تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 63 اولاول ... 10505657585960616263 آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام
    میخوایم 10 تا سیب یکسان رو بین 3 نفر تقسیم کنیم . طوری که به هر نفر حداقل 1 سیب برسه و همه ی سیب ها ( یعنی کل 10 تا ) بین اونا تقسیم نشه . چند حالت وجود داره ؟!
    من به جواب 84 رسیدم که گویا غلط هست . تا نظر دوستان چی باشه

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    دوستان خسته نباشید.
    اون موقع که این سوال(پست اول) برام مطرح شد پیش دانشگاهی بودم
    معلم سر کلاس گفت منم دنبالشو گرفتم ببینم قضیه چیه
    سوالو اینجا مطرح کردم
    اصلا فکرشو نمیکردم تاپیک مهم بشه!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

sلام
    مطلوب است نعین اعداد صحیح شش رقمی ای (بدون صفر نخست) که در ان الف) هیچ رقمی تکراری نباشد ب)تکرار ارقام مجاز باشد.
    به قسمتهای الف و ب با این قید اضافی که عدد صحیح شش رقمی نامبرده بر 4 بخش پذیر باشد/

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    الف) ب)
    برای قسمت دوم باید شرط بخش پذیری بر 4 را اعمال کرد (عددی بر 4 بخش پذیر است که دورقم سمت راست آن بر 4 بخش پذیر باشد)حالا باید دید بین اعداد 0 تا 9 کدام دو تا دو تا رقم بر 4 بخش پذیر است(مثلا 12 یا 28 یا...) آنها را شمرد و به عنوان تعداد حالتهایی که میتواند به عنوان دو رقم سمت راست عدد شش رقمی در نطر گرفت

5. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    الف) ب)
    برای قسمت دوم باید شرط بخش پذیری بر 4 را اعمال کرد (عددی بر 4 بخش پذیر است که دورقم سمت راست آن بر 4 بخش پذیر باشد)حالا باید دید بین اعداد 0 تا 9 کدام دو تا دو تا رقم بر 4 بخش پذیر است(مثلا 12 یا 28 یا...) آنها را شمرد و به عنوان تعداد حالتهایی که میتواند به عنوان دو رقم سمت راست عدد شش رقمی در نطر گرفت
    سلام
    پاسخ اینه
    الف) (8*8*7*6*5*4)+(9*8*7*6*5*1)
    ب)9*10*10**10*10*5

برای قسمت دوم سوال:
    (8*7*6*5*6)+ (7*7*6*5*16) برای ب قسمت دوم سوال
    9*10*10*10*25

ولی هیچی نفهمیدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام امکان داره شما اصل سوال را بزاری؟بعدش منظور شما از (بدون صفر نخست) چیه؟ یعنی اصلا صفر را جز ارقام در نظر نگیریم یا صفر به عنوان اولین رقم در نظر گرفته نشود؟یا شاید تعداد اعداد زوج را خواسته است؟
    سلام
    سوال 3 قسمتی هست .و 2 قسمت رو برداشتم . مثل قسمت دوم هست منتها جای اعداد بخش پذیر 4 اعداد زوج و بخش پذیر بر 5 منظور هست. که گفتم من بخش پذیری 4 یاد بگیرم کفایت میکنه.
    والا من فکر کنم منظور این هست که 0 فقط در رقم نخست قرار نگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چند تا سوال داشتم مربوط به درس مبانی ترکیبیات:
    تعداد جایگشت هایی از یک مجموعه ی n عضوی را بدست آورید که تنها سه عضو را حرکت میدهد
    ثابت کنید D (n) یک مشبه توزیع پذیر هست چه هنگام جبر بول هست ؟ چرا؟
    تعداد زیر مجموعه هایی از {۱،۲،،۳،...،n} را بیابید که دارای r عضو بوده و هیچ دو عضوی از یک زیر مجموعه اعداد متوالی نباشد

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    سوال 3 قسمتی هست .و 2 قسمت رو برداشتم . مثل قسمت دوم هست منتها جای اعداد بخش پذیر 4 اعداد زوج و بخش پذیر بر 5 منظور هست. که گفتم من بخش پذیری 4 یاد بگیرم کفایت میکنه.
    والا من فکر کنم منظور این هست که 0 فقط در رقم نخست قرار نگیره
    ببینید دوست من اولا الان من از جمله ای که نوشتید اصلا متوجه اصل سوال نشدم ثانیا سوالات آنالیز ترکیبی را نمی توان بدلخواه تغیر داد چون حتما جواب آن هم تغییر خواهد کرد شما در اولین سوالی که مطرح کردی اصلا به زوج بودن اشاره نکردی مطمئنا جوابی که برای بخش پذیری بر 5 است با بخش پذیر بودن بر 4 فرق دارد سعی کنید سوالات خودتون را روشن و واضح بپرسید مثلا الان آیا منظور شما از اینکه بخش پذیری بر 4 را یاد بگیرید اینه که قاعده بخش پذیری بر 4 را یاد بگیرید یا این که سوالی را مطرح کردید با شرط بخش پذیری بر 4 حل کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببینید دوست من اولا الان من از جمله ای که نوشتید اصلا متوجه اصل سوال نشدم ثانیا سوالات آنالیز ترکیبی را نمی توان بدلخواه تغیر داد چون حتما جواب آن هم تغییر خواهد کرد شما در اولین سوالی که مطرح کردی اصلا به زوج بودن اشاره نکردی مطمئنا جوابی که برای بخش پذیری بر 5 است با بخش پذیر بودن بر 4 فرق دارد سعی کنید سوالات خودتون را روشن و واضح بپرسید مثلا الان آیا منظور شما از اینکه بخش پذیری بر 4 را یاد بگیرید اینه که قاعده بخش پذیری بر 4 را یاد بگیرید یا این که سوالی را مطرح کردید با شرط بخش پذیری بر 4 حل کنید؟
    سلام

مطلوب است تعین اعداد صحیح شش رقمی ای (بدون صفر نخست) که در آنها (الف)هیچ رقمی تکراری نباشد.(ب) تکرار ارقام مجاز باشد. به قسمتهای (الف) و (ب) با این قید اضافی که عدد صحیح شش رقمی نامبرده (یک) زوج باشد. (دو) بر 5 بخشپذیر باشد.(سه) بر 4 بخش پذیر باشد.

من برای اینکه نخاوهیم همه سوال را پاسخ دهیم. قسمت اول و سه را گفتم پاسخ بدیم.
    سوال بدون جا انداختن حرفی بالا نوشتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ببنید این سوال اصل ما

سلام

مطلوب است تعین اعداد صحیح شش رقمی ای (بدون صفر نخست) که در آنها (الف)هیچ رقمی تکراری نباشد.(ب) تکرار ارقام مجاز باشد. به قسمتهای (الف) و (ب) با این قید اضافی که عدد صحیح شش رقمی نامبرده (یک) زوج باشد. (دو) بر 5 بخشپذیر باشد.(سه) بر 4 بخش پذیر باشد.

حالا پاسخ قسمت هایی که مشکی کردم.
    پاسخ الف)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ب)
    http://latex.codecogs.com/gif.latex?9*10^{5}

سه ) الف)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    سه ب)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •