و بست و دوای درمان رو از اون دزدید... واسه همین بود که هنوز جوکر دنبال راه درمان بود و نمیدونست که اون دوا پیش talia بود...
آره بالاتره...اما بازم نمیشه نظر خوبی داد آخه AC محیطش قدیمیه ...اما BATMAN ....منظورم اینه ک فضا و محیط این دو بازی فرق میکنن...ب نظر من هر دوتاشون عالین
اینطوری بگم که اساسین باید جلوش لُنگ بندازه.![]()
بالاخره تموم شد .......
به نظر من داستان نسخه قبلی طولانی تر از این نسخه بود ...... خیلی زود تموم میشه ....... البته من فقط سراغ ماموریت های اصلی میرفتم و به ماموریت های فرعی کاری نداشتم
نقاط قوت این نسخه اضافه شدن چند کاراکتر مختلف بود ...... معماهای ریدلر خیلی خیلی باحال شده بود .......
صداگذاری فوق العاده بود ......... داستانش هم همونطور که دوستمون گفت اصلا حس نمیکردی که داری بازی بازی میکنی انگار داری فیلم نگاه میکنی
اما به نظر من نقاط ضعف بازی بیشتر از نقاط قوت بود ( البته نظر شخصی منه )
اصلی ترین ضعف بازی این بود که نسبت به نسخه قبلی اکشن ها هیچ تغییری نکرده بود ....
کارهایی که بتمن تو نسخه قبل انجام میداد عینا اینجا تکرار شده بود ....... دشمن ها همون دشمن های قبلی
اما با این همه عیب و ایراد بازم بازی خوبی بود و ارزش بازی کردن داشت
دوستانی که CREDITS بازی رو تا آخر تماشا کردن مگه آخرش چی نشون میده ؟؟؟
من تا اونجایی که جوکر شروع میکنه به ترانه خوندن گوش کردم ...... خیلی قشنگ میخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)