اگه صبا هم مثل شاتل باشه میتونی همین الان شارژ معمولی (یعنی همون 3 ماه بعدی شارژ)کنی و از امروز دوره ی جدیدت شروع میشه.البته من 1 ماهه دارم و مثلا اگه 1 هفته زودتر ترافیکم تموم شه من همون روز پرداخت میکنم و اونا هم وصلش میکنن.البته بهشون اطلاع میدم
اگه صبا هم مثل شاتل باشه میتونی همین الان شارژ معمولی (یعنی همون 3 ماه بعدی شارژ)کنی و از امروز دوره ی جدیدت شروع میشه.البته من 1 ماهه دارم و مثلا اگه 1 هفته زودتر ترافیکم تموم شه من همون روز پرداخت میکنم و اونا هم وصلش میکنن.البته بهشون اطلاع میدم
دیروز از ظهر تا عصر که وضع شبکه خیلی ضایع بود.امشب 1.9GB دانلود کردم با تورنت
اینم سرعت فعلی روزانه ی اشتراک 128 ما در ساعت 10:15
تعدادی فیلم را از سایت تبیان دارم دانلود میکنم
امیدوارم این سرعتا نصیب همه شه.یه زمانی به خواب شب هم نمیدیدم هااااااااااااا
![]()
من هر وقت تموم میکنم ، سریع میرم سه ماه دیگه شارژ میگیرم. در این مورد مشگلی نداشتم تا حالا.چون سه ماهه صرفش بیشتره.
درسته گیگ اضافه داره ولی سرویس 1ماهه نداره اون عکس ها برای چندین ماه پیشه که صبانت سرویس 1ماهه هم میداد دیگه سرویس یک ماهه نمیده
شما توی کدوم شهر هستید ؟دیروز از ظهر تا عصر که وضع شبکه خیلی ضایع بود.امشب 1.9GB دانلود کردم با تورنت
اینم سرعت فعلی روزانه ی اشتراک 128 ما در ساعت 10:15
تعدادی فیلم را از سایت تبیان دارم دانلود میکنم
امیدوارم این سرعتا نصیب همه شه.یه زمانی به خواب شب هم نمیدیدم هااااااااااااا
چطوری میشه با مودم وایرلس از اینترنت شبانه استفاده کرد ؟
دوستان الان 1 ماهه که سرعت شبانه صبا افتضاح شده برای من و اصلا قابل دانلود نیست در مرکز هفت تیر
آیا تغییری تو این سیستم ایجاد شده و یا یوزر پس شبانه تغییر کرده که این قدر افتضاح شده
هیچ کس هم پاسخ گو نیست وقتی زنگ میزنی اگه اینجوری باشه مجبورم جمع کنم
برای دوستان عزیز تو تهران چطوره؟؟
این مورد برای خیلی از دوستان اتفاق افتاده ، صبانت شبانه تو بعضی از مناطق سرعت خوبه و بعضی مناطق سرعت پایینه البته این مورد دائمی نیست
دوبار ارسال شده لطفا پاک شود
Last edited by DrXoX; 03-06-2010 at 14:55.
سلام
از دیروز سرعت شبانه صبا تو مرکز ما بهتر شده
من قبلش شبها سرعتم مثل دایل آپ بود ولی الان بازم جایشکرش باقیه رو 30 میچرخه
دیشب و امشب جمعا 1 گیگ دان داشتم
در ضمن یکی از بچه ها به من کمک میکنه؟
چه جوری speed test بگیرم و عکسش رو بزارم؟
تو سایتش میرم ولی چیزی سر در نمیارم
Last edited by m9780d; 03-06-2010 at 05:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)