درسته مربوط به شماره پلاک ماشینه. مثلا 11533 یعنی ماشین 553 امین ماشینیه که پلاک شده. از 11111شروع شده.
پلاک ایران هم همینه. مثلا : ایران24 - 364ب55
یعنی ایران - 24 هم یعنی خوزستان- ب یعنی شهرستان آبادان - شماره 55364
درسته مربوط به شماره پلاک ماشینه. مثلا 11533 یعنی ماشین 553 امین ماشینیه که پلاک شده. از 11111شروع شده.
پلاک ایران هم همینه. مثلا : ایران24 - 364ب55
یعنی ایران - 24 هم یعنی خوزستان- ب یعنی شهرستان آبادان - شماره 55364
یه سری قیمت هست تو پست های مختلف ، متاسفانه کسی نیست قیمت ها رو یه جا جمع کنه!در مورد قیمت اتومبیل ها حرفی زده نشد
در این باره اطلاع دارید؟
باید لاشون بگردی ، اما اون فرمولی که من گذاشتم حدودا بهت قیمت رو میده
واسه اینکه قیمت حدودی تو منطقه رو بدونی این سایت بدک نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت ها رو ول کن باید قیمت کف بازار دوبی دست باشه!
این سایتی که دادی قیمت این ماشینا تو دبی همین است؟
سایتی که امیر جان معرفی کردن خوب بود
در ضمن sangig جان هم درست میگه.
قیمتهای اینجا احتمالا با احتساب هزینه های مختلفی از قبیل عوارض و پلاک ...
راستی sangig .آقا این اسم شریفت چیه؟![]()
اخر ما نفهمیدیم قیمت های کویت مناسب تر یا دبی؟یکی بود قیمت های کویت و میداد!غیبش زده نیستش دیگه GMCخررید و رفته عشق وحال!اخر قیمت بنز و به ما نداد؟
کسی میدونه همچین ماشینی توی دوبی پیدا میشه یا نه ؟اگه هست تا بریم بر داریم بیاریمش پلاک اروندش کنیم؟Citroen-REVOLTe_Concept_2009
Last edited by benzzz; 16-10-2010 at 09:04.
خودت نوشتی که کانسپت! کانسپت رو تو بازار اروپا هم نمیدن چه برسه خاورمیانه!Citroen-REVOLTe_Concept_2009
اون سایت هم من قیمتاشو با اون دوستی که از کویت قیمت میداد چک کردم ، همش همخونی داشت ، الا قیمت بی ام و هایی که میداد که به خودش هم گفتماین سایتی که دادی قیمت این ماشینا تو دبی همین است؟
در ضمن قیمت های اینترنتی برای آشنایی هست نه خرید !
همین که بدونین ماشینی که میخواین بخرین تو چه محدوده ای هست و چه انتخاب های دیگه ای دارین خودش کلی کمک میکنه!
خوبی این سایت اینه که میتونی حداکثر پولتون رو بهش بدین و کل محصولات تا اون رنج قیمت رو بهتون معرفی کنه و بهترینش رو انتخاب کنین ، بعد برین سراغ قیمت واقعی گرفتن از اونور!
Last edited by amirr13; 16-10-2010 at 11:03.
سلام دوستان من تازه وارد این سایت شدم. من ساکن اراک هستم
میخوام اگه بشه از آبادان ماشین بگیرم و گمرکیشو بدم و پلاک ملیش کنم تا بتونم بیارمش اینجا.
پولم حدودا 20 ملیون میشه . با احتساب عوارض گمرک لطفا راهنماییم کنین که چه ماشینی میتونم بگیرم که خوب باشه و مراحل کارم یکم برام توضیح بدین.ممنون از همه شما![]()
اگه احتمالا صفحات اول رو میخوندی میفهمیدی این کار اصلا به صرفه نیست
چون گرونتر از خرید مستقیم پلاک ملی میشه
با 20 تومن هم به زور بتونی یه قوطی سایز شهری کیا یا سوزوکی بخری
آقا مثل اینکه گفتن هیچ نوع ماشینی رو نمیشه پلاک ملی کرد. چه آمریکایی چه ژاپنی چه آلمانی و...
البته اون ماشینایی که منطقه آزاد هستن رو میگما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)