سلام
خواهش ميكنم.
اين وبلاگ رو هم نگاه ميكنم فكر كنم بايد جالب باشه.
سلام
خواهش ميكنم.
اين وبلاگ رو هم نگاه ميكنم فكر كنم بايد جالب باشه.
با عرض سلام وسخته نباشد
بنده بازم امدم و مزاحم شما شدم به بزرگواریتون ببخشید
اینجوری بگم که :: استادمون گفتن که یه نامه بنویسم به پدر و مادرم یا هر کس دیگه مثلا من خارج از ایران زندگی میکنم و میخوام برای خانوادم یه نامه بنویسم البته به انگلیسی منم که انگلیسیم 0 به حر حال گفتم از شما کمک بگیرم چون بهترین جایی بود که به ذهنم رسید
متن نامه : عرض سلام و خسته نباشید خدمت پدر و مادر عزیزم و سایر خانواده {{{ مثلا من در شهر یکی از شهر های انگلیس هستم توی دانشگاه اکسفورد انگلیس درس میخونم و ترم اخرم هستم و رشتم هم نانو تکنلو÷ی هست و مدرکوم تا چند وقت دیگه میگیرم و میام ایران {و اگه کسی ادرس دقیق این دانشگا رو دار تو نامه بزاره } تو دانشگاه من دوستان زیادی دارم که بیشترشون اهل خود انگلسی هستم و تو دانگشگاه یک دوست ایرانی دارم که با هم خیلی دوست هستیم اونم ترم اخر هست و میخواد مدرکشو بگیره تا بیاد ایران اسمش هست سپیده و فامیلیش جعفری و من تو نامه از اوضاع شهرمون می پرسم از اب و هوا و مثلا این روزها تو شهرمون چه خبره { زاهدان} و از اب و هوای اینجا براشون میگم و مثلا اینجا الان کمی سرده و شهر ساکت و ارامی هست و مردمی خوب و با نشاط داره و در اخر هم میگم که همشونو دوست دارم و از خدا براشون ارزوی سلامتی میکنم و میگم که دلم واستون خیلی تنگ شده }}}
ببخیشد که کمی متنم به هم ریخه بود چون گفتم شاید اینجوری برای شما راحتر باشه تا ترجمه کنید ااونجوری که خودتون میخواین
کوچیک همتون : هاشم
شماره و آدرس شعبه مرکزي کانون ( شعبه جم ):
4-88308031
تهران، خیابان استاد مطهری، خیابان جم، پلاک 37
براي موسسه ملي رو هم ميتوني با يه تلفن به 118 بگيري.
لطفا اگر می توانید متن زیر را برایم ترجمه کنید
نمایشگاه زیور آلات با سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی ، درمانی و ماه تولد
همزمان با .....
افتتاحیه ...
بازدید عموم .....
از همکاری شما بسیار ممنون و سپاسگذارم
یک دنیا ممنون من فقط به اسم ایران-آمریکا شنیده بودم که هیچ آدرس ونشونی دیگه ای هم ازش نداشتم و نتونستم پیدا کنم که دیگه به همین کیش راضی شده بودم که خوشبختانه شما پیدا شدین و...
فعلا وقت تعیین سطحمو کنسل کردم و گذاشتم واسه 4شنبه.
خلاصه امیدوارم کمک شما هم مفید واقع بشه ولی به هر حال یک دنیا ممنون.![]()
![]()
اگه مشکلی برام پیش اومد بازم مزاحمت میشم.![]()
با سلام.
دستم به دامنتون فردا امتحان انگيسي داريم و من سوال ها رو هم دارم .
ولي سوالات را نمي توانم جواب بدم.![]()
![]()
از دوستان خواهش مي كنم به من كمك كن . اگر زحمت نميشه جواب اين سوالات را به من بگيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خيلي ممنون.
Dear friend
thank you very much for links and also the پرسش هاي متداول. Gud blus you
but I should say that I couldnt understand how can I make them.
Last edited by narges1; 13-11-2006 at 13:45.
نوشته شده توسط narges1
I left you a PM
In the section پیام های خصوصی. In the upper part of the page
سلام نرگس خانم،
در این قسمت(تنظیمات کاربر در بالای صفحه) می تونی خیلی چیزا پیدا کنی.
تنظیمات کاربر----»کنترل اختیارات----»ویرایش امضا
مسیر مشابهی هم برای آواتار طی میشه،که بازدن دکمهء Browse می تونی عکس مورد نظر رو رو به عنوان آواتارت انتخاب کنی.آگر error داد مربوط می شه به size تصویرت یعنی بزرگ بوده... .
Dear Reza1967 I am sorry for writing in Persian well It was a private message but narges1 doesn't have it active yet.
موفق باشی Bye![]()
Last edited by Sec Expert; 13-11-2006 at 17:10.
كاش اسم من هم Narges بود !!!
كاش اسم من هم Narges بود !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)