orginal4u
البته تحویل 45 روز دیگه.
درمورد سوال بالا : نام تاپیک ( آخرین قیمت آیفون ) تو همین صفحه ی اول با دقت نگاه کنی پیدا میشه.
شما لطف داری دوست عزیز
orginal4u
البته تحویل 45 روز دیگه.
درمورد سوال بالا : نام تاپیک ( آخرین قیمت آیفون ) تو همین صفحه ی اول با دقت نگاه کنی پیدا میشه.
شما لطف داری دوست عزیز
ممنون از راهنماییت. پس مشکلی نداره از آمریکا بیارن ۱ دونه.
فقط ۱ سوال می مونه. اونم اینکه احتمالا در آینده iphone 4 هم جیل می شه دیگه، آره؟ یعنی منظورم اینه که می شه برنامه هاشو -- کرد و رایگان رو گوشی ریخت، یا حتما باید از iTunes بخریم؟
تا چند روز آینده این اتفاق میوفته میشه
iPhone 4 رسما توی آمریکا فقط لاک با AT&T عرضه میشه.. البته آنلاک از جاهایی مثل Ebay میشه خرید ولی فروش رسمی وجود نداره... هیچ آیفونی هیچ وقت در آمریکا آنلاک عرضه نشده.
در کانادا و اروپا آنلاک عرضه میشه .. در آینده هم احتمال Jailbreak شدنش زیاده .. گرچه خریدن برنامه ها از iTunes هم کار راحت تریه (خرید با یک کلیک) و هم قیمتشون پایینه (اکثر برنامه ها 1 دلار)
موفق باشید.
دوست عزیز، هر چی گشتم پیدا نکردم! میشه لطفا لینکش رو بدهید؟
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام از دوستان كسي مي تونه يه توضيح كوچيك راجع به اين گوشي بده ؟ ممنون
دوستان ، من تا چند روز دیگه این گوشی (iPhone 4) رو باید تحویل صاحبش بدم!
از اولش هم برای خودم نخریدم ، هدیه است ، به یک نفر!ولی یک مدت دست منه! سؤالی بود در خدمتم!
تا دستمه هر سوالی درباره اش دارید ، بپرسید !
با تشکر ،
امید
امید جان یه زحمت بکش در رابطه با تفاوت سرعتش با 3gs بگو و یکم هم در مورد فریمور 4 بگو.کار کردن با فریمور 4 هم مثل بقیه فریمورهای آیفون راحت و لذت بخشه؟اینترفیسش تغییری کرده؟
پشت گوشی طبق حرف استیو کاملا ضد خشه؟
مثل 3GS لیزه؟یا لیز بودنش برطرف شده؟
تو eBay زیاد بود. هزینه shipping هم تا کالیفرنیا زیاد بالا نمی شد.
راستی می شه آیفونه لاک خرید و بعد آنلاک کرد؟
یه سایتی پیدا کردم. یه نرم افزاری داره که هم آنلاک می کنه و هم جیلبریک. قیمتشم ۵۰ دلاره.
در ضمن نرم افزارشم money back guarantee هستش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرتون چیه. می شه این کارو کرد و همون لاکشو خرید؟ (اگه قراردادی بخرم، اون بنده خدایی که می خواد برام iphone بیاره که بعدا نباید هزینه ای پرداخت کنه و مشکلی براش پیش نمی یاد که؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)