تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 95 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نازنین گرامی

بارها و بارها تذکر داده شده که کاربران جدید صفحات قبلی رو قبل از زدن پست جدید مطالعه کنند تا از زدن پست غیر ضروری و حجیم شدن بی دلیل تاپیک جلوگیری بشه . شما اگر به خودتون زحمت می داید چند صفحه قبل رو مطالعه می کردید در مورد همین مستند کذائی شخصا نوشته بودم که پلیر این پنل این مستند رو پخش نمی کنه دلایلش رو هم توضیح داده بودم . حالا خود شما عزیز گرامی به نظرتون هر کی هر فیلمی که این پنل پخش نمی کنه رو بیاد اینجا فیوچر بذاره این تاپیک به چه روزی می افته . شما عزیز وقت بذار این چند صفحه رو بخون مطمئن باش مطالب مفیدی هست که به دردت می خوره و جواب تمام سئوالات خودتم می گیری .
    در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره .
    [/QUOTE]

پیمان عزیز سلام
    ممنون از راهنمایی که در اینجا انجام میدید . سپاسگزاریم .
    خدمت روی ماهتون عرض کنم که من این مدل رو دارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا با توجه به توضیحاتی که شما دادید 2 تا سوال برام پیش آمده .
    1 : ایا با تغییر فریمورک دستگاه امکان اصلاح مشکلات پلیر دستگاه میسر هست یا نه ؟ مثل همین مشکلی که برای دیدن مستند Planet Earth وجود داره . ایا ممکن که با اصلاح نرم افزار پلیر این موضوع رو برطرف کرد ؟

2: همانطور که اطلاع دارید مدتیه که در تهران پخش دیجیتالی کانالهای کشوری شروع شده و البته یکسری از دستگاها هم تیونر داخلی دارند و یکسری هم ندارند . حالا سوالم اینه که ایا امکان اضافه کردن تیونر داخلی به خود پنل وجود داره ؟ ( در صورتی که جای تیونر در پنل دیده شده باشه)
    اصلا چنین چیزی پیشنهاد افراد متخصص در این زمینه هست یا نه ؟

ارادتمند و ممنون

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من ال سی دی 46" b690 دارم و واقعا مزایای جالبی نسبت به سایر ال سی دی ها ازش دیدم:
    *قابلیت پخش فیلم با فرمت های avi و mp4 و mkv به همراه زیرنویس
    *قابلیت جا به جایی زیرنویس بر روی فیلم (همگامی زیرنویس)
    *ساپورت کامل و عالی زیر نویس فارسی با فرمت های srt و sub

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید لطفا بگید چه فرقی بین b580 و b570 با b690 است کیفیت آنها چه فرقی دارند آیا ارش بیشتر پول دادن برای b690 را دارد برای کانالهای داخلی ایران که روی آنتن هستند و کانالهای ماهواره میخواهم لطفا کامل توضیح دهید
    و میخواهم مثل نقطه دارد نباشد و چیز خوبی باشد چون حدودا 600 هزار تومان اخلاف است
    خیلی ممنون
    خداحافظ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من تو منو مخفی تلوزیونم دستکاری کردم قسمتadc/wb adبعد وارد قسمتav calibration شدم قبلامیزدsuccessاما حالا غیر فعال شده و میزنهfailureهیچ ثصویری هم رو صفحه نمیاد

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[پیمان عزیز سلام
    ممنون از راهنمایی که در اینجا انجام میدید . سپاسگزاریم .
    خدمت روی ماهتون عرض کنم که من این مدل رو دارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا با توجه به توضیحاتی که شما دادید 2 تا سوال برام پیش آمده .
    1 : ایا با تغییر فریمورک دستگاه امکان اصلاح مشکلات پلیر دستگاه میسر هست یا نه ؟ مثل همین مشکلی که برای دیدن مستند Planet Earth وجود داره . ایا ممکن که با اصلاح نرم افزار پلیر این موضوع رو برطرف کرد ؟

2: همانطور که اطلاع دارید مدتیه که در تهران پخش دیجیتالی کانالهای کشوری شروع شده و البته یکسری از دستگاها هم تیونر داخلی دارند و یکسری هم ندارند . حالا سوالم اینه که ایا امکان اضافه کردن تیونر داخلی به خود پنل وجود داره ؟ ( در صورتی که جای تیونر در پنل دیده شده باشه)
    اصلا چنین چیزی پیشنهاد افراد متخصص در این زمینه هست یا نه ؟

ارادتمند و ممنون[/QUOTE]

درود دوست گرامی
    در جواب سئوال یک جواب مثبته و خیلی راحت با اصلاح فریمور میشه مشکلی که فرمودید رو حل کرد . ببینید دوست گرامی من یک موردی رو خدمتتون می گم که برای شما و دیگر کاربران سیاست های این کمپانی ها روشن بشه به عنوان مثال ال سی دی های سری 5 سامسونگ امکان پخش فرمت های تصویری HD رو مشابه سری 6 دارند ولی این قابلیت از طرف کمپانی به طریق نرم افزاری بلاک شده . شما خیلی راحت می تونید با دستکاری منوی مخفی پخش HD این پنل رو فعال کنید . خب چرا این کار رو می کنند برای اینکه یک مزیت برای سری 6 به وجود بیارند و ترغیب خریدار برای تعویض پنل و حرکت به سوی سری 6 . شما فکر می کنید تیم نرم افزاری سامسونگ از اینکه بخش عمده ای از فیلم های سینمایی از فرمت صدای DTS بهره می برند بی اطلاع هستند ؟ فکر می کنید کار شاقی هست که کدک DTS رو اضافه کنند ؟ نهایت داستان پرداخت حق لایسنس به دارنده کپی رایت این سیستم شرکت سونی و اضافه کردن کدک هست فکر می کنید این کار برای شرکت عریض و طویل سامسونگ کار مشکلی هست ؟ طبق اطلاع رسانی دوستمون که در صفحات قبل دیدید برای مدل گران قیمت سری C ساپورت DTS رو اضافه کردند تا کاربر یک مزیت برای خرید سری C داشته باشه ؟ در کل منظور این هست که خیلی از این به اصطلاح مشکلات! خیلی راحت قابل رفع هستند ولی با توجه به ارائه سری C و سری 7 و 8 اینکه دیگر سامسونگ برای سری 6 فریمور هم ارائه کنه بسیار کم هست چه رسد به حل این نوع به اصطلاح مشکلات . امیدوارم موضوع برای شما روشن شده باشه .

در مورد سئوال دومتون برای اضافه کردن تیونر ----T باید دستگاه شما اسلات انتظار داشته باشه و در نرم افزار دستگاه تعریف شده باشه که خب در هیچ کدام از پنل های سامسونگ این قابلیت نیست . فقط من یک چیزی اضافه کنم که پنل خودم تیونر دیجیتال داره کیفیت تصویر در دریافت ماهواره اینتلست به مراتب کیفیت بالاتری از پخش دیجیتال جدید ایران داره بخصوص وقتی شما ----- HD و اتصالتون به پنل با کابل HDMI باشه و کلا این بحث ----T که راه افتاده آش دهنسوزی نیست . اگر شما زمانی قصد خرید HD پلیر داشتید HD پلیر " ایگیت " امکان اضافه کردن ----T به اون صورتی که مد نظر شما هست رو دارا هست و می تونید به این پلیر اضافه بکنید پلیر خوبی هست و با سیستم عامل لینوکس هم کار می کنه . موفق باشید

6. 2 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[QUOTE=hasan1974;4916336]
    سلام عزیز
    ما که تو این صفحاتی که گفتی چیزی ندیدیم؟!
    در ضمن یه راه ساده تر وجود داره که خودم پیدا کردم و اون تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 هست که بدون هیچ افت کیفیت و در عرض 10 دقیقه انجام میشه مثل اینکه تو به خودت خیلی مطمئنی،حالا برو تو اینترنت 100 ساعت متنهای زبان اصلی رو بخون تا بفهمی نه کانورت میخواد نه hd player !
    دوست گرامی

من دلیل این لحن زننده و گستاخانه شما رو نفهمیدم . شما اگه خودت متوجه دلیل این لحن نوشتن شدید بنده رو هم مطلع کنید . حضرتعالی که 100 ساعت متن به زبان اصلی مطالعه فرمودید راهی که کشف کردید رو اطلاع رسانی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند و از هنر شما بهره ببرند . دیگر چرا شخصیت و تربیت خانوادگی خودتون رو به این صورت عرضه می کنید .
    مگر من گفتم فرمت HD رو به MPEG 1 تبدیل کنید که حرف از افت کیفیت می زنید . نازنین خودت نوشتی تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 در زبان انگلیسی به تبدیل میگویند کانورت !! حالا مشکل شما چیه . نوشته بودبد کامپیوتر شما توانائی پخش فایل های HD رو نداره من با توجه به سیستم شما گفتم زمانی طولانی برای کانورت کامل نیاز دارید با یک سیستم قدرتند و سی پی یوی چند هسته ای این بازه زمانی بسیار کمتر هست . راه های میانبر و نرم افزار های خاص برای تبدیل فقط صدا و فقط تصویر هم هست که بسیار کوتاه مدت تر هست .
    شما هم اگر راهی بهتر پیدا کردید بدون اینکه الفاظ خارج از نزاکت استفاده کنید در همین تاپیک ارائه کنید تا همه استفاده کنند و قابلیت های شما رو تحسین کنند . موفق باشید

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[.... اگر شما زمانی قصد خرید HD پلیر داشتید HD پلیر " ایگیت " امکان اضافه کردن ----T به اون صورتی که مد نظر شما هست رو دارا هست و می تونید به این پلیر اضافه بکنید پلیر خوبی هست و با سیستم عامل لینوکس هم کار می کنه . موفق باشید [/QUOTE]

سلام
    این پلی یر امکاناتش چیست و آن را کجا می فروشند و قیمتش چند است؟

9. این کاربر از a_fazlollahii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=peyyyman;4918089]

دوست گرامی

من دلیل این لحن زننده و گستاخانه شما رو نفهمیدم . شما اگه خودت متوجه دلیل این لحن نوشتن شدید بنده رو هم مطلع کنید . حضرتعالی که 100 ساعت متن به زبان اصلی مطالعه فرمودید راهی که کشف کردید رو اطلاع رسانی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند و از هنر شما بهره ببرند . دیگر چرا شخصیت و تربیت خانوادگی خودتون رو به این صورت عرضه می کنید .
    مگر من گفتم فرمت HD رو به MPEG 1 تبدیل کنید که حرف از افت کیفیت می زنید . نازنین خودت نوشتی تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 در زبان انگلیسی به تبدیل میگویند کانورت !! حالا مشکل شما چیه . نوشته بودبد کامپیوتر شما توانائی پخش فایل های HD رو نداره من با توجه به سیستم شما گفتم زمانی طولانی برای کانورت کامل نیاز دارید با یک سیستم قدرتند و سی پی یوی چند هسته ای این بازه زمانی بسیار کمتر هست . راه های میانبر و نرم افزار های خاص برای تبدیل فقط صدا و فقط تصویر هم هست که بسیار کوتاه مدت تر هست .
    شما هم اگر راهی بهتر پیدا کردید بدون اینکه الفاظ خارج از نزاکت استفاده کنید در همین تاپیک ارائه کنید تا همه استفاده کنند و قابلیت های شما رو تحسین کنند . موفق باشید
    ببین کوچولو منم لحن گستاخانه نوشته قبلی تو رو نمی پسندم فکر کنم بیشتر تو تربیت خانوادگی تو نشون دادی نه من اصلاً مگه کسی از تو جواب خواست که دخالت کردی پروفسور؟کامپیوتر کذایی یعنی چه ؟اصلاً کی گفته تو به دیگران تذکر بدی؟یادمه یه جای دیگه هم سوتی دادی گفتی b650 قابلیت ضبط تصاویر رو داره!!!در کل کل از آدمهای خودبین و مغرور متنفرم!!

---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------

[QUOTE=peyyyman;4918089]

دوست گرامی

یادم رفت اینو اضافه کنم وقتی تفاوت convert و muxing رو متوجه شدی به دیگران راه کار نشون بده!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[QUOTE=hasan1974;4918320][QUOTE=peyyyman;4918089]
    ببین کوچولو منم لحن گستاخانه نوشته قبلی تو رو نمی پسندم فکر کنم بیشتر تو تربیت خانوادگی تو نشون دادی نه من اصلاً مگه کسی از تو جواب خواست که دخالت کردی پروفسور؟کامپیوتر کذایی یعنی چه ؟اصلاً کی گفته تو به دیگران تذکر بدی؟یادمه یه جای دیگه هم سوتی دادی گفتی b650 قابلیت ضبط تصاویر رو داره!!!در کل کل از آدمهای خودبین و مغرور متنفرم!!

---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------

یادم رفت اینو اضافه کنم وقتی تفاوت convert و muxing رو متوجه شدی به دیگران راه کار نشون بده!
    درود دوست گرامی

فکر می کنم به طور کامل خودتون و شخصیتتون رو عرضه کردید . عزیز اینجا جای کل کل نیست . این مکان برای پرسش و حل مشکل هست . قضاوت در مورد شما رو به دیگر کاربران واگذار می کنم .
    بجای این همه جملات پر مهر که به کار بردید بهتر هست راهی که برای حل مشکل پیدا کردید رو کامل در اختیار دیگر کاربران قرار بدید . اگر شخصیت فاضلی مثل حضرتعالی پاسخگوی کاربران باشه مسلما باعث خرسندیست .
    محبت کنید این بحث رو ادامه ندید . بگذارید تاپیک روال خودش رو طی بکنه .
    موفق باشید

12. 2 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[.... اگر شما زمانی قصد خرید HD پلیر داشتید HD پلیر " ایگیت " امکان اضافه کردن ----T به اون صورتی که مد نظر شما هست رو دارا هست و می تونید به این پلیر اضافه بکنید پلیر خوبی هست و با سیستم عامل لینوکس هم کار می کنه . موفق باشید
    سلام
    این پلی یر امکاناتش چیست و آن را کجا می فروشند و قیمتش چند است؟[/QUOTE]

قیمتش در حدود 220 تومن هست . یک تاپیک به طور مفصل در مورد این پلیر هست می تونید مراجعه بفرمائید . از سایر پلیر های روال بازار مثل وسترن قابلیت های بیشتر و اینتر فیس کاملتری داره . موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •