من که صبح ساعت 6 بیدار میشم برم اداره همون موقع حمله میکنم . اکثرا ملت هم خوابن اونموقع
حالا واسا یه گنده پیدا شه بهت حمله کنه بعد میفهمی چه نعمتیه این جاخالی . بعد از کلیر شدنم با همین جاخالی دادن ها تونستم به بازی برگردم .
من که صبح ساعت 6 بیدار میشم برم اداره همون موقع حمله میکنم . اکثرا ملت هم خوابن اونموقع
حالا واسا یه گنده پیدا شه بهت حمله کنه بعد میفهمی چه نعمتیه این جاخالی . بعد از کلیر شدنم با همین جاخالی دادن ها تونستم به بازی برگردم .
چطور .. ؟!![]()
![]()
(ساعتو کوک کن بیدار شی)
چاقال همينجوري بچه ي مردمو گمراه ميكني ديگه !! اين روش هاي غلط چيه ديگه !!آره فکر کنم باید ساعت کوک کنمهادي بيا پسرودت رو بده به من خودم همه چيو راست و ريست ميكنم !!
![]()
من ؟چاقال همينجوري بچه ي مردمو گمراه ميكني ديگه !!دیواری کوتاه تر از من گیر نیاوردی !! اصلا به قیافم میخوره ؟ خوب نگاه کن ~~>
![]()
=========
بیا هادی اینو فارم کن . فک کنم تو سیاره دوم و سومش هنوز چنتا سفینه داشته باشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيافه تو !! ~~> ( قيافت رو نشون نميده ولي اون اسمايليي هستش كه طرف قيافه خوشگلي داره ولي يهويي تبديل به شيطان ميشه !! :دي فكر كنم اسم فرومه اينجا هيلتره ! )من ؟دیواری کوتاه تر از من گیر نیاوردی !! اصلا به قیافم میخوره ؟ خوب نگاه کن ~~>
![]()
![]()
قيافه من !! ~~>![]()
![]()
![]()
Last edited by Gam3r; 14-01-2010 at 22:25.
ممد چقد آواتار عوض میکنی.یکی بذار باشه دیگهاینطوری نمیشه شناختت![]()
هادي دود براي ريه هات ضرر داره ها !!![]()
تو و چاقال هم يه خونه تكوني بكنيد يه دستي به اين اواتار و امضاتون بزنيد ديگه خيلي تكراري شديد !!![]()
مثل انسان هاي متمدن آواتار بزاريد !!مثل من !!
اين آواتار هاتون چه معنيي داره ؟
پسره آواتارت رو ميبينه بعد سركوفت ميخوره ميره سيگار ميكشه فكر ميكنه چي باشه !!
![]()
تو الان ميخواي سيگار رو ترك كني ولي نميتوني !!![]()
منم ميخوامرو ترك كنم ولي نميتونم !!
![]()
در مورد سیگار اینطوری حرف نزن که شاکی میشم.
اصلا سیگار با بازی آنلاین خفن میچسبه مخصوصا وقتی که اعصابت حسابی خورد میشه یا وسط بازیهای mmorpg که بازی میکنی وسطش باید cig break داشته باشی.علی میفهمه من چی میگم چون خودشم معتاده.
وای گفتی سیگار الان هوس سیگار کردم ولی موجود نیست.ای خدا بگم چیکارت کنه ممد.من سیگار میخوام.![]()
عجب ! کرم شب تاب بودی و ما خبر نداشتیم !!
![]()
ولش کن هادی . این چه میدونه بعد از 2-3 ساعت که رفتی دانگئون و خسته ای چی میچسبه !در مورد سیگار اینطوری حرف نزن که شاکی میشم.
اصلا سیگار با بازی آنلاین خفن میچسبه مخصوصا وقتی که اعصابت حسابی خورد میشه یا وسط بازیهای mmorpg که بازی میکنی وسطش باید cig break داشته باشی.علی میفهمه من چی میگم چون خودشم معتاده.
وای گفتی سیگار الان هوس سیگار کردم ولی موجود نیست.ای خدا بگم چیکارت کنه ممد.من سیگار میخوام.![]()
اصلا تو بعضی از raid ها یه break میدن ملت برن ....![]()
آسفالت شدم
4-5 بار نصفه شب به من حمله کرد ولی صبح که بیدار میشدم جاخالی میدادم ! یه صبح جمعه که دیر بیدار شدیم زندگیمون بر باد رفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتیم تو مود بازسازی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)