به نظرم مهندسی شیمی شبانه صنعتی همدان رو قبول میشی چون بالاتر از همه شبانه ها زدیشاین انتخاب رشته منه !حالا که انتخاب کردم خیلی نگرانم که هیچکدومو قبول نشم
با 8414 منطقه 2/قم احتمالش هست که هیچکدومو قبول نشم ؟؟
اولش خیلی رویاییه میدونم !!!
به نظرم مهندسی شیمی شبانه صنعتی همدان رو قبول میشی چون بالاتر از همه شبانه ها زدیشاین انتخاب رشته منه !حالا که انتخاب کردم خیلی نگرانم که هیچکدومو قبول نشم
با 8414 منطقه 2/قم احتمالش هست که هیچکدومو قبول نشم ؟؟
اولش خیلی رویاییه میدونم !!!
کسی نبود جواب بده؟
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
راستی بچه ها با رتبه 6093 منطقه 2 / اهواز احتمال قبولی روزانه آی تی همدان یا ارومیه هست؟
با 10099 چی؟واسه ارومیه و همدان!
ممنون/![]()
آی تی صنعتی همدان منظورته؟ اگه آره احتمالش خیلی خیلی زیاده.
آره عزیز صنعتی همدان...
واسه 10099 چی؟
ارومیه چطور؟
ممنون/![]()
یه جایی که فکر کنم سی دی قلم چی بود دیدم یکی با 14000 آی تی صنعتی همدان قبولیده پارسال! البته نمی دونم پارسال این رشته سهمیه مناطق محروم داشته و اون ازش استفاده کرده یا نه!
این که هرکی میتونه به شهر محل زندگیش انتقالی بگیره هنوز در حد طرحه. تاکید کردن که به امید این طرح انتخاب رشته نکنید!!!
سلام به همهي دوستان عزيز ... ايشلا همتون پذيرفته شيد ...
يه سوالي از دوستان اهل فن دارم ...
ميشه دوستان ، ليست رشتههاي فارغالتحصيلان رشتهي رياضي و فيزيک رو که از لحاظ علمي برتري دارند ( نسبت به ساير رشتهها ) رو به ترتيب برام ليست کنيد ! ؟ ...
براي مثال : مهندسي برق ، بعدش مکانيک تا آخر .... به ترتيب از برترين سطح تا پايين ...
ممنون ميشم که جواب بدين ...
با تشکر : قاهر .
مثه اینکه بالاخره سنجش راضی شد این ص انتخاب رشته رو از رو سایتش برداره ..... !!
سلام به همگی دوستان و تازه عضو سایت شدم میشه راهنماییم کنید
راهنمایی !!!!
خوب بود ؟؟؟
خوب شما اول بگید در چه زمینه ای راهنمایی میخواید تا دوستان کمکتون کنند .
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)