تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 65 اولاول ... 1050565758596061626364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با گوشي w350 با edge 10 با همراه اول 24 كيلو بايت دانلود داشتم ولي رفتم يه مودم همراه at&t خريدم اما سرعتش روي 2 كيلوبايت ميچرخه يعني 75 هزار تومان پريد رفت كسي نمي دونه مشكلم از كجاست ؟
    من شش هفت ماه میشه که استفاده میکنم کلا سرعتش ثابت نیست و نوسان داره تو بعضی از روزها خوبه مثل همین الان که دارم استفاده میکنم اما بعضی روزها سرعتش میاد پایین مثل روزهای جمعه.
    فکر نمیکنم ایراد از مودمی که خریدید باشه فردا هم امتحان کنید شاید سرعت فرق کنه مثلا میتونی صبح زود امتحان کنی اگه دیدی سرعت بازم تا این حد پایینه بدون مودمت ایراد داره در غیر اینصورت خیالت راحت باشه.
    موفق باشی.

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من شش هفت ماه میشه که استفاده میکنم کلا سرعتش ثابت نیست و نوسان داره تو بعضی از روزها خوبه مثل همین الان که دارم استفاده میکنم اما بعضی روزها سرعتش میاد پایین مثل روزهای جمعه.
    فکر نمیکنم ایراد از مودمی که خریدید باشه فردا هم امتحان کنید شاید سرعت فرق کنه مثلا میتونی صبح زود امتحان کنی اگه دیدی سرعت بازم تا این حد پایینه بدون مودمت ایراد داره در غیر اینصورت خیالت راحت باشه.
    موفق باشی.
    امروز تا الان که استفاده کردم نسبت به دیروز بهتر شده و سرعتم از 2 کیلوبایت رسیده به 5 کیلوبایت ولی بازم تا 24 کیلوبایتی که با موبایلم میرفتم خیلی فاصله داره. به هر حال ممنون
    مودم شما چیه ؟ برای شما هم at&t هست ؟

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

موفق باشی.
    برعکس سیمکارتای ایرانسل ،همراه اول با مودمای ادج زیاد مچ نمیشه دوستی میگفت بخاطر این میتونه باشه که همراه اول همه جا ادج ارایه نمیده و این مودما برپایه ادج بیشتر کارایی دارن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، منم از سیم کارت اعتباری همراه اول با مودم DLINK-156 استفاده میکنم تا حدود یک ماهه بیش سرعتم بین 7 تا 17 کیلوبایت در نوسان بود ولی از وقتی که با گوگل مب موقعیت آنتنی که ازش سرویس میگیرم را مشاهده کردم نوت بوک را درست گذاشتم تو جهت انتن بعد از 5 دقیقه تحمل سرعت به صورت ثابت روی 20 تا 22 کیلوبایت مونده . من قبلا از 5233 سامسونگ استفاده میکردم و سرعت
    هیچ تفاوتی با ا ج مودم نداشت به این دوستمون توصیه میکنم حتما با یک ا ج مودم دیگه امتحان کنند به احتمال زیاد مشکل از مودمشون هست . بنده الان در منطقه شکوفه جابری که حدود 2 تا خیابون از بیروزی بائینتره دارم استفاده میکنم ، ولی منزل بدرم واقع در خیابان بیروزی از این سرویسو استفاده کردم واقعا افتضاح بود چه همراه اول چه ایرانسل...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    همراه اول دائمی را هر کاری میکنم اینترنتش فعال نمیشه بسته هزار تومانی را از سایتش خریداری کردم و بعد پیغام میده که قبلا فعال شده بعد میگه تا نیم ساعت باید منتظر بمانی و بعدش پیغام میده که برای شما فعال نیست البته پیغامی که میده دقیقا معلوم نیست منظورش چیه
    حالا لطف کنید بگید دقیقا باید چکار کنم که فعال بشود اینترنت همراه اول
    ممنون
    خداحافظ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال همراه اول که مثل ایرانسل با چیز پی ان که مشکل نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    همراه اول دائمی را هر کاری میکنم اینترنتش فعال نمیشه بسته هزار تومانی را از سایتش خریداری کردم و بعد پیغام میده که قبلا فعال شده بعد میگه تا نیم ساعت باید منتظر بمانی و بعدش پیغام میده که برای شما فعال نیست البته پیغامی که میده دقیقا معلوم نیست منظورش چیه
    حالا لطف کنید بگید دقیقا باید چکار کنم که فعال بشود اینترنت همراه اول
    ممنون
    خداحافظ
    شما ابتدا باید تو سایتش ثبت نام کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

مشکل داره شدید ، برای من هر 2 دقیقه یک بار دیسی میشد...

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من فقط با L 2 T P میتونم وصل بشم و مشکلی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مسئله طرح رو فعال کردن ولی سیستم براشون اینترنت در حالت معمولی محاسبه کرده
    می توانند برای شکایت به سازمان مخابرات رفته و از پرینت خطشون که نشانگر مکاتبه اس ام اسی با 8080 میبا شد بعنوان مدرک استفاده کنند
    یا حق

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قوانین:
    1.
    فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
    2.
    سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
    نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
    سرعت روزانه
    سرعت شبانه
    مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
    با تشک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •