به ماهم همین رو گفتن !!
به ماهم همین رو گفتن !!
دقیقا به ما هم همینو گفتن
بابا خیلی زوده
کارنامه رو میخواهیم چیکار اصلا
به ما گفتن 26 نمرات کتبی و هفته بعد کارنامه اصلی.
یکی از دوستام گفت دوشنبه ولی نمی دونم راست گفته یا دروغ.بچه ها می شه نمرات رو درست کرداااا :P
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
در مورد دیدن برگه می تونم بگم که می شه دیدش همون طور که برگه دانش آموزو از حوزه آوردن تو مدرسه و جلو خود دانش آموز تصحیش کردن.تو مدرسه خوده ما این اتفاق افتاد.
سلام.یکی از رفیقام پارسال 3 تا درسشو که 18 گرفته بود 8 داده بودن.باور کنید اقراق نمیکنم.یکیش که زبان بود.اون 2 تاش یادم نیست.خلاصه هرچی اعتراض نوشته بود و مدیرم چون میدونست دانش آموز خوبییه اونم گفته بود ولی گفته بودن درسته.خلاصه دوستم با پدرش(یکم قدرتی بود!) رفتن هوزه و گیر خفنی بهشون دادن تا اونا دیدن بله! 18 رو دادن 8!
من خیییلی میترسم بد تصحیح کنن.آخه اصلا بچه های پارسال(که الان پیشن) اصلا خاطرات خوشی از تصحیح تعریف نکردن!
بعضی ها هم خاطره خوش دارن ! ...
معمولا اونایی که به بالای 18 فکر میکنن ! ... خاطره ی بد ! و اونایی که به زیر 10 فکر میکنن خاطره ی خوبی دارن !!!
آقا مرتضی میشه اون کارنامه ای که رتبت 47 شد رو بذاری؟![]()
سلام ...فقط درس هایی رو که میدونید بالاتر میشید رو اعتراض بنویسید...مثلا پارسال رفیقم دینی رو شد 16 ولی مطمئن بود بیشتر میشه واسه همین اعتراض نوشت و شد 20
یا خود من مطمئن بودم شیمی رو 19.5 میشم ولی شدم 17.25 اعتراض نوشتم ولی هیچی اضافه نشد...در کل شیمی و زبان فارسی جزو درس هایی هستند که از اون چیزی که فکر میکنی کمتر میشی
درضمن پارسال توی حوزه خودمون من ندیدم نمره کسی رو کم کنن
امسال هم که باید کنکور بدم وخدا کنه اون رشته ای که میخوام قبول بشم...یه توصیه هم برای سال سومی ها دارم ...توی تابستان زیاد به خودتون فشار نیارید و فقط اون درس هایی که از پایه ضعیف هستید رو بخونید
موفق باشید![]()
الان مثلا این روحیه بود به ما دادیمعمولا اونایی که به بالای 18 فکر میکنن ! ... خاطره ی بد ! و اونایی که به زیر 10 فکر میکنن خاطره ی خوبی دارن !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)