تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 449 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

واقعن این پشتیباتیشون عالی هست چون من که نسخه کامل رو دارم هر وقت به مشکل بر میخورم خودشون راه میندازن
    تو نسخه کامل علاوه بر مشکلاتی که از اثر ویروس هست به شما برای حل دیگر مشکلات کامپیوترتون کمک میکنن

edi عزیز مرسی که تجربۀ خودتو در اختیارمون گذاشتی. این پشتیبانی که من معرفی کردم هم همین کار رو میکنه. یعنی اگر مشکلات دیگه ای هم داشته باشید براتون حل میکنند.

من دیگه نمیدونم دوستان از بیشتر چی میخوان. آنتی ویروس و سویت امنیتی که حتی تا 60 روز میتونه مشکلات شما رو رایگان حل کنه بهتره یا آنتی ویروسی که یک روز آپدیت نمیشه, یک روز کرکش مشکل داره, در به در باید دنبال سریال بگردی تا آپدیت بشه, از آپدیت هاش بک آپ میگیری اما روزی که میخوای استفاده کنی کار نمیکنه یعنی همه اش سر کار بودی. تازه از همه مهمتر از سیستم در مقابل تروجانها و ویروسهای ناشناخته نمیتونه محافظت کنه چون همه چیش به دیتابیسش بستگی داره.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما كه نوشته محل اقامتتان سوئد هست پس لطفا بگيد در اونجا از چه بسته امنيتي بيشتر استفاده ميشه
    در ضمن در بعضي مواقع ارتباط من با اينترنت قطع ميشه لطفا راهنمايي بفرماييد كه ديگه چنين مشكلي نداشته باشم چون قبلا مشكلي نداشتم من ازADSLبا پهناي باند256 استفاده مي كنم

دوست عزیز شما مطمئنی فایروال ویندوز را غیر فعال کردی؟ منظورم از طریق سرویسش هست و نه از طریق سکیوریتی سنتر. پست زیر رو بخونید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگر سرویس Windows Firewall را غیر فعال کردید و این 2 پست بالایی هم کمکی نکرد لطفا در پست بعدیتون یک عکس از قسمت Properties در کانکشنی و یا کانکشن هایی که استفاده میکنید بذارید. دقیقا مثل عکس زیر...

سرویس GeekBuddy هم برای همچین روزهایی وجود داره..

کاملترین نسخه ی COMODO چیه و چجوری میتونم COMODO Firewallام را به اون نسخه آپگرید کنم؟؟؟؟

کاملترین نسخه در صفحۀ اول پست اول تاپیک وجود داره و توضیحاتش هم داده شده. خواستید برید مطالعه کنید.
    فرق بین نسخه های مختلف Internet Security هم در پست دوم وجود داره.

اگر سوالی داشتید که جوابش در پست دوم تاپیک وجود نداشت. در خدمت هستیم.
    برای آپگرید هم شما اول باید آنتی ویروسی که استفاده میکنید را پاک کنید, بعد فایروال کمودو را پاک کنید و بعد نسخۀ Comodo Internet Security Premium را طبق توضیحات پست دوم نصب و استفاده کنید.
    Last edited by M E H R A N; 27-10-2010 at 17:18.

4. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MDBK007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    دوستان من آنتی ویروس Avast رو سیستمم نصب هست حالا به دلایلی می خوام پاکش کنم.
    حالا به نظر شما Comodo می تونه به خوبی از سیستم محافظت کنه؟
    در ضمن طریقه ی کار کردن باش راحت هست یا نه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام.
    دوستان من آنتی ویروس Avast رو سیستمم نصب هست حالا به دلایلی می خوام پاکش کنم.
    حالا به نظر شما Comodo می تونه به خوبی از سیستم محافظت کنه؟
    در ضمن طریقه ی کار کردن باش راحت هست یا نه؟
    با تشکر

Avast برای یک سیستم 32 بیتی آنتی ویروس خوبیه و اگر باهاش مشکلی ندارید به فکر عوض کردن اون نباشید.
    اما من و تمام کسانی که در این تاپیک هستیم بخوبی مثل روز برامون روشنه که حتی اگر Avast Internet Security را بخوای با Comodo Internet Security مقایسه کنی اونوقت Avast خیلی آنتی ویروس پیش پا فتاده ای پیش کمودو خواهد بود و اصلا حرفی برای گفتن نداره.در ضمن Comodo Internet Security رایگانه اما Avast Internet Security پولی

برای آشنا شدن با کمودو هم بهتره پست اول و پست دوم تاپیک را بخونید. در ضمن در صفحۀ قبل هم یکی سوال شما رو پرسیده بود که براشون جوابهایی گذاشته شد. در نتیجه مطالعۀ پست های قبلی میتونه برای خودتون مناسب باشه نه ما.

بعد از خوندن پست ها وصفحاتی که گفتم اگر مایل به نصب کمودو بودید Comodo Internet Security را استفاده کنید. بدون نصب هیچ آنتی ویروس دیگری.

موفق باشید.

7. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نصب Super Internet TV

فایل ستاپ این برنامه امضای دیجیتالی نداره. اگر دوستان بحث های قبلی را خوانده باشند متوجه میشند که چه برنامه و چه فایل هایی ممکنه امضای دیجیتالی نداشته باشند و چرا اونهایی که ...

کد:

در ضمن برنامه برای اضافه شدن به لیست سفید کمودو برای کمودو فرستاده شد. اگر برنامۀ مطمئنی باشه بزودی در لیست سفید قرار خواهد گرفت.

Super Internet TV و همچنین Anti-Peeper Key که از برنامه های ahusoft هستند به لیست سفید کمودو اضافه شدند. این لیست سفید فعلا از طریق آنلاین چک میشه. پس در هنگام نصب یکی از این برنامه ها سعی کنید به اینترنت وصل باشید.

مخلصیم

9. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان و آقا مهران عزیز سلام .
    من دو ویندوز دارم
    روی ویندوز ایکس پی نورتون اینترنت سیکرتی 2011 رو دارم و روی ویندوز 7 64 بیتی کاسپر اسکای اینترنت سیکرتی 2011

من صفخات اول رو روزنامه وار یه نگاه انداختم

چند تا سئوال ؟

تو صحفه دانلود واسه دانلود کومودو کامل پول میخواد ، فرق نسخه رایگان و نسخه پولی چیه ؟

نسخه رایگان چند روز کار میکنه ؟ سریال میخوره ؟ سریال هاش مثل نورتون و کاسپر راحت پیدا میشه ؟

حجم آپدیت اولیش چنده ؟

در مقایسه با نورتون و کاسپر سنگینه یا سبک برای رم و ..... ؟

کلا از ظاهر این آنتی ویروس خوشم اومده . میخوام با اطلاعات کافی دانلود و نصب کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید

در پایان لینک جدیدترین نسخه اینترنت سیکرتی رو بزارید که دانلود کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این سوالم نصف کومودوییه نصف مایکروسافتی
    میخواستم ببینم COMODO Firewall و Microsoft Security Essentials
    removal مخصوص دارند یا خیر؟؟؟

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

دوستان و آقا مهران عزیز سلام .
    من دو ویندوز دارم
    روی ویندوز ایکس پی نورتون اینترنت سیکرتی 2011 رو دارم و روی ویندوز 7 64 بیتی کاسپر اسکای اینترنت سیکرتی 2011

من صفخات اول رو روزنامه وار یه نگاه انداختم

چند تا سئوال ؟

تو صحفه دانلود واسه دانلود کومودو کامل پول میخواد ، فرق نسخه رایگان و نسخه پولی چیه ؟

نسخه رایگان چند روز کار میکنه ؟ سریال میخوره ؟ سریال هاش مثل نورتون و کاسپر راحت پیدا میشه ؟

حجم آپدیت اولیش چنده ؟

کلا از ظاهر این آنتی ویروس خوشم اومده . میخوام با اطلاعات کافی دانلود و نصب کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید

در پایان لینک جدیدترین نسخه اینترنت سیکرتی رو بزارید که دانلود کنم

کومودو اینترنت سکوریتی رایگانه ولی نسخه ی پروفشنال چند تا قابلیت اضافه داره که بخاطره اون پولیه مثل رمزگذاری وایرلس

کلا رایگانه محدودیت نداره

حدود 100 مگ
    بستگی به سیستم داره ولی کلا سبکتره

کد:

شرمنده آقا مهران تو کارت دخالت کردم اگه قسمتی مشکل داشت اصلاح بفرمایید

12. 2 کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

این سوالم نصف کومودوییه نصف مایکروسافتی
    میخواستم ببینم COMODO Firewall و Microsoft Security Essentials
    removal مخصوص دارند یا خیر؟؟؟
    شرمنده آقا مهران تو کارت دخالت کردم اگه قسمتی مشکل داشت اصلاح بفرمایید

برای آنتی ویروس مایکروسافت سعی کنید از طریق Add&Remove و Uninstaller خودش اقدام کنید. بعد از پاک کردنش توسط برنامه های رجیستری کلینر مانند CCleaner سعی کنید رجیستری خودتون رو تمیز کنید. اما اگر Uninstaller خودش کار نمیکنه و Error میده, در این صورت از لینک زیر برای رفع مشکل استفاده کنید.

کد:
    اما برای پاک کرن Comodo Firewall نسخۀ 5 پیشنهاد میکنم از طریق خودش اقدام کنید و بعد از پاک شدن حتما سیستم خودتون رو ریستارت کنید. بعد توسط CCleaner رجیستری خود را تمیز کنید و فولدر های باقی موندۀ احتمالی در مسیر Program Files و یا Appdata\User را از کمودو پاک کنید. بعد دوباره سیستم را ریستارت کنید و بعد از بالا اومدن سیستم دقت داشته باشید که حتما سرویس فایروال ویندوز غیر فعال باشه.

اما اگر از طریق Uninstaller خودش نتونستید پاک کنید و Error داد اونوقت پست دوم همین تاپیک را بخونید. Remover گذاشته شده. این قسمت را فقط در صورتی استفاده کنید که مشکلی در پاک شدنش داشته باشید.

در ضمن خواهش میکنم عزیز, این تاپیک متعلق به همۀ دوستان است. من و شما نداریم.

فرق بین نسخه های مختلف اینترنت سکوریتی Premium, Plus,Pro و Complete چیست؟

کد:
    Last edited by M E H R A N; 27-10-2010 at 19:45.

14. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

مهران جان ممنون
    فقط نگفتی که

حجم آپدیت اولیش چنده ؟ بصورت روزانه آپدیت میشه ؟

رم 4 گیگ ddr3
    e7500 cpu 2.93
    Last edited by kaivanika; 27-10-2010 at 20:31.

16. این کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

برای آنتی ویروس مایکروسافت سعی کنید از طریق Add&Remove و Uninstaller خودش اقدام کنید. بعد از پاک کردنش توسط برنامه های رجیستری کلینر مانند CCleaner سعی کنید رجیستری خودتون رو تمیز کنید. اما اگر Uninstaller خودش کار نمیکنه و Error میده, در این صورت از لینک زیر برای رفع مشکل استفاده کنید.

کد:
    اما برای پاک کرن Comodo Firewall نسخۀ 5 پیشنهاد میکنم از طریق خودش اقدام کنید و بعد از پاک شدن حتما سیستم خودتون رو ریستارت کنید. بعد توسط CCleaner رجیستری خود را تمیز کنید و فولدر های باقی موندۀ احتمالی در مسیر Program Files و یا Appdata\User را از کمودو پاک کنید. بعد دوباره سیستم را ریستارت کنید و بعد از بالا اومدن سیستم دقت داشته باشید که حتما سرویس فایروال ویندوز غیر فعال باشه.

اما اگر از طریق Uninstaller خودش نتونستید پاک کنید و Error داد اونوقت پست دوم همین تاپیک را بخونید. Remover گذاشته شده. این قسمت را فقط در صورتی استفاده کنید که مشکلی در پاک شدنش داشته باشید.

در ضمن خواهش میکنم عزیز, این تاپیک متعلق به همۀ دوستان است. من و شما نداریم.

فرق بین نسخه های مختلف اینترنت سکوریتی Premium, Plus,Pro و Complete چیست؟

کد:
    مهران جان اگه بخوایم ورژن کامل رو به خاطر قابلیت
    TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
    بگیرم،چیکار باید بکنم،
    چون تو ایرانم و دسترسی به اکانت های کارت های اعتباری هم ندارم،و اگرم داشتم نمی شد!!

چون من به خاطر ترس هیچ وقت از شبکه های وایرلس استفاده نمی کنم! ، و روش های معمول رمزنگاریم به راحتی -- میشن!!!
    من یه اینکریپشنی می خوام که هم ناشناخته باشه و هم پیشرفته!!!
    چون وقتی من باه یه شبکه وایرلس متصل میشم به راحتی افراد می تونن با استفاده از سیستم سرور به کامپیوترم دسترسی داشته باشن!!!!

کلا یه راه حلی ندارید؟؟؟
    +یا اگرم کومودو نشد یه نرم افزار رایگان خوب معرفی کنید!!!

ممنونم
    Last edited by santamove; 27-10-2010 at 20:47.

18. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •