کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا سهند در مورد ايني كه گفتيد ...
من با بني كارم تموم شد بعد رفتم پيش و سزار و اومدم وگاس ...
ولي نه از سربازه خبري شد نه از ويكتور ...
خيلي برام عجيبه ...
بايد يه كاري ميكردم نكردم ...فكر ميكنم ...
آموزش استخراج موزیکهای Fallout: New Vegas در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.
همین که تونستید برید پیش سزار یعنی جاسوسش قبلا اومده Mark of Caesar رو بهتون داده. اگه کوئست های Wild card رو هم دارید یعنی ویکتور هم پیشتون اومده.
پس ncr چي ؟؟
من اونو ديگه اصلا يادم نيست ...
چه جوري باهاش اخر بازي رو برم ؟؟
درست همون موقعی که جاسوس سزار میاد، نماینده ی NCR هم میاد می گه سفیر باهاتون کار داره.
الان شما برو پیش سفیر باید کوئست Things that go boom رو بهت بده.
ميشه يه كم در مورد كتابها توضيح بديد ؟؟
اينكه به چه كاري ميان و كجا بايد پيداشون كنم و اينكه چطوري بخونمشون ...
اخه همه جا كتاب هست ...
برداشتم ولي نميدونم چه كارشون كنم ...
چه جوري اين كتابها روي اسكيل تاثير دارن ؟؟
چون يكي از دوستان با همين كتابها لول خودش رو بالا ميبرد و ...
دوستان كسي نميخواد جواب بده ؟؟
اي بابا همه رفتيد ؟؟؟
2 نوع کتاب هست .
یکی دائمی اسکیل رو بالا میبره و هر کدومش 3 یا 4 تا به اسکیل اضافه می کنه ( خیلی هم کم گیر میاد )
یکی موقتی به اسکیل 10 یا 20 تا ضافه می کنه و بعد از یه مدت دوباره اسکیلت به حالت اول بر می گرده (خیلی زیاد گیر میاد )
اگه می خوای ببینی کدوم نوع کتابو داری ، نوع دوم معمولا زیرش مینویسه که به چه اسکیلی اضافه می کنه
مثلا می نویسه Barter +20 یعنی برای یه مدت کوتاه 20 تا به بارترت اضافه میکنه .
ولی نوع اول هیچی نمی نویسه .
برای پیدا کردن کتابهای نوع اول برو به این پست :
من تا جایی که یادمه شما تو تاپیک فال 3 هم بودی، اونجا هم کتابارو استفاده نمی کردی؟
تو نیو وگاس، تو توع مجلد(!) داریم، کتاب ها و مجله ها. به طور عادی هر کتاب اسکیل مربوط به خودشو 2 تا به طور دائمی بالا می بره و هر مجله 10 تا به طور موقت. اگه پرک Comprehension رو داشته باشید این تعداد برای هر دو دوبرابر می شه. از هر نوع کتاب هم چهار عدد تو سراسر وگاس هست که مجموعا می شه 16 پوینت. توصیه من اینه که اسکیل هایی مثل Lock Pick, Science و مشابه این ها رو که در موارد معدودی به 100 درصد بودنشون نیازه تا 80 بالا ببرید و هر وقت نیاز به 100 داشتید از مجله استفاده کنید. چون 20 پوینت برای سه چهار بار تو کل بازی نمی ارزه.
برای خودنشون هم کافیه تو قسمت Aid پیب بوی کتاب یا مجله رو انتخاب کنید.
اینم لیست و مکان همشون:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)