چند تا شات از بازی بگذارن اونا که بازی رو دارن!!
لطفا!
چند تا شات از بازی بگذارن اونا که بازی رو دارن!!
لطفا!
این فایلی که شما می خواستی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم از اونجایی که این تاپیک خیلی زوذ میره جلو الان میرم میگیرم میذارم...چند تا شات از بازی بگذارن اونا که بازی رو دارن!!
5 مین دیگه..![]()
لطفا یکی جواب ما رو بده
ممنون
اینم لینک مستقیمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز این جا هم میتونی دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by azizalizad; 26-08-2010 at 20:38.
مطمئنه؟
کسی از این جاهایی که میگید خریده ببینه کار میکنه؟
ممنون
راستی منظورتون پاساژ رضا نیست؟!
برای بار هزارم :
کسی جایی میشناسه تو مشهد که بازی رو برای خریدن داشته باشن بهتره نزدیک های رضاشهر باشه
این پست پنجمم هست که این رو می پرسم
نه پاساژ رضا نیست میدونه ولیعصر رو که یه زره بیاین پایین (حدود 100 متر) دست چپتون این پاساژست
من تا حالا چند بار رفتم این پاساژه ولی نیاورده بود تا دیروز که نیاورده بود.
اینم شماره یکی از مغازه دارای اون جا
09124840372 و 09329072400
مکس گیم
به نظر من برو توپ خونه- پاساژ لباف - زیرزمین
Last edited by azizalizad; 26-08-2010 at 20:48.
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟
همه فقط فکر خودشونن؟
خب اینم جواب بدین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2K تایيد كرد:
عرضهی محتوای قابلدانلود برای مافيا2
مسوولان شرکت 2K Games با اعلام عرضهی اولين بسته الحاقی قابل دانلود برای قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافيا شايعاتی را كه هفته پيش در اينترنت پخش شده بود را رسما تاييد كرند.
اولين بستهی الحاقی قابلدانلود مافیا2 كه از روز اول انتشار این عنوان، در اختیار بازیکنندهها قرار خواهد گرفت "خيانت جيمی" نام دارد.
اين محتوای قابل دانلود برای بازیکنندههایی كه از نسخهی پلياستيشن3 مافيا2 استفاده میكنند كاملا رايگان خواهد بود و آنها میتوانند با استفاده كد فعالسازی که در بستهی بازی موجود است، از این محتوا استفاده كنند. دارندگان سایر پلتفرمها نيز میتوانند با پرداخت 10 دلار اين محتوای قابل دانلود را تهيه كنند.
دومين محتوای قابل دانلود مافيا2 به نام "انتقام جيمی"، مدتی پس از عرضهی بازی در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت و حالات و قابليتهای جديدی را به بازی اضافه خواهد كرد. اطلاعات بيشتر از اين بستهی الحاقی قابلدانلود و همچنين قيمت آن بعدا اعلام خواهد شد.
مافيا2، دنبالهی يكي از موفقترین بازیهای سندباكس اين دهه، در تاريخ بیستوچهارم آگوست سال جاری ميلادی (دوم شهريور 1389) برای سه پلتفرم رايانههای شخصی، ايكسباكس360 و پلیاستيشن3 عرضه خواهد شد.
اینم لینک اصلی خبر:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&sit eid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&siteid=1&pageid=1 41&newsview=1517
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)