تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 252 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پایان پستم بهش پاسخ دادم.

در عنوان تاپیک واژه ای به نام خبر وجود نداره! این نکته اول!
    اما نکته دوم! من هم مثل شما و همه قبول دارم که ما در انجمن خبر ورزشی زیست می کنیم!! انجمن خبر ورزشی یعنی چی؟ یعنی اینکه من و شما و خلاصه همه کسایی که به اخبار علاقه دارن، بیان خبر بزارن و سایرین بخوننشون! درسته؟
    پس مسالتون! من و شما چرا داریم الان پستای کاملا غیر خبری میدیم؟! حتما دلیلش اینه که Fan vs Fan و مصاحبه هاش خبری نیستند و ما داریم راجع به اون می بحثیم! پس با این حساب من نتیجه میگیرم قبل از ایجاد Fan vs Fan ما اصلا پست غیر خبری نداشتیم نه؟! پستای دنباله داری نداشتیم که دو یا چند کاربر دارن به زور میخوان عقاید و دیدگاهاشون رو به هم تحمیل کنن تا نهایتش اگه شانس بیاریم یکیشون یا یه گروهیشون کوتاه بیان تا تاپیک فرت نشه!!؟!
    آیا همه پستای شما تو انجمن خبر ورزشی، پست خبری (کپی از خبرگزاری ها) بوده؟! اگه نبوده پس معنی این جمله چیه؟

.
    .
    .

من وکیل وصی کسی نیستم! اون دوستی که اومده به عنوان کارشناس (واژه کارشناس فقط یه لفظه! نه در این معنا که اونی که پاسخ سوالات رو میده از همه بیشتر میفهمه! شما با کلمش مشکل داری، بخونش طرفدار یا هر چیزی که خوشت میاد) پاسخه سوالا رو داده، میتونه بیاد جواب شما رو بده!
    صحبت من اینه که اگه هر طرفداری به عنوان کارشناس میاد پاسخه سوالات Fan vs Fan رو میده، حداقل اومده قبل از یه بازی نظراتش رو، بدون پراکنده حرف زدن، بدون بحث های از نوع جدل و بدون هیچ مشکلی راجع به تیمش میگه! کما اینکه حرفاش صحیح نباشه! کما اینکه حرفاش مبتدی باشه!
    ضمن اینکه تمامی اعضای این گروه میتونن تو خود گروه بیان به کارشناس فلان مصاحبه نمره بدن که آقا خوب بوده یا ضعیف بوده!

یه لحظه!!! مگه اینجا فقط جای اخبار نبود؟!

بله فرق می کنه! 90 درصد بحثا کش پیدا می کنه! حوصله همه رو سر میبره! هیچ کدوم از طرفین بحث قانع نمیشن! قانع هم بشن نمیان اعتراف کنن که قانع شدیم حداقل بحث ثمری داشته باشه! نیمی از این 90 درصد بحث، تبدیل میشه به جدل! مدیرا و همکارا رو به دردسر میندازه! یه سری معلق! یه سری بن میشن! بعد با همه این رفتارامون میایم واسه تنوع پست میدیم چرا این انجمن شمارش پستش خاموشه! چرا دکمه تشکر وجود نداره! بچه های انجمن تی وی شاهدن! تو اونجا پست چهار کلمه ایه: تکرار سریال کی است؟ جزء پستا شمارش میشه، ازش هم تشکر میشه! اما این پستای منو شما به خاطر همین بحثای چرت که شما میای طرفش رو میگیری و میگی "فرق می کنه" مساوی همون پیغامیه که شما میای تو پروفایل من میزاری!!!! ناچیز!

مفید از دید شما چیه؟

حسین هستم با نام کاربریه pcforlife!!!
    فواید Fan vs Fan از دید من!
    - نظر کارشناس (کاربر منتخب برای مصاحبه) خیلی صریح قبل از بازیه تیمش در مصاحبه بیان میشه!
    - چون سعی میشه تو طراحی سوال، بیشتر راجع به خوده تیم (گذشتش و شرایط فعلیش) + بازی پیشه روش صحبت بشه، پاسخ ها هم بیشتر حوله محوره همین موارده!
    - این اعلام نظر کاملا متمرکزه بر سوالایی که مطرح میشه و مثل اکثر بحثایی که معمولا انجام میشه پراکنده گویی نیست!
    - کاربر مطمئنه بعد از ارائه‏ی نظرش طراح سوال نمیشینه به خاطره هر جواب و نظرش باهاش بحث کنه! میخوام بگم اعلام نظر یکجانبه و یه جورایی غیر مستقیمه!
    - کسایی که مصاحبه رو میخونن، اگر عیبی به پاسخی بگیرن، مجبورن خودشون به نوعی پاسخ همون سوالی رو بدن که کارشناس بهش جواب صحیحی رو نداده! یعنی چی؟ یعنی حتی در صورت به وجود اومد بحث، پشت بند مصاحبه، اون بحث حول محور سوالای مصاحبه هستش!
    - شخصا پیش بینی می کنم که این مصاحبه ها میتونه کمکی باشه (هر چند ناچیز) برای منطقی تر شدن هممون تو بحثا! میتونه کمکی باشه برای هممون که برای رسیدن به موضوعی واحد بحث کنیم نه برای رو کم کنی! و نهایتا کمکی باشه برای اینکه ما اعلام نظر کنیم نه اعمال نظر!
    یاعلی
    من که قانع نشدم.
    این پیشنهاد من بود، نظر من اینه که اصلا جالب نیست.
    حالا خود دانی...
    اگه فکر میکنی به درد بخوره بگذار. پیشنهاد من واسه بهتر بودن تاپیک بود، متاسفانه بقیه کاربرا نظر ندادن. طرف حساب من فقط 3 نفر بودن اینجا، کاش همه کاربرا نظر میدادن.
    اگه فکر میکنی به تاپیک کمک میکنه، این مصاحبه ها رو بگذار.
    ولی باز خوبه که خودتون هم قبول دارین که نظرات اون کارشناسها (هوادارها) حرفه ای نیست.
    موفق باشید

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سپاهانو حال کردین استیل اذینو نابود کرد

عشقست

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

اين خياباني ديگه شورو در آورده.. طرف كَر هم باشه ميتونه بفهمه طرفدار پرسپوليسه..!
    من که تا این گزارش میکنه صدا رو قطع میکنم اهنگ میزارم

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

من که قانع نشدم.
    این پیشنهاد من بود، نظر من اینه که اصلا جالب نیست.
    حالا خود دانی...
    اگه فکر میکنی به درد بخوره بگذار. پیشنهاد من واسه بهتر بودن تاپیک بود، متاسفانه بقیه کاربرا نظر ندادن. طرف حساب من فقط 3 نفر بودن اینجا، کاش همه کاربرا نظر میدادن.
    اگه فکر میکنی به تاپیک کمک میکنه، این مصاحبه ها رو بگذار.
    ولی باز خوبه که خودتون هم قبول دارین که نظرات اون کارشناسها (هوادارها) حرفه ای نیست.
    موفق باشید
    به نظر منم خیلی خیلی خوبه....حداقلش اینه که دعوا خیلی کم شده

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

غیاثی: روی اولادی پنالتی نشد، افشاریان 2 پنالتی برای پرسپولیس نگرفت

رضا غیاثی کارشناس داوری و رئیس سابق کمیته داوران ، درباره صحنه های نیمه اول بازی پرسپولیس – ملوان چنین گفت:

وی در خصوص برخورد شیث با اولادی گفت:برخورد اولادی با مدافع پرسپولیس یک تمارض کامل بود و به نظر من به هیچ وجه نمی توانست پنالتی باشد.افشاریان روی این صحنه اشتباه کرد.

وی ادامه داد : در دقیقه 39 مدافع ملوان روی رضایی خطا کرد ولی داور نظر دیگری داشت . او از صحنه دور بود و به نظر من اشتباه دومش را هم مرتکب شد.

وی در مورد دیگر صحنه مشکوک این بازی گفت : قبل از سوت پایان نیمه اول هم بازیکن ملوان محمدنوری را هل داد که این هم می توانست پنالتی دیگری برای پرسپولیس باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مسعود مرادي داور دربي 69

سايت گل ـ‌ اگر اتفاق خاصي نيفتد مسعود مرادي داور با سابقه فوتبال ايران قضاوت ديدار حساس استقلال و پرسپوليس را برعهده خواهد داشت. كميته داوران براي اين مسابقه سه گزينه سرشناس يعني سعيد مظفري‌زاده، محسن تركي و مسعود مرادي را در فهرست خود قرار داد ولي يك منبع آگاه در فدراسيون فوتبال به خبرنگار سايت گل خبر داد كه انتخاب مرادي براي دربي 69 قطعي شده است.

در دو فصل گذشته تركي و مظفري‌زاده اين بازي را قضاوت كردند ولي گويا حالا نوبت به مرادي رسيده است. اين داور كه در سال‌هاي اخير بارها با تصميمات جنجالي خود سروصدا زيادي به پا كرده است به احتمال فراوان ديدار استقلال و پرسپوليس را قضاوت خواهد كرد.

محتوای مخفی: منبع خبر 
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/10/11/2160482/%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D9%8A-69

پژمان نوري: وقتي خوشحالم چرا نبايد خوشحالي كنم

سايت گل
    ـ خوشحالي بعد از گل پژمان نوري يكي از نكات قابل توجه ديدار پرسپوليس و ملوان بود. نوري كه چند سال در پرسپوليس بازي كرد و در ابتداي مسابقه هم توسط هواداران اين تيم تشويق شد، در دقايق پاياني كه گل برتري ملوان را به ثمر رساند خوشحالي كرد و گويا اين موضوع به مذاق پرسپوليسي‌ها خوش نيامد.

نوري در گفت‌وگويي اختصاصي با سايت گل در خصوص اين موضوع مي‌گويد:«هر بازيكني كه بگويد بعد از گلزني خوشحال نيست دروغ گفته است و من هم بعد از گلي كه به ثمر رساندم طبيعي بود كه خوشحالي كنم.»

نوري در پاسخ به اين سوال كه قبول داري طرفداران پرسپوليس توقع نداشتن خوشحالي كني؟‌تأكيد مي‌كند:«آنها خودشان همه چيز را مي‌دانند و بي‌جهت نبود كه قبل از شروع بازي تشويقم كردند و گفتند پژمان باتعصب. من در سال‌هاي قبل تعصبم را به پرسپوليس نشان دادم و اين تيم را دوست دارم منتها وقتي گلزني كردم و وقتي خوشحال بودم چرا نبايد خوشحالي مي‌كردم من واقعا در آن لحظه بابت گلي كه زدم خوشحال شدم، چون ملوان را از صميم قلب دوست دارم و فوتبالم را مديون اين تيم هستم.»

مي‌گويند قرار بود نوري به پرسپوليس بيايد ولي علي دايي با اين موضوع مخالفت كرد و همين موضوع باعث شد تا پژمان قبل از شروع مسابقه به سمت دايي نرود. كاپيتان ملوان اين موضوع را رد كرده و مي‌گويد:«من در تونل دايي را ديدم و با او خوش و بش كردم در ضمن آقاي خوردبين را هم ديدم. وقتي دايي را در تونل ديدم ديگر دليلي نداشت به سمت نيمكت بروم و اين كارها نمايشي شده است.»

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/10/11/2160493/%D9%BE%DA%98%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%8A-%D9%88%D9%82%D8%AA%D9%8A-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D9%83%D9%86%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1

چهارشنبه مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس جدي مي‌شود

سايت گل ـ‌ بحث حضور عمادرضا مهاجم سابق سپاهان در پرسپوليس هر روز جدي‌تر از روز گذشته دنبال مي‌شود. عمادرضا كه در حال حاضر بازيكن الزمالك مصر به حساب مي‌آيد از زندگي در اين كشور راضي نيست ضمن اينكه وضعيت خوبي در تيم فعلي‌اش ندارد. عماد روز سه‌شنبه و در مسابقه‌اي دوستانه همراه با تيم ملي عراق مقابل تيم ملي قطر قرار مي‌گيرد و قرار است بعد از اين بازي به همراه حوارملامحمد به ايران بيايد.

عماد براي پيگير چند كار عقب‌ افتاده و مالي به اصفهان خواهد رفت و گفته مي‌شود براي مذاكره با پرسپوليس به تهران خواهد آمد. هر چند اين مهاجم عراقي از نفت تهران و شاهين بوشهر نيز پيشنهاد دارد اما خودش اعلام كرده دوست دارد در پرسپوليس بازي كند ضمن اينكه به زندگي در ايران عادت كرده و حضور در تيم‌هاي ايراني را به بازي در ليگ‌هاي قطر، امارات و مصر ترجيح مي‌دهد.

به احتمال فراوان مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد، هر چند تاكنون از سوي باشگاه و كادرفني پرسپوليس هيچكس تمايل علي دايي براي به خدمت گرفتن اين بازيكن را تأييد نكرده است.

عمادرضا قراردادي 650 ميليون توماني با الزمالك مصر بسته ضمن اينكه قرار بود حدود 150 ميليون تومان هم به ازاي بازي‌هايش در اين تيم بگيرد در ضمن اگر او بخواهد از اين تيم جدا شود بايد مبلغي حدود 250 ميليون تومان نيز براي دريافت رضايت‌نامه بپردازد. وي در حال حاضر در شهر اربيل عراق به سر مي‌برد و براي حضور در قطر ويزايش را نيز دريافت كرده است.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/10/08/2156584/%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B0%D8%A7%D9%83%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D8%AC%D8%AF%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%B4%D9%88%D8%AF

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

4-2-3-1 و دیگر هیچ !!!!!

دایی 80 دقیقه آرفی را ندید!

مرجع خبری پرسپولیس : «آرفی ... اشپیتیم» این شعاری بود که از همان دقایق ابتدای بازی و پس از گل دوم ملوان روی سکوهای ورزشگاه آزادی شنیده می شد.

پرسپولیس پیش از داربی باخت، در حالی که شاید آنقدرها بد نبود تا مستحق شکست مقابل ملوان باشد اما برخی کج سلیقگی ها به یک شکست ناامید کننده قبل از داربی 69 دامن زد.

غلامرضا رضایی که گل اول تیمش را در دقایق ابتدایی به ثمر رساند از شرایط بدنی نامطلوبی رنج می برد و از دقیقا 30 به دلیل خستگی و افت بدنی از جریان بازی خارج شد! با این وجود علی دایی که اصرار عجیبی برای استفاده از سیستم 1-3--2-4 دارد این بار هم تا دقیقه 90 به مهاجم ناآماده تیمش دل بست تا چوب کج سلیقگی سرمربی ،شکست در آستانه دربی باشد.

اصرار دایی به استفاده از تک مهاجم ما را به یاد جملات کلودیو رانیری پس از نتایج ضعیف ابتدای فصل می اندازد. رانیری در اوج فشار انتقادات گفته بود من با 2-4-4 پیمان نبسته ام! سرمربی رم پس از اینکه به حرف خودش باور پیدا کرد با تغییر سیستم مقابل اینتر یک پیروزی دلچسب را به دست آورد و هم اکنون روی نوار موفقیت گام بر می دارد.

حقیقت اینست که پرسپولیس از کمبود تنوع تاکتیکی برای رسیدن به دروازه حریف رنج می برد. در حالی که اشپیتیم آرفی مهاجم کارنامه دار این تیم 80 دقیقه روی نیمکت نشست، استفاده از غلامرضا رضایی ناآماده و مصدوم به عنوان تک مهاجم و اصرار بر استفاده از عمق مقابل تیمی که با 10 بازیکن در مقابل پرسپولیس دفاع می کرد عملا شانس صدرنشینی را از سرخپوشان پایتخت گرفت.

اشپیتیم آرفی که در همان دقایق اندک حضورش مقابل شهرداری تبریز در ورزشگاه یادگار امام ستاره تیمش بود و در تمرینات روزهای گذشته عملکرد درخشانی داشت در حالی در 10 دقیقه پایانی و با فشار جو ورزشگاه به زمین رفت که در چند صحنه با عبور از مدافعین حریف خود را در موقعیت مسلم گلزنی قرار داد اما در همین معدود موقعیت ها نیز از سوی نفراتی چون علیرضا محمد و هادی نوروزی تغذیه نشد!

اینکه چطور دایی بروی مهاجمی با توانایی های آرفی چشم می بندد و هر روز یک بازیکن بی نشان خارجی به صورتی تستی در تمرینات این تیم شرکت می کند نکته قابل تاملی است.

سرمربی پرسپولیس 90 دقیقه بازی ضعیف امیرحسین فشنگچی در جناح چپ ندید تا تعادل جناحین تیمش به کلی از دست برود. وقتی این نکات را با بازی ضعیف مهدی شیری در خط میانی و نیمکت نشینی های نفراتی چون سامان آقازمانی که پدیده فصل گذشته پرسپولیس بود مقایسه می کنیم به نظر می رسد برخی لجبازی ها در ناکامی های اخیر سرخپوشان پایتخت تاثیرگذار است.

پرسپولیس پیش از برگزاری داربی پایتخت از 5 مسابقه اخیرش تنها 6 امتیاز گرفته که برای تیمی در قواره قهرمانی ناامید کننده است. اینکه چطور خط دفاعی این تیم پس از دو سال بازی در کنار هم هنوز به درک مشترک و بازیخوانی لازم نرسیده نیز همچنان سوالی بی جواب است.

علی دایی اگر پیروزی در دربی پایتخت را می خواهد باید از اصرارهای بی جهت و لجبازی هایش دست بردارد. پرسپولیس نفراتی چون اشپیتیم آرفی، محمد منصوری و سامان آقازمانی را دارد که می توانند در مواقع لازم گره گشای این تیم باشند اما...

و دست آخر اینکه حاصل این اصرارهای بی جهت شاید این بود که علی پروین دوباره در ورزشگاه آزادی تشویق شود!

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 11-10-2010 at 14:31.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسعود مرادي داور دربي 69
    خدا رحم کنه. به جز بازی فینال جام حذفی پارسال، سالهای قبل هر وقت مرادی واسه پرسپولیس سوت زده، خیلی بد داوری کرده.
    بازی پرسپولیس-پاس تهران تو سال 82 هیچ وقت از ذهن هوادارها پاک نمیشه، همچنین فینال جام حذفی سال 85 بین پرسپولیس-سپاهان تو اصفهان و بازی پرسپولیس-مس هم تو سال 87 از شاهکارهای این داور بود.

چهارشنبه مذاكرات عمادرضا و پرسپوليس جدي مي‌شود

هر چند اين مهاجم عراقي از نفت تهران و شاهين بوشهر نيز پيشنهاد دارد اما خودش اعلام كرده دوست دارد در پرسپوليس بازي كند ضمن اينكه به زندگي در ايران عادت كرده و حضور در تيم‌هاي ايراني را به بازي در ليگ‌هاي قطر، امارات و مصر ترجيح مي‌دهد.
    عماد رضا از سال 85 تا حالا هر سال همین جوری پرسپولیس رو سر کار گذاشته، حالا باید دید که امسال چه کار میکنه.
    البته مدیر برنامه های عماد رضا گفته که باشگاه الزمالک گفته که عماد رضا تا پایان سال 2010 (یعنی تا اوایل دی ماه) نمیتونه به هیچ تیمی منتقل بشه
    Last edited by mojtaba-civil; 11-10-2010 at 14:50.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

عشقست

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

دمت گرم
    بالاخره اینجا یه سپاهانی پیدا شد
    من که داشتم دق می کردم

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

عشقست

دمت گرم
    من که داشتم دق می کردم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

غیاثی: روی اولادی پنالتی نشد
    سه بار

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دمت گرم
    من که داشتم دق می کردم
    فدای تو

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جورج با: رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي‌شناسم

جورج با بازيكن تستي و ساحل عاجي پرسپوليس گفت: از نظر تفکر اجتماعی رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي‌شناسم.

جورج با بازيكن تستي و ساحل عاجي پرسپوليس گفت: اگر به من بگويند من را از نظر فني قبول ندارند ناراحت نخواهم شد چرا كه من يك بازيكن حرفه‌اي هستم و سابقه و كارنامه‌ام كاملا مشخص و واضح است اما اينكه سابقه حضور من در يكي از تيم‌هاي رژيم صهيونيستي امروز برايم مشكل ساز شده بسيار آزار دهنده است چرا كه من بازيكني هستم كه در تيم ملي ساحل عاج در كنار دروگبا فوتبال بازي كرده‌ام.

از نظر تفكر اجتماعي هم رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي‌شناسم چرا كه من در خانواده‌اي بزرگ شده‌ام كه قيم من يك مسلمان بوده و با توجه به اينكه خودم كاتوليك هستم اما بهترين دوستانم از كشورهاي مراكش هستند و همه آنها مسلمان اند.

جورج با در پايان گفت: قبل از اينكه به ايران بيايم فقط علي دايي را مي‌شناختم چرا كه وي يك بازيكن بزرگ است و در كل دنيا فوتبال ايران را با نام او مي‌شناسند. اگر او به من اعتماد كند و مورد تاييد كادر فني پرسپوليس قرار بگيرم قطعا تمام تلاش خود را براي شادي هواداران اين تيم انجام خواهم داد و حتما اين هواداران از من راضي خواهند بود.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •