تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 96 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستان ببخشید یه سوال

من تقریبا ۱ سالی هست که یه mb991 خریدم و تا حالا هم ویندوز نریختم (چون بیشتر سر و کارم با نرم افزار final cut studio هستش. ولی الان به یه برنامه گرافیکی نیاز دارم که فقط ورژن مک داره و نیاز به ویندوز دارم. چندتا سوال دارم. ممنون می شم راهنماییم کنید:
    سوال اول اینکه با توجه به 4gb ram و cpu 2.53 چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید. ۷ یا xp. نمی خوام سرعا mac به هیچ وجه پایین بیاد. ۷ نسبت به xp سنگین تر نیست رو mac. سرعت کدومشون رو mac بیشتره و در کل کدوم بهتر جواب می ده؟ XP یا 7 64bit یا 7 32bit?

سوال دوم هم اینکه طریقه نصب ویندوز چه جوریه؟ هنوز با NTFS مشکل داره؟ بین FAT32 و NTFS کدوم بهتر جواب می ده. (برای اینکه درایو ویندوزم کمتر از 30 GB هم باشه مشکلی ندارم. چون زیاد با ویندوز کار نمی کنم.)

و سوال سوم اینکه بین parallels desktop و vmware fusion کدوم رو پیشنهاد می دید؟ (تو شرکت ما تو یه سری macها vmware نصبه و یه سریم parallels. احساس می کنم سرعت vmware بیشتره. چون دستگاه هایی که vmware دارن سریعترن و تو ۵ ثانیه خاموش می شن، ولی اوناییکه paralles دارن شاید تو ۱۰ ثانیه خاموش شن.

ببخشید که زیاد شد. ممنون می شم منو راهنمایی کنین
    جواب رو در تاپیک مربوطه دادم
    اینم لینک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه m_sayedebrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دانلود نشدن چی‌؟واضح مشکلات رو بگین؟
    برای یاهو هم از ------ که استفاده نمیکنی‌؟
    قسمت firewallمک رو چک کن شاید اجازهٔ دسترسی رو بستی؟!

محتوای مخفی: محتوای مخفی 
    در ضمن امضای جدید پ خ شده لطفا از اون استفاده کنید!!

ببینید موقع دانلود کردن از یک سایت خاص (رپیدفارس) این ارور رو میده:
    error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 و از وجود یه bug که نمیدونم چیه خبر میده!!!!!

من از ------ استفاده نمیکنم! چند بار سعی کردم نشد!!! قسمت irewall هم کلا خاموشه!!! دسترسی رو از کجا میشه کنترل کرد!!؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

تو یه پاکت سفید که رو درش هم لیبل داره توش هم یه کاغذ مال اپل هست!ولی‌ خوب از الماس بگیری مطمئن تره!
    حالا فردا میرم ببینم چی میشه. اگه دیدم مشکوکه میرم همون الماس

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

ببینید موقع دانلود کردن از یک سایت خاص (رپیدفارس) این ارور رو میده:
    error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 و از وجود یه bug که نمیدونم چیه خبر میده!!!!!

من از ------ استفاده نمیکنم! چند بار سعی کردم نشد!!! قسمت irewall هم کلا خاموشه!!! دسترسی رو از کجا میشه کنترل کرد!!؟
    این ارور رو به بعضی دیگه از دوستان هم می ده!چیزه خاصی هنوز پیدا نکردم البته امیدخان هم دنبالش هست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    kurdistan

پيش فرض

سلام
    میشه در فرق بین boot camp با paralell desktop توضیح بدید؟
    مرسی

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    میشه در فرق بین boot camp با paralell desktop توضیح بدید؟
    مرسی
    با سلام به شما دوست عزیز ،

نصب ویندوز در رایانه های مکینتاش از طریق بوت کمپ انجام میشه ، که آموزشش هم اینجا هست!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما نرم افزار هایی مثل vMware و Paralles هستند ، که می تونند هر سیستم عاملی رو بصورت مجازی براتون نصب کنند!

موفق باشید ،

امید

7. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان

امروز در حين كار مك بوك پروم به صورت ناگهاني خاموش شد و ديدم با اينكه قبلش شارژش كامل بود در لحظه اي كاملا دشارژ شد. به نظرتون باطري مشكل داره؟شما ها هم با اين مشكل روبرو شديد تا حالا؟راستش يه ذره نسبت به اپل بدبين شدم.آخه تو لپ تاپ قبليم هيچوقت اين اتفاق نيفتاده بود.خوشحال مي شم منو از نگراني در بياريد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آخه چرا به اپل بیچاره بدبین شدی؟
    چند وقت هست از دستگاه استفاده می کنی؟
    چه جوری شارژ و دشارژ میشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

سلام دوستان

امروز در حين كار مك بوك پروم به صورت ناگهاني خاموش شد و ديدم با اينكه قبلش شارژش كامل بود در لحظه اي كاملا دشارژ شد. به نظرتون باطري مشكل داره؟شما ها هم با اين مشكل روبرو شديد تا حالا؟راستش يه ذره نسبت به اپل بدبين شدم.آخه تو لپ تاپ قبليم هيچوقت اين اتفاق نيفتاده بود.خوشحال مي شم منو از نگراني در بياريد.
    دقیقتر توضیح بده؟!
    به این زودی بدبینی نداره که؟!مدل و مدت استفاده رو هم بگو!
    منظورت اینه که شارژ با درصد بالایی داشتی بعد که خاموش شد دیگه بدون برق نیومد بالا؟!یا فقط یکی‌ از اون ۸ چراغ بقل روشن شد اونم چشمک زن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دقیقتر توضیح بده؟!
    به این زودی بدبینی نداره که؟!مدل و مدت استفاده رو هم بگو!
    منظورت اینه که شارژ با درصد بالایی داشتی بعد که خاموش شد دیگه بدون برق نیومد بالا؟!یا فقط یکی‌ از اون ۸ چراغ بقل روشن شد اونم چشمک زن؟

مدل ل‍پ تاپ من mb991/lla هستش.حدود ۶ ماه هم هست که استفاده می کنم.کلا از لپ تاپم کم استفاده می کنم.مثلا هر دو سه روز یک بار ۲ یا ۳ ساعت.
    موقع کار کردن با پاور پوینت بود(تو محیط ویندوز) که رفت رو sleep انگار و چراغ کابل هم نارنجی شد.با دکمه پاورهم روشن نشد.کامل خالی شده بود.و دقیقا طبق گفته شما فقط یک چراغ چشمک زن روشن شد.البته امیدوارم مشکل جدی نباشه.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •