بازی چون از نسخهی کنسولی پورت شده AA نداره! چون کنسولها ظاهراً AA ندارن! کلاً کم بودن تنظیمات گرافیکیش واسه اینه که از روی کنسول پورت شده
بازی چون از نسخهی کنسولی پورت شده AA نداره! چون کنسولها ظاهراً AA ندارن! کلاً کم بودن تنظیمات گرافیکیش واسه اینه که از روی کنسول پورت شده
دوستان این بازی حالت 2 نفره ی افلاین داره ؟ مثله split/screen ؟
نمیدونم چرا اینقدر نظرات منفی هست!
درسته بازی بی در و پیکر هست و داستان نداره ولی به نظر من گرافیکش عالیه
من الان با آخرین رزولیشنش بازی میکنم و گرافیک عالی بوده
صحنه های جالبی داره و از همه بهتر هیجان داره
در کل از چند سری گذشته بهتر بوده
اینم 2 تا عکس از این بازی ( واسه کسانی که هنوز تو فکرن بازی رو بگیرن یا نه...البته اگر گرافیک بازی واستون مهمه!!)
![]()
iهمش رو میدونستم.اینارو که گفتی
منظور من روش اسپلیت صفحه تو مولتی افلاین بود که نمیدونستم و تا حالا مولتی با کلمپیوتر بازی نکردم (یک کامپیوتر برای دونفر )
سلام دوستان ؛
با کارت geforce 220 gt، می تونم این بازی رو با گرافیک بالا راحت اجرا کنم ؟
ممنون![]()
سلام کارت من GT240 هست که زیاد تفاوتی با GT220 نداره با بالاترین تنظیمات (1680*1050) روان اجرا میشه. البته باید CPU تون هم قوی باشه.
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
مثل اینکه دوستان خیلی از بازی خوششون نیومده ولی به نظر من که بعد از MW بهترین NfS بود که بازی کردم.
نه بابا اینکه خوبه ولی مشکل جهت های مایل برام دردسر ساز شده یه ذره دستت به جهت مایل میخوره دوربین رو از پهلو نشون میده می چرخونه نمی دونم هدفش چیه از این کار... می بینی توی شرایط حساس یه لحظه مایل شد جهت دوربین رو چرخوند گند زد تو رانندگی
منم همین مشکل رو دارم
البته مطمئن نیستم که ویبره جوی پدم سالمه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)