نازنین گرامی
بارها و بارها تذکر داده شده که کاربران جدید صفحات قبلی رو قبل از زدن پست جدید مطالعه کنند تا از زدن پست غیر ضروری و حجیم شدن بی دلیل تاپیک جلوگیری بشه . شما اگر به خودتون زحمت می داید چند صفحه قبل رو مطالعه می کردید در مورد همین مستند کذائی شخصا نوشته بودم که پلیر این پنل این مستند رو پخش نمی کنه دلایلش رو هم توضیح داده بودم . حالا خود شما عزیز گرامی به نظرتون هر کی هر فیلمی که این پنل پخش نمی کنه رو بیاد اینجا فیوچر بذاره این تاپیک به چه روزی می افته . شما عزیز وقت بذار این چند صفحه رو بخون مطمئن باش مطالب مفیدی هست که به دردت می خوره و جواب تمام سئوالات خودتم می گیری .
در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره . [/QUOTE]
پیمان عزیز سلام
ممنون از راهنمایی که در اینجا انجام میدید . سپاسگزاریم .
خدمت روی ماهتون عرض کنم که من این مدل رو دارم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا با توجه به توضیحاتی که شما دادید 2 تا سوال برام پیش آمده .
1 : ایا با تغییر فریمورک دستگاه امکان اصلاح مشکلات پلیر دستگاه میسر هست یا نه ؟ مثل همین مشکلی که برای دیدن مستند Planet Earth وجود داره . ایا ممکن که با اصلاح نرم افزار پلیر این موضوع رو برطرف کرد ؟
2: همانطور که اطلاع دارید مدتیه که در تهران پخش دیجیتالی کانالهای کشوری شروع شده و البته یکسری از دستگاها هم تیونر داخلی دارند و یکسری هم ندارند . حالا سوالم اینه که ایا امکان اضافه کردن تیونر داخلی به خود پنل وجود داره ؟ ( در صورتی که جای تیونر در پنل دیده شده باشه)
اصلا چنین چیزی پیشنهاد افراد متخصص در این زمینه هست یا نه ؟
ارادتمند و ممنون