تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 145 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

2 صفحه بحث در مورد خرچنگ ؟!
    اتفاقا خرچنگ بود و هیچ سوتی یا چیز عجیبی هم نبود.
    اگه قسمتای قبلی رو دیده باشید اطراف زندان یه گودال کنده شده و پر از آبه و خوب وجود خرچنگ نزدیک آب چیز عجیبی نیست.
    خرچنگ که توی گودال اب زندگی نمی کنه
    به هر حالا این نقشه می تونه دلیل وجود خرچنگ توضیح بدهد
    [
      محتوای مخفی: نقشه 

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها "یا لثارات الحسین " یعنی چی ؟

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در انتقام برای حسین
    ترجمه گوگل

4. این کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

این آخریه محمد حنفیه بود ؟!
    برادر امام حسین (ع) بود ، که فرقه ای از سنی ها بعد از خلفا ایشون رو قبول دارند که این گروه سنی رو حنفی می گن .

6. 2 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

کسی جاب دوستمونو نداد؟!؟؟

همه قاتلین رو نه ولی کسایی مثل حرمله رو تو روغن داغ میندازه.

این آخریه محمد حنفیه بود ؟!
    بله

8. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از اخریه کیه بگید منم بدونم ؟!؟!؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

برادر امام حسین (ع) بود ، که فرقه ای از سنی ها بعد از خلفا ایشون رو قبول دارند که این گروه سنی رو حنفی می گن .
    نه عزیزم ایشون فرقه حنفیه رو ایجاد نکردن .

موسس فرقه حنفیه فردی است به اسم ابو حنیفه .

این دو شخص با هم فرق دارن .

11. 3 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اصولا برای انتقام در عربی از خود (انتقم-ینتقم) استفاده میشه و در قرآن هم جاهای زیادی داریم که از این کلمه استفاده شده (إن الله عزیز ذوالنتقام)

برای خون هم اصولا از (دم)
    مثلا (این طالب بدم المقتول بکربلا؟)

اما به صورت عجیبی ادبیات جدیدی در مورد امام حسین به وجود اومد که من تا الان برای دیگران نشنیدم

مثلا:
    ثارالله
    ثار به معنای خونخواه و ثار الله به معنای کسی است که خونخواه او خود الله است!!!

و یا لثارات الحسین (ع) هم شعاری است که خونخواهان ایشان سر داده و خواهند داد. «کجایید خونخواهان حسین (ع)»

امام صادق‏ علیه‏السلام در این باره فرمود:

{ وَ هُمْ مِنْ خَشیَةِ اللَّهِ مُشْفِقُونَ یَدعُونَ بِالشَّهادَةِ وَیَتَمَنَّونَ اَنْ یُقتَلُوا فِی سَبیلِ اللّهِ شِعارُهُم یَا لَثاراتِ الحُسَینِ‏علیه السلام اِذا سَارُوا یَسیِرُ الرُّعبُ اَمَامَهُمْ مَسِیرَةَ شَهرٍ: یاران مهدی تنها ازخدا می‏ترسند و فریاد «لا اله الاّ اللّه» آنان بلند است و همواره در آرزوی شهادت و کشته شدن در راه خدایند. شعار آنان «یالثارات الحسین» است. به هر سو که روی آورند، ترسِ از آنان، پیشاپیش در دل مردم افتد}

13. 9 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

به نظر منم صحنه زندان یخورده تخیلی بود و نسبت به بقیه ی صحنه های فیلم ضعیف بود ( البته نظر من هست ! )
    شنیدم که مختار انتقام قاتلین امام حسین رو میگیره و اونا رو تو روغن میسوزونه ، چقدر درسته ؟
    فکر نکنم این جوری باشه . ولی بین مردم عادی یه باور غلط وجود داره که می گن مختار قاتلین امام حسین (ع) رو تو دیگ میاندازه ، که میر باقری برای احترام به این اعتقاد مردم این قضیه رو تو رویای مختار نشون می ده که مختار فکر می کنه اگر عمر سعد و ابن زیاد بگیرم تو دیگ میاندازم . (من عکس این صحنه رو که تعداد زیادی دیگ آماده کرده بود و افرادی توش بودن رو یک سال قبل دیدم) .

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

نه عزیزم ایشون فرقه حنفیه رو ایجاد نکردن .

موسس فرقه حنفیه فردی است به اسم ابو حنیفه .

این دو شخص با هم فرق دارن .
    آره دوست من شما درست می گی . کاملش رو پیدا کردم . ایشون هم پیروانی داشتند که در زیر می خونید .(به همین علت من دچار اشتباه شدم )

محمد حنفیه (محمد بن‌حنفیه)، از فرزندان علی بن ابی‌طالب (علیه السلام) که مادرش خوله حنفیه دختر جعفر بن قیس است و به همین جهت به این نام مشهور شده‌است.

محمد در زمان حکومت عمر بن خطاب متولد شد و در ایام حکومت عبدالملک بن مروان وفات نمود سن او ۶۵سال بوده و در بقیع دفن شده‌است. او مردی عالم و نیرومند بوده و در جنگ‌های جمل و صفین شرکت داشت و بعد از شهادت علی علیه السلام در کنار برادران بزرگوار خود امام مجتبی و سپس امام حسین علیه السلام بود و به علت معلولیت و فلج دستان نتوانست در حادثه کربلا حاضر شود.

فرقه کیسانیه او را امام و مهدی آخرالزمان می دانستند. این فرقه منقرض گشته و از بین رفته‌است.

15. 3 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

فکر نکنم این جوری باشه . ولی بین مردم عادی یه باور غلط وجود داره که می گن مختار قاتلین امام حسین (ع) رو تو دیگ میاندازه ، که میر باقری برای احترام به این اعتقاد مردم این قضیه رو تو رویای مختار نشون می ده که مختار فکر می کنه اگر عمر سعد و ابن زیاد بگیرم تو دیگ میاندازم . (من عکس این صحنه رو که تعداد زیادی دیگ آماده کرده بود و افرادی توش بودن رو یک سال قبل دیدم) .

من که عرض کردم همه قاتلین رو نه ولی چند تایی مثل حرمله رو تو دیگ روغن میسوزونه .

این رو از منبع موثق میگم .

مختار تقریبا 3000 نفر رو به قتل میرسونه .

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

آره دوست من شما درست می گی . کاملش رو پیدا کردم . ایشون هم پیروانی داشتند که در زیر می خونید .(به همین علت من دچار اشتباه شدم )

محمد حنفیه (محمد بن‌حنفیه)، از فرزندان علی بن ابی‌طالب (علیه السلام) که مادرش خوله حنفیه دختر جعفر بن قیس است و به همین جهت به این نام مشهور شده‌است.

محمد در زمان حکومت عمر بن خطاب متولد شد و در ایام حکومت عبدالملک بن مروان وفات نمود سن او ۶۵سال بوده و در بقیع دفن شده‌است. او مردی عالم و نیرومند بوده و در جنگ‌های جمل و صفین شرکت داشت و بعد از شهادت علی علیه السلام در کنار برادران بزرگوار خود امام مجتبی و سپس امام حسین علیه السلام بود و به علت معلولیت و فلج دستان نتوانست در حادثه کربلا حاضر شود.

فرقه کیسانیه او را امام و مهدی آخرالزمان می دانستند. این فرقه منقرض گشته و از بین رفته‌است.

کاملا درسته .

خیلی جالبه خودش امام سجاد رو امام میدونسته ولی یه عده ..... که فرقه کیسانیه رو ایجاد کردن اون رو امام

میدونستن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •