تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 72 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 714

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

پس چرا من نمیتونم ؟؟
    دقیقا باید چیکار کنم
    کدوم کلید رو بزنم و ...

2. این کاربر از oveisi2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام ضمن تشکر از کاربر محترم آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ال سی دی 37C695سری جدیدش سی دی نرم افزار روش نداره کسی ورژنی که به این دستگاه بخوره رو داره؟؟؟
    ممنون اگه برای خود مدل سری 37c695 باشه که عالیه.
    -نيازي به نرم افزار و اپديت فريمور ندارين چون مورد خاصي اتفاق نميوفته
    -من هم براي 37 نتونستم از سايت مالزيايي پيدا كنم ولي 40 موجود هست كه احتمال زياد ميخوره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -ولي توصيه من اپديت نكردن هست

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

پس چرا من نمیتونم ؟؟
    دقیقا باید چیکار کنم
    کدوم کلید رو بزنم و ...
    -زماني كه دارين با رسيور فيلم ميبينيد كليد tools رو بزنيد و گزينه pip رو on كنيد وادامه ماجرا

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

من ورودی ----- رو زدم اون سه ورودی کنار کابل LAN
    پایینترینش
    الان دفترچه رو خوندم توش نوشته بود بین تصویر فرعی از بین TV, AV1, AV2 با یکی از ورودی های مثل HDMI و .... و جز1 و جز2 میتونید تصویر در تصویر کنید
    حالا این جز 1 و2 چیه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من ورودی ----- رو زدم اون سه ورودی کنار کابل LAN
    پایینترینش
    الان دفترچه رو خوندم توش نوشته بود بین تصویر فرعی از بین TV, AV1, AV2 با یکی از ورودی های مثل HDMI و .... و جز1 و جز2 میتونید تصویر در تصویر کنید
    حالا این جز 1 و2 چیه
    -'گفتم عزيز همون مسير رو دنبال كنيد
    -احتمال داره با ورودي 3 فيش اين قابليت وجود نداشته باشه مطمئن نيستم امتحان كنيد

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بپرسم اگه یک فیلم فول اچ دی رو از طریق پورت یو اس بی این تلویزیون پخش کنیم کیفیت اون کاهش پیدا میکنه؟
    از طریق شبکه کردن پخش کنیم چطور؟
    کسی مقایسه ای بین کیفیت تصویر یک فیلم واحد از درگاه های usb و hdmi و lan انجام داده؟
    یک فیلم اچ دی روی هارد بیشتر کیفیت خودش رو حفظ میکنه یا دی وی دی و یا blue-ray
    اگه فیلم اچ دی رو برای اینکه در یک فلش یا دی وی دی جا بدیم برش بزنیم کیفیت اون پایین میاد؟
    اصلا برای این کار برنامه ای هست که فیلم های اچ دی پر حجم رو بشه باهش قسمت بندی کرد؟
    تروخدا هرکی یه تیکشم جواب بده ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بپرسم اگه یک فیلم فول اچ دی رو از طریق پورت یو اس بی این تلویزیون پخش کنیم کیفیت اون کاهش پیدا میکنه؟
    از طریق شبکه کردن پخش کنیم چطور؟
    کسی مقایسه ای بین کیفیت تصویر یک فیلم واحد از درگاه های usb و hdmi و lan انجام داده؟
    یک فیلم اچ دی روی هارد بیشتر کیفیت خودش رو حفظ میکنه یا دی وی دی و یا blue-ray
    اگه فیلم اچ دی رو برای اینکه در یک فلش یا دی وی دی جا بدیم برش بزنیم کیفیت اون پایین میاد؟
    اصلا برای این کار برنامه ای هست که فیلم های اچ دی پر حجم رو بشه باهش قسمت بندی کرد؟
    تروخدا هرکی یه تیکشم جواب بده ممنون میشم
    -نخير عزيز كيفيت افت پيدا نميكنه
    -به نظر من كمي ورودي Hdmi ‌بهتر هست كمي رنگ ها شاداب تر هستند(البته شايد قابل تشخيص نباشه)
    -فيلم هاي full hd اكثرا بلوري هستند كه ريپ ميشن به صورت mkv و هيچ موردي نداره چه روي هارد باشه چه فلش چه dvd و البته زماني كه روي بلوري هستند اريجينال با بيت ريت هاي بالاتري هستند تا زماني كه ريپ ميشن
    -نرم افزارهاي مختلفي براي قسمت كردن ويا ملحق كردن وجود داره كه به راحتي اين كار رو انجام ميدن مثل : hj split

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    برای این تلویزیون اگه بخوام یک فیلم full hd بگیرم اون فیلم باید چه مشخصاتی داشته باشه؟
    یک فیلم چه مشخصاتی داره؟فرمت و کدک و بیت ریت و فریم و کدک صدا اینا هستند؟مثلا اگه یک فیلم کدکش vc1 نوشته شده و فرمت mkv خب این فیلم قابل پخشه در hdtv؟ اگه نه باید با این فیلم چه کار کرد؟
    میشه یک جایی معرفی کنید که با کیفیت ترین فیلمی رو که این تلویزیون ساپورت مبکنه رو دانلود کنم؟
    با کیفیت ترین فرمت کدک و ... چی هست؟
    اونوقت اگه فیلمی رو که مثلا 12 گیگ هست رو بخوام با یک فلش 4 گیگ پخش کنم باید فیلم رو ببرم و اون برنامه ای که گفتید فکر نمیکنم برای این کار به کار بیاد
    اگه برنامه دیگه ای معرفی کنید ایا اون برنامه کیفیت رو پایین میاره؟
    شرمنده شاید سوالام رو در جای مناسب نمیپرسم اما تازه کار هستم و احتیاج به یک نقطه شروع دارم و حتما در آینده جبران میکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    برای این تلویزیون اگه بخوام یک فیلم full hd بگیرم اون فیلم باید چه مشخصاتی داشته باشه؟
    یک فیلم چه مشخصاتی داره؟فرمت و کدک و بیت ریت و فریم و کدک صدا اینا هستند؟مثلا اگه یک فیلم کدکش vc1 نوشته شده و فرمت mkv خب این فیلم قابل پخشه در hdtv؟ اگه نه باید با این فیلم چه کار کرد؟
    میشه یک جایی معرفی کنید که با کیفیت ترین فیلمی رو که این تلویزیون ساپورت مبکنه رو دانلود کنم؟
    با کیفیت ترین فرمت کدک و ... چی هست؟
    اونوقت اگه فیلمی رو که مثلا 12 گیگ هست رو بخوام با یک فلش 4 گیگ پخش کنم باید فیلم رو ببرم و اون برنامه ای که گفتید فکر نمیکنم برای این کار به کار بیاد
    اگه برنامه دیگه ای معرفی کنید ایا اون برنامه کیفیت رو پایین میاره؟
    شرمنده شاید سوالام رو در جای مناسب نمیپرسم اما تازه کار هستم و احتیاج به یک نقطه شروع دارم و حتما در آینده جبران میکنم
    -در مورد نوع فايل ها و بيت ريت ها وكدك هاي صوتي وتصويري قابل اجرا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد اجراي فرمت هاي full jd نگران نباشين فرمت هايي كه در بازار يافت ميشه رو بدون مشكل اجرا ميكنه
    -در مورد برنامه hj split هم كاري به كيفيت نداره و تنها فيلم رو پارت پارت ميكنه براي دوستاني مثل شما كه مشكل حجم دارند بر روي فلش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اون فرمت هارو دیده بودم اما یکم برام مبهم بود لیست قابل فهمه منتهی فیلم هایی که برا دانلود هست مشابه این ها نیست یعنی در فیلم ها صحبتی از کدک فیلم ها نشده تا ببینم ساپورت میشه یا نه فقط مثلا کفتن full hd 1080p که این یعنی رزولوشن که این تلویزیون با هیچ رزولوشنی مشکل نداره و با فریم و بیت ریت های مختلو هم مشکل نداره یا فرمت فیلم رو گفتن و حجمش و همین طور اینکه اصل این فیلم رو چی بوده مثلا دی وی دی بلوری و chd و سی دی
    اکثر فرمت های خوب رو هم که ساپورت میکنه منتهی این فرمت ها باید درونشون فیلم با کدک های بالا قرار داشته باشن که من تو فیلم هایی که برا دانلود میگردم از کدک صحبتی نمیشه
    مثلا من امتحان کردم که هر نوع wmv ای رو نمیخونه برا همین میترسم یه هفته بشینم فیلم hd با فرمت mkv مثلا دانلود کنم بعد ببینم کدکش جزو اون 4 تا نبوده و نمیخونه
    در مورد hj splite هم امتحان کردم مثلا یک فیلم ts رو 2 تا 50 مگ کردم اولی رو بدون افت کیفیت خوند دومی رو نشناخت
    شاید من منظورمو بد گفته بودم شما اون برنامه رو معرفی کردید
    هدف من تقسیم کردن برا انتقال نیست می خوام کوچیکش کنم فیلمو تا مثلا یک فیلم 10 گیگ رو سه قسمت کنم و هر بار یک قسمتشو بریزم رو فلش و نگاه کنم
    وای که چقدر حرف زدم شرمنده

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اون فرمت هارو دیده بودم اما یکم برام مبهم بود لیست قابل فهمه منتهی فیلم هایی که برا دانلود هست مشابه این ها نیست یعنی در فیلم ها صحبتی از کدک فیلم ها نشده تا ببینم ساپورت میشه یا نه فقط مثلا کفتن full hd 1080p که این یعنی رزولوشن که این تلویزیون با هیچ رزولوشنی مشکل نداره و با فریم و بیت ریت های مختلو هم مشکل نداره یا فرمت فیلم رو گفتن و حجمش و همین طور اینکه اصل این فیلم رو چی بوده مثلا دی وی دی بلوری و chd و سی دی
    اکثر فرمت های خوب رو هم که ساپورت میکنه منتهی این فرمت ها باید درونشون فیلم با کدک های بالا قرار داشته باشن که من تو فیلم هایی که برا دانلود میگردم از کدک صحبتی نمیشه
    مثلا من امتحان کردم که هر نوع wmv ای رو نمیخونه برا همین میترسم یه هفته بشینم فیلم hd با فرمت mkv مثلا دانلود کنم بعد ببینم کدکش جزو اون 4 تا نبوده و نمیخونه
    در مورد hj splite هم امتحان کردم مثلا یک فیلم ts رو 2 تا 50 مگ کردم اولی رو بدون افت کیفیت خوند دومی رو نشناخت
    شاید من منظورمو بد گفته بودم شما اون برنامه رو معرفی کردید
    هدف من تقسیم کردن برا انتقال نیست می خوام کوچیکش کنم فیلمو تا مثلا یک فیلم 10 گیگ رو سه قسمت کنم و هر بار یک قسمتشو بریزم رو فلش و نگاه کنم
    وای که چقدر حرف زدم شرمنده
    -عزيز چرا اينقدر نگران هستين ؟
    من نزديك چندين هزار گيگ فيلم hd ‌دارم ولي با error ي مربوط به عدم پخش برخورد نكردم تا حالا
    -بيشتر واكثر فيلم هاي hd كه بازار وجود داره كانتينر mkv هست با كدك هاي شناخته شده واستاندارد كه پنل بدون هيچ مشكلي اجرا ميكنه
    -در مورد نرم افزار hj split كارش فقط همينه هيچ تغييري در كيفيت فيلم نميده مشكل از نحوه قسمت كردن ويا پسوند انتخابي فيلم مورد نظر شما بوده نه چيز ديگه
    -اين نرم افزار همونيه كه شما دنبالش هستين با كارايي مورد نظر شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •