دوستان با 10-11 تومن میشه فولکس گل تر و تمیز گیر آورد ؟از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
دوستان با 10-11 تومن میشه فولکس گل تر و تمیز گیر آورد ؟از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
Last edited by endoftime; 06-09-2011 at 08:21.
فکر نمیکنم اونقدر تمیزش رو بشه پیدا کرد ولی کیفیتش خوب بود و هست
تنها مشکلش توان کم نسبت به حجم موتور (موتورش تقریبا تکنولوژی قدیمی داره) و کمیاب بودن قطعات هستش
یکی از دوستان مدل 86 این خودرو رو 12 تومن گرفته خیلی ام راضیه این دوستم قبل از گل 206 تیپ 5 داشته و به گفته خودش گل رو به 206 ترجیح میده
من فکر کنم با 11 بشه مدل 85 رو گیر آورد.میخواستم بدونم نظر دوستم در مورد گل صرفا یه نظر شخصیه یا واقعا همینطور هست و ارزش خریدن رو داره![]()
گل در کل یه ماشین متفاوت توی بازار بود
حیف شد تولید نشد ماشین با دوامی هستش خوب هم هست در کل با 206 تیپ 5 مقایسه میشه و خیلی ها هم راضی هستن ولی فکر نمیکنم نظر شخصی دوستتون هم اینقدر اشتباه باشه اگه امکانش رو دارین یک بار همون ماشین دوستتون رو تست کنید .
به نظر من تمیزش رو گیر بیارید واقعا میارزه ... خیلی خیلی ماشین عالی هستش
باید بگردی - من یک گل تمیز دیدم مدل 84 که 10 تومان میداد با سیستم و رینگ اسپورت و فلان و سوارش هم شدم چون رفیقم بود و دیدم واقعا ماشینش تمیز بود .
ولی کلا تو این قیمت باید بگردی تا تمیزش رو پیدا کنی ولی همون طور که یکی از دوستان گفت پیدا کردن قطعات مشکل هست.
من 206 تیپ 5 رو ترجیح میدم به گل .{نظر شخصیم هست }
سلام ببخشید پراید با 4.5یا 4.7 چه مدلی میشه خرید؟؟
ممنون میشم یه کم توضیح بدید![]()
از تمامی دوستان که نظر دادید بسیار متشکرم.اتفاقا صبح یه دوری با گل زدم وتصمیم قطعی گرفتم که یه تمیزش دو گیر بیارم و بخرم واقعا خوب بود .من با 206 هم رانندگی کرده بودم و انتخاب بین این دو واسم سخت بود ولی امروز مصمم شدم از 206 صرف نظر کنم.استهلاک 206 نسبت به گل بالا تره قطعاتش گرونتره و این ها منو از خریدن 206 منصرف کرده.
دوست من توجه داشته باشید قطعات 206 شاید گرون تر باشه اما موجو هست
اما قطعات فولکس گل به راحتی گیر نمیاد.
در کل خودرویی مناسبی هست.
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
پراید مدل 83 قیمت 4700000 تومان
سلام
پراید مدل 87 بی رنگ فنی سالم چقدر قیمت داره
ممنوم میشم جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)