جواب رو در تاپیک مربوطه دادم
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب رو در تاپیک مربوطه دادم
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید موقع دانلود کردن از یک سایت خاص (رپیدفارس) این ارور رو میده:
error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 و از وجود یه bug که نمیدونم چیه خبر میده!!!!!
من از ------ استفاده نمیکنم! چند بار سعی کردم نشد!!! قسمت irewall هم کلا خاموشه!!! دسترسی رو از کجا میشه کنترل کرد!!؟
حالا فردا میرم ببینم چی میشه. اگه دیدم مشکوکه میرم همون الماستو یه پاکت سفید که رو درش هم لیبل داره توش هم یه کاغذ مال اپل هست!ولی خوب از الماس بگیری مطمئن تره!
این ارور رو به بعضی دیگه از دوستان هم می ده!چیزه خاصی هنوز پیدا نکردم البته امیدخان هم دنبالش هست!
سلام
میشه در فرق بین boot camp با paralell desktop توضیح بدید؟
مرسی
با سلام به شما دوست عزیز ،
نصب ویندوز در رایانه های مکینتاش از طریق بوت کمپ انجام میشه ، که آموزشش هم اینجا هست!
اما نرم افزار هایی مثل vMware و Paralles هستند ، که می تونند هر سیستم عاملی رو بصورت مجازی براتون نصب کنند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید ،
امید
سلام دوستان
امروز در حين كار مك بوك پروم به صورت ناگهاني خاموش شد و ديدم با اينكه قبلش شارژش كامل بود در لحظه اي كاملا دشارژ شد. به نظرتون باطري مشكل داره؟شما ها هم با اين مشكل روبرو شديد تا حالا؟راستش يه ذره نسبت به اپل بدبين شدم.آخه تو لپ تاپ قبليم هيچوقت اين اتفاق نيفتاده بود.خوشحال مي شم منو از نگراني در بياريد.
آخه چرا به اپل بیچاره بدبین شدی؟
چند وقت هست از دستگاه استفاده می کنی؟
چه جوری شارژ و دشارژ میشه؟
دقیقتر توضیح بده؟!
به این زودی بدبینی نداره که؟!مدل و مدت استفاده رو هم بگو!
منظورت اینه که شارژ با درصد بالایی داشتی بعد که خاموش شد دیگه بدون برق نیومد بالا؟!یا فقط یکی از اون ۸ چراغ بقل روشن شد اونم چشمک زن؟
مدل لپ تاپ من mb991/lla هستش.حدود ۶ ماه هم هست که استفاده می کنم.کلا از لپ تاپم کم استفاده می کنم.مثلا هر دو سه روز یک بار ۲ یا ۳ ساعت.
موقع کار کردن با پاور پوینت بود(تو محیط ویندوز) که رفت رو sleep انگار و چراغ کابل هم نارنجی شد.با دکمه پاورهم روشن نشد.کامل خالی شده بود.و دقیقا طبق گفته شما فقط یک چراغ چشمک زن روشن شد.البته امیدوارم مشکل جدی نباشه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)