من که کلا از تریپ ورجیل بیشتر خوشم اومد قدرتشونم کاملا مساویه!
من که کلا از تریپ ورجیل بیشتر خوشم اومد قدرتشونم کاملا مساویه!
ویرجیل هم خوبه . ولی فقط دانته . هم به خاطر قرمزیش ( پرسپولیس ! ) هم به خاطر تیپش .من که کلا از تریپ ورجیل بیشتر خوشم اومد قدرتشونم کاملا مساویه!
با سلام
خوب دوست عزیزsam fisher 07بنده یه باره دیگه با اجازه دوستان سوالم رو اینجا مطرح میکنم
بچه ها لطفا کمک کنید ممنونمن تا این مرحله اومدم از اسانسور هم با لا رفتم ولی تو اون در پایینی که بعد از سوراخ دیوار وارد یه سرداب میشه تا کلید دوم رو برداره هر کاری میکنم او دوتا گوی که با زنجیر اویزون میشن نمیشکنن تا بتونم با باز شدن در او قسمت که بسته شده رو باز کنم تا الماس رو بردارم لطفا راهنمایی کنیدممنون
اگه امکان داره یکی این مرحله رو برام رد کنه وسیوش رو بزاره ممنون میشم
این هم عکسها:
![]()
خوب دوست عزیز اون مرحله خیلی اسونه
شما باید به وسیله اون پنجه ها اون گوی ها رو به هم بزنید
اول باید برید سراغ یکی از اون گوی ها و یه پرش یا بالانس بلند بزنید و با پا بهش زربه بزنید
قبل از اینکه دور گوی کم بشه باید سریعا برید و به گوی بعدی زربه بزنید تا دو تا گوی با هم برخورد کنند و بشکنند و در باز بشه و شما اون چیز رو از روی مجسمه بردارید.
راستی منم یه سوالی داشتم
می خواست بدونم اون قسمت bloody palace به چه دردی میخوره چون من سه ساعت نشستم و بازیش کردم ولی اصلا تمومی نداشت. باید چقدرشو رد کنم تا تموم بشه
بلادی پلیس محلی است برای تمرین کمبو! چون تو خود بازی موقعیت زیادی برای کمبو های دیوانه وار نیست از اینجا میشه استفاده کرد و تازه توش red orb خیرات میکنن!راستی منم یه سوالی داشتم
می خواست بدونم اون قسمت bloody palace به چه دردی میخوره چون من سه ساعت نشستم و بازیش کردم ولی اصلا تمومی نداشت. باید چقدرشو رد کنم تا تموم بشه
البته تمومی هم نداره اگه میخوای زمینه اش عوض شه باید بری تو ستون اتیش بعد 9 مرتبه یه غول میاد بعد زمینه اش عوض میشه
یه کار برد دیگه اش هم اینه که از امتیازش عکس بگیری بذاری اینجا رو کم کنی!
raminr63 من یه سیو دارم تا اخرش رفتم البته نه چندان حرفه ای! اون خوبه؟
این تاپیک چرا قفل شده بود؟
Last edited by *Necromancer; 05-12-2007 at 23:30.
راستی یه سوال دیگه
من بازی رو رو تموم درجه ها تموم کردم ولی هنوز یه تعداد گالری هستند که هنوز باز نشدند. باید چه چوری اونارو باز کنم
شاید اونا مال لباس دومه شخصیتاست! من یه دفه با لباس دوم ورجیل غولاخر رو کشتم یه چیز جدید باز شد!
سلام
من ميخواهم بدونم كه چه جوري در حين بازي بازي سيو ميشه؟
ترينر كسي نداره؟
دوست من در وسط بازی که سیو نمیشه .
هر مرحله رو که تموم کنی خودش سیو میکنه .
ترینر هم اینجا درخواست بدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید تو تمام مراحل SS بگیری
تو سطح dante must die یه همچین چیزی غیر ممکنه .(یعنی من نتونستم شاید شما بتونی)
اگه تونستی این کارو بکنی به ما هم خبر بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)