تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 171 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1702

نام تاپيک: مسابقه شطرنج

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من به این نتایج اعتراض دارم چرا من بازنده اعلام شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من هر روز از ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 شب کانکت بودم و به javadx89 هم گفتم ولی زمان ایشون همخوانی نداشت حالا چرا من بازنده اعلام شدم
    شما که ساعت مشخصی تعیین نکردید و به توافق طرفین بستگی داره و گویا ساعت های ما با هم همخوانی نداشت حالا چرا ایشون برنده شدن من به این قضیه اعتراض دارم
    اگه اینجوری که همینجوری شانسی یکی را برنده اعلام کنید پس فایده این مسابقات چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میشد لااقل بازی رو مساوی اعلام کنند

2. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

من و همبازی دور قبلی هم کلی دردسر برا هماهنگی داشتیم
    مثلا یه ساعتی ایشون میگفتن و من نمیتونستم بیام و یک ساعتی هم من که ...

یه پیشنهاد ؛

کسایی که به همچین مشکلی برا هماهنگی بر میخورن یک روز قبل از اتمام زمان اصلی هر دوره از بازی بیان بگن تا داور 2 زمان براشون مشخص کنه که یا در زمان اول همدیگرو حتما ببینن یا در زمان دوم و بعد از هماهنگی بین خودشون زمان نهایی رو به داور بگن(از بین 2 زمانی که داور بهشون داده) و در اون زمان مشخص هر کی نیومد بازنده هست

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ما قرار شد 25 august ساعت 6 تا 8 با هم بازی کنیم ..من بعدش بهتون گفتم که مسابقات تا فردا بیشتر وقت نداره شما گفتید که فقط میتونید 6 تا 8 به اینترنت دسترسی داشته باشید ..پس قرار گذاشتیم که همون روز و همون ساعت بازی کنیم ولی فرداش که من به این تاپیک سر زدم دیدم که منو برنده اعلام کرده
    پست شماره 534
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هماهنگی رو میتونید از داخل یادداشت های profile ها هم ببینید
    خودتون یه نگاه به پروفایل بندازین ببینین من از 4 روز پیش به ایشون پیغام دادم

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

ولی اگه لازمه حاضرم با هم یه مسابقه بدیم

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ما قرار شد 25 august ساعت 6 تا 8 با هم بازی کنیم ..من بعدش بهتون گفتم که مسابقات تا فردا بیشتر وقت نداره شما گفتید که فقط میتونید 6 تا 8 به اینترنت دسترسی داشته باشید ..پس قرار گذاشتیم که همون روز و همون ساعت بازی کنیم ولی فرداش که من به این تاپیک سر زدم دیدم که منو برنده اعلام کرده
    پست شماره 534

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

منظور من شخص شما نيستيد و خيلي ها به نتائج اعتراض دارن و كلا
    شانسى يك طرف را برنده اعلام كردن البته براي همين نتائج دور دوم بايد كلا لغو بشه و قرعه كشى دوباره انجام بشه و افرادى كه زمانشون هماهنگ نميشه مساوئ اعلام بشه و يا كسي كه نتائج را اعلام كرده با دليل بگه چرا يكى از دو طرف برنده شده نه همين جور دلبخواهي

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

ببخشید اگر مشکلی پیش اومده همینجور الکی کسی رو برنده اعلام نمیکنیم آمار اشتباه دادن
    همینجور دلبخواهی که اصلا نیست اعتراضو اینجور بیان نکنید
    ما هم از دست شما گله داریم 3 روز وقت هنوز بازی نکردید
    ولی بازم خوب شد گفتی درستش میکنیم

7. این کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اقا برای من یه مشکلی پیش اومده چون امسال میخوام برم سوم باید بعضی درس ها رو مرور کنم اینه که از این تورنومنت انصراف میدم...البته ربطی به بازی با gog2000 جان نداره خودم از چند روز پیش این تصمیمو گرفته بودم..انشاالله تورنومنت بعدی با آمادگی فوق العاده ای شرکت میکنم

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آقا میز 4 بازی انجام شد : برنده سیاه : v_civil
    لینک بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فعلا تا 3 روز دیگه و دور چهارم

10. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

میز دو برنده سیاه (Se7en77)

12. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

ببخشید من خواب موندم.
    نتیج میز هازومی گم.

میز 1 سیاه
    میز 2،3،4،5،6سفید برد.
    میز 7 سیاه برد به علت عدم حضور سفید.و سفید حذف میشه.
    میز 8 سیاه برد.
    میز 9 و 10 هم که حذف اند.
    میز 11 هر دو حریف حذف.
    میز 12 سیاه برنده به علت عدم حضور سفید.سفید حذف.
    میز 13 سفید برنده به علت عدم حضور سیاه.سیاه حذف.
    میز های 14 15 هم سفید حذف و سیله برنده.
    میز 16 هم حذف.
    این حذف ها انجام میشه چون بچه ها که الکی نمیتونن منتظر بمونن.
    خواهشا اسامی کسایی که دور سه میخوان بسان bushido جان بم بده و بهشون تاکیید کن دو دور بازی نکردن.
    تا 12 وقت می دم هر کس اعتراضی داره و حقی خورده شده یا بازی می خواد انجام شه بگه.

من این تاپیک رو زدم و تا 12 فرصت دادم .اعتراض کنین.

راست میگه خوب!
    یک هماهنگی بکنید حریفارو عوض کنید!
    ما هماهنگی کنیم یعنی باید بیام به تک تک شما ها سر بزنیم.!

من به این نتایج اعتراض دارم چرا من بازنده اعلام شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من هر روز از ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 شب کانکت بودم و به javadx89 هم گفتم ولی زمان ایشون همخوانی نداشت حالا چرا من بازنده اعلام شدم
    شما که ساعت مشخصی تعیین نکردید و به توافق طرفین بستگی داره و گویا ساعت های ما با هم همخوانی نداشت حالا چرا ایشون برنده شدن من به این قضیه اعتراض دارم
    اگه اینجوری که همینجوری شانسی یکی را برنده اعلام کنید پس فایده این مسابقات چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی شانسی برنده نشده این همه مدت شما اومدی یه پیغام به من بدی که من با حریفم نمی تونم هماهنگ کنم یا من باید حتما به تک تک شما سر بزنم.
    وحریف شما اومدن اینجا پست دادن که از حریفم خبری نیست.شما پست ها رو خوندی که بیای اعتراض کنی.
    ما که پستی از شما ندیدیم وقتی حریف شما هستند و پست می دند این شمایین که پیگیر کار خودتون نیستین.خط آخر بخونین قرمز اعتراض الان وقتشه.؟!

میشد لااقل بازی رو مساوی اعلام کنند
    نخیر .!
    من و همبازی دور قبلی هم کلی دردسر برا هماهنگی داشتیم
    مثلا یه ساعتی ایشون میگفتن و من نمیتونستم بیام و یک ساعتی هم من که ...

یه پیشنهاد ؛

کسایی که به همچین مشکلی برا هماهنگی بر میخورن یک روز قبل از اتمام زمان اصلی هر دوره از بازی بیان بگن تا داور 2 زمان براشون مشخص کنه که یا در زمان اول همدیگرو حتما ببینن یا در زمان دوم و بعد از هماهنگی بین خودشون زمان نهایی رو به داور بگن(از بین 2 زمانی که داور بهشون داده) و در اون زمان مشخص هر کی نیومد بازنده هست
    فکر خوبیه.
    پست شماره 534

خط آخر شما خوندی آقا همین پستی که لینگ دادی من گقتم تا 12 وقت دارین اگه بازی می خواد انجام شه بگین.

منظور من شخص شما نيستيد و خيلي ها به نتائج اعتراض دارن و كلا
    شانسى يك طرف را برنده اعلام كردن البته براي همين نتائج دور دوم بايد كلا لغو بشه و قرعه كشى دوباره انجام بشه و افرادى كه زمانشون هماهنگ نميشه مساوئ اعلام بشه و يا كسي كه نتائج را اعلام كرده با دليل بگه چرا يكى از دو طرف برنده شده نه همين جور دلبخواهي
    هر کس اعتراض داره بگین بیاد من جواب بدم شما که می گی شانسی.
    خودت چه قدر پیگیر بازیت بودی بازم میگم یعنی من باید تک تک سر بزنیم شما که نمی تونستین هماهنگ کنین یک پیغام میدادین که نمیتونیم من که کف دستمو نباس بو کنم باس بکنم؟!
    شما یه بار اینجا پست دادی حتی که بگی نمتونیم هماهنگ کنیم.ولی حریفتون اینکارو کرد وگفت خبری از شما نداره من باید حریفتون رو ببینم یا شما رو که هیچی نگفتی.
    نتیج قرعه کشی لغو نمیشه.شما این چهار روز کجا بودی.ما اعلام کردین اگه حریفتون حاضر نشد بگین که باخت بزنیم.و حریف شما تا اون لحظه خبری از شما نداشت.
    حالا شما جوابت رو گرفتی چه جوری یک طرف رو برنده اعلام می کنیم.
    و ظاهرا هنگامی که من اون پست رو دادم ایشون باهاتون هماهنگ کردن ولی گویا خط آخر پست رو نخوندن.
    اقا برای من یه مشکلی پیش اومده چون امسال میخوام برم سوم باید بعضی درس ها رو مرور کنم اینه که از این تورنومنت انصراف میدم...البته ربطی به بازی با gog2000 جان نداره خودم از چند روز پیش این تصمیمو گرفته بودم..انشاالله تورنومنت بعدی با آمادگی فوق العاده ای شرکت میکنم
    خوب gog2ooo میتونه جای شما بازی کنه.اگر شما انصراف دادین.gog2000 جانم به حریف ایشون خبر بده که حریفشه و اگه نتونست هماهنگ کنه بگه.!تا فکری کنیم.

دوستان فک می کنن ما باید به تک تکشون سر بزنیم خودتون باید پیگیر کارتون باشین و اگه مشکلی هست به داور بگین حل کنه.درست می گم یا نه.!
    ما که علم غیب نداریم

14. این کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

میز دو برنده سیاه (Se7en77)
    ظاهرا ایشون بازی کرده یا حریفشون انصراف داده.
    و حقشون برده.مگر اینکه gog2000 از دور چهار دوباره بیاد
    یا اگر se7en77 مایل باشه با شما بازی کنی.اینجا اعلام کنه.
    ازشم می خوام تو رودر واسی گیر نکنه.
    gog2000 نمیخوام کسی دلگیر باشه .اما امیدوارم دلایلی که گفتم راضیت کرده باشه که ما شانسی کسی رو برنده اعلام نکردیم.
    و این شمایین در صورت هرکونه مشکل باید ما رو خبر کنین.

16. 2 کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •