پایان پستم بهش پاسخ دادم.
در عنوان تاپیک واژه ای به نام خبر وجود نداره!
این نکته اول!
اما نکته دوم! من هم مثل شما و همه قبول دارم که ما در انجمن
خبر ورزشی زیست می کنیم!! انجمن خبر ورزشی یعنی چی؟ یعنی اینکه من و شما و خلاصه همه کسایی که به اخبار علاقه دارن، بیان خبر بزارن و سایرین بخوننشون! درسته؟
.gif)
پس مسالتون! من و شما چرا داریم الان پستای کاملا غیر خبری میدیم؟! حتما دلیلش اینه که Fan vs Fan و مصاحبه هاش خبری نیستند و ما داریم راجع به اون می بحثیم! پس با این حساب من نتیجه میگیرم قبل از ایجاد Fan vs Fan ما اصلا پست غیر خبری نداشتیم نه؟! پستای دنباله داری نداشتیم که دو یا چند کاربر دارن به زور میخوان عقاید و دیدگاهاشون رو به هم تحمیل کنن تا نهایتش اگه شانس بیاریم یکیشون یا یه گروهیشون کوتاه بیان تا تاپیک فرت نشه!!؟!
.gif)
آیا همه پستای شما تو انجمن خبر ورزشی، پست خبری (کپی از خبرگزاری ها) بوده؟! اگه نبوده پس معنی این جمله چیه؟
.
.
.
من وکیل وصی کسی نیستم! اون دوستی که اومده به عنوان کارشناس
(واژه کارشناس فقط یه لفظه! نه در این معنا که اونی که پاسخ سوالات رو میده از همه بیشتر میفهمه! شما با کلمش مشکل داری، بخونش طرفدار یا هر چیزی که خوشت میاد) پاسخه سوالا رو داده، میتونه بیاد جواب شما رو بده!
صحبت من اینه که اگه هر طرفداری به عنوان کارشناس میاد پاسخه سوالات Fan vs Fan رو میده، حداقل اومده قبل از یه بازی نظراتش رو، بدون پراکنده حرف زدن، بدون بحث های از نوع جدل و بدون هیچ مشکلی راجع به تیمش میگه! کما اینکه حرفاش صحیح نباشه! کما اینکه حرفاش مبتدی باشه!
ضمن اینکه تمامی اعضای این گروه میتونن تو خود گروه بیان به کارشناس فلان مصاحبه نمره بدن که آقا خوب بوده یا ضعیف بوده!
یه لحظه!!! مگه اینجا فقط جای اخبار نبود؟!
بله فرق می کنه! 90 درصد بحثا کش پیدا می کنه! حوصله همه رو سر میبره! هیچ کدوم از طرفین بحث قانع نمیشن! قانع هم بشن نمیان اعتراف کنن که قانع شدیم حداقل بحث ثمری داشته باشه! نیمی از این 90 درصد بحث، تبدیل میشه به جدل! مدیرا و همکارا رو به دردسر میندازه! یه سری معلق! یه سری بن میشن! بعد با همه این رفتارامون میایم واسه تنوع پست میدیم چرا این انجمن شمارش پستش خاموشه! چرا دکمه تشکر وجود نداره! بچه های انجمن تی وی شاهدن! تو اونجا پست چهار کلمه ایه:
تکرار سریال کی است؟ جزء پستا شمارش میشه، ازش هم تشکر میشه!
.gif)
اما این پستای منو شما به خاطر همین بحثای چرت که شما میای طرفش رو میگیری و میگی "فرق می کنه" مساوی همون پیغامیه که شما میای تو پروفایل من میزاری!!!! ناچیز!
مفید از دید شما چیه؟
حسین هستم با نام کاربریه pcforlife!!!
فواید Fan vs Fan از دید من!
- نظر کارشناس (کاربر منتخب برای مصاحبه
.gif)
) خیلی صریح قبل از بازیه تیمش در مصاحبه بیان میشه!
- چون سعی میشه تو طراحی سوال، بیشتر راجع به خوده تیم (گذشتش و شرایط فعلیش) + بازی پیشه روش صحبت بشه، پاسخ ها هم بیشتر حوله محوره همین موارده!
- این اعلام نظر کاملا متمرکزه بر سوالایی که مطرح میشه و مثل اکثر بحثایی که معمولا انجام میشه پراکنده گویی نیست!
- کاربر مطمئنه بعد از ارائهی نظرش طراح سوال نمیشینه به خاطره هر جواب و نظرش باهاش بحث کنه! میخوام بگم اعلام نظر یکجانبه و یه جورایی غیر مستقیمه!
- کسایی که مصاحبه رو میخونن، اگر عیبی به پاسخی بگیرن، مجبورن خودشون به نوعی پاسخ همون سوالی رو بدن که کارشناس بهش جواب صحیحی رو نداده! یعنی چی؟ یعنی حتی در صورت به وجود اومد بحث، پشت بند مصاحبه، اون بحث حول محور سوالای مصاحبه هستش!
- شخصا پیش بینی می کنم که این مصاحبه ها میتونه کمکی باشه (هر چند ناچیز) برای منطقی تر شدن هممون تو بحثا! میتونه کمکی باشه برای هممون که برای رسیدن به موضوعی واحد بحث کنیم نه برای رو کم کنی! و نهایتا کمکی باشه برای اینکه ما اعلام نظر کنیم نه اعمال نظر!
.gif)
یاعلی
.gif)