فكر نميكنم مشكل كلي باشه!
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
فكر نميكنم مشكل كلي باشه!
ضمن تشکر از پاسخ دهی سریعتون
بلی مودم فقط پورت USB داره
اول اينکه از نصب مودم مطمئن هستم
کانکشن PPPoE رو هم در WinXP طبق دستورالعمل سی دی مخابرات درست کردم
علامت LAN در پائین پنجره ویندوز هم با تنظیم IP و Subnet mask و DNS همونجری که توی سی دی گفته شده بدرستی نشون داده میشه یعنی در حالت عدم اتصال یا علامت ضربدر نیست
من اول مودم رو در حالت LAN Driver نصب کردم و با تنظيمات زير
VPI=0 VCI=35
Encapsulation: RFC 2684 IPoATM Bridged LLC Encapsulation
Modulation: Multimode
کلا در حالت LAN تنظيمات قابل اختيار براي انکپسوليشن در اين مودم اينها هستند
RFC 1577 Classical IPoATM
RFC 2684 IPoATM Bridged LLC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Bridged VC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Routed LLC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Routed VC Encapsulation
که با هر پنج مورد خطای 678 میده
بعد مودم رو در حالت WAN نصب کردم و با کانکشنی که موقع نصب ساخته میشه و با یوزر و پسوردی که مخابرات داده سعی کردم متصل بشم
در حالت WAN تنظیمات قابل اختیار عبارتند از:
RFC 2364 PPPoATM LLC Encapsulation
RFC 2364 PPPoATM NULL Encapsulation
RFC 2516 PPPoE Encapsulation
که در دو تنظیم اول بعد از نمایش پیغام Verifying usernam and password خطای 721 میده
و در تنظیم سوم بدون نمایش اون پیغام خطای 678 میده
کلا این مودم غیر از این تنظیمات اختیار تنظیم دیگری ندارد الا VPI و VCI و Modulation که تنظیمات مختلف اونها رو هم امتحان کردم
در ضمن چون در بعضی حالاتی که گفتم پیغام Verifying میاد آیا امکان داره مشکل از طرف مخابرات باشه؟ البته از صحت وارد کردن یوزر و پسوردم مطمئنم
باز منتظر راهنمایی تون هستم
دوستان من سرويس مخابرات فرديس كرج رو دارم چند روزه هي قطع و وصل ميشم و صفحه ها لود نميشه ميشه راهنماييم كنيد؟
در حالت كلي وقتي شما در حالت PPOE مودم را تنظيم كنيد نياز به كانكشن ندارين و به صورت اتوماتيك سيستم شما به نت وصل است. البته فكر ميكنم مودمي كه شما دارين در اين حالت جواب نده و نياز به ساختن كانكشن داشته باشين و اگر در حالت PPOE بخواين كانكشني رو كانكت كنين مسلما دچا رمشكل ميشين.
ولي در حالت Bridge بايد كانكشن ساخته باشين كه در اين صورت شما ميتونين ارور دريافتي رو ببينين.
با اين تنظيمات چك كنين ببينين مشكل حل ميشه يا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hanieh63; 04-10-2010 at 14:08.
سلام.
مخابرات منطقه ی ما داره adsl می ده می خواستم بدونم کیفیتش خوبه ؟ شب ها سرعتش کم نمیشه ؟ قعطی نداره ؟
128 دو ماه 20 تومان .
سرعتش ثابته ؟
متاسفانه این رو قبلا امتحان کرده بودم و دوباره هم سعی کردم ولی خطای 678 میده
سلام دوستان من ميخاوم از مخابرات ADSL بگيرم...
يه راهنمايي براي ثبت نام بكنين...
من شماره هام رو توي مخابرات ثبت كردم...
فقط ميخوام بدونم ميشه اينترنتي سفارش داد يا نه؟
و اينكه هر ماه ميشه اينترنتي پولش رو پرداخت كرد يا نه؟
بستگي داره به جايي كه هستين مثلاً سرويس من مربوط به مركز مخابرات الغديره 100% افتضاحه يه فايل 350 مگي رو تو 14 ساعت دانلود كرد تازه سرويس روت هم ساپورت نميكنه فقط بايد با سرويس بريج كانكت شي
ولي يكي از دوستام تو مركز مخابرات ولي العصر گرفته نه تنها روت ساپورت ميكنه بلكه اُفت سرعت هم به هيچ عنوان نداره.
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
اينترنتي نميشه بايد بري مركز مخابرات... آخرين قبض تلفن + كارت ملي و كپي كارت ملي صاحب خط و خود صاحب خط بعد از اين مراحل بسته به مركز مخابراتت از 24 الي 72 ساعت برات وصل ميكنن
در ضمن همونجا هم يوزر پسورد رو بهت ميدن. منظورم همون اول كاره
صورت حساب روي قبض تلفن مياد... بخش ADSL .... ميتوني از طريق پرداخت اينترنتي قبوض بانكها پرداخت كني.
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
آقا براساس گفتهي يكي از اقوام ما كه تو كرج زندگي ميكنه و مشكلي كه خودم تو تهران با مخابرات دارم حدس ميزنم مخابرات از اين شركتهاي isp پول ميگيره تا كاري كنه كه من و شما و امثال ما بريم از شركتها سرويس بگيريم.
Last edited by marvel2000; 04-10-2010 at 15:40.
بالاخره درست شد. ایراد از vpi و vci بود که باید 8 و 81 انتخاب میشدند
خوبه كه تنظيمات درست شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)