تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 481 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آپدیت vivaz
    سلام دوست عزیز
    اگه آپدیت کنی فارسی اون خراب نمیشه ؟ در ضمن چه تعغیراتی میکنه
    ممنون میشم
    ویواز فارسی نداشت که از دست بده

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    احتمالا گل محمدی جان گوشی شما فارسی نداره.
    ماله من داشت و آپدیتم کردم ولی بازم هست . نمیپره.

3. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض چند سوال

با سلام
    اين اولين پست من پس از دو سه هفته خواندن اين تاپيك به عنوان ميهمان است.
    من هم بين ساتيو و ويواز كمي مرددم. ولي حذف پورت قديمي سوني و جايگزيني USB معمولي و سوكت هندفري و هد فون معمولي يك امتياز غير قابل چشم پوشي است. كساني كه تجربه كار با پورت قديمي همه كاره شارژ و كابل . هندفري سوني را دارند با مشكلات و قطعي و وصلي و هم چنين كثيف شدن و غيره اتصالات آن هم آشنايي دارند. همچنين 30 گرم تفاوت وزن و اندازه كوچكتر هم براي كساني كه مي خواهند گوشي را در جيب يا دست خود نگه دارند راحت تر است.
    قراره يكي از آشنايان كه تو كار واردات موبايله، ويواز را تا هفته ديگه برام بخره. فقط يك موضوع كمي عجيبه و اون هم شكاف و خروج نور صفحه از كنار قاب در بعضي از موبايلهاي خريداري شده توسط دوستان است كه باعث نگراني است.
    سوال اول اين است كه وجود اين شكاف و درز همان هنگام خريد و تحويل دستگاه قابل بررسي و كشف است يا اينكه ممكن است حتي اول خوب باشد و در اثر كمي فشار به بدنه گوشي و در اثر سستي بدنه ايجاد شود؟

سوال دوم در اين رابطه اين است كه ممكن است گوشي هاي موجود در بازار دو دسته باشد و يك دسته گوشي درجه يك و دسته دوم گوشي هاي درجه 2 و 3 و زدگيهاي كارخانه سوني باشد كه معمولا تاجران ايراني به قيمت مفت از كارخانه هاي چين مي خرند؟

يك مسئله ديگر هم قابليت اتصال اين گوشي به سيستمهاي بلوتوث پخش خودرو ها است. در حال حاضر موبايل K750i كه دارم به راحتي با بلوتوث پخش بلاپونكت Hamburg MP57 كار ميكنه. آيا كسي ويواز را روي اين سري از پخش صوتها تست كرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان این دکمه ی سبز مال من و یکسری از دوستانم کمی شل تر از بقیه دکمه هاست ! ( دکمه ی پاسخ ) برای شما هم همینه ؟
    درب پشت گوشی هم کمی (خیلی کم) لقی احساس میشه توش ... اونم همه اینطوریه؟ چکار باید کرد ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با سلام
    اين اولين پست من پس از دو سه هفته خواندن اين تاپيك به عنوان ميهمان است.
    من هم بين ساتيو و ويواز كمي مرددم. ولي حذف پورت قديمي سوني و جايگزيني USB معمولي و سوكت هندفري و هد فون معمولي يك امتياز غير قابل چشم پوشي است. كساني كه تجربه كار با پورت قديمي همه كاره شارژ و كابل . هندفري سوني را دارند با مشكلات و قطعي و وصلي و هم چنين كثيف شدن و غيره اتصالات آن هم آشنايي دارند. همچنين 30 گرم تفاوت وزن و اندازه كوچكتر هم براي كساني كه مي خواهند گوشي را در جيب يا دست خود نگه دارند راحت تر است.
    قراره يكي از آشنايان كه تو كار واردات موبايله، ويواز را تا هفته ديگه برام بخره. فقط يك موضوع كمي عجيبه و اون هم شكاف و خروج نور صفحه از كنار قاب در بعضي از موبايلهاي خريداري شده توسط دوستان است كه باعث نگراني است.
    سوال اول اين است كه وجود اين شكاف و درز همان هنگام خريد و تحويل دستگاه قابل بررسي و كشف است يا اينكه ممكن است حتي اول خوب باشد و در اثر كمي فشار به بدنه گوشي و در اثر سستي بدنه ايجاد شود؟

سوال دوم در اين رابطه اين است كه ممكن است گوشي هاي موجود در بازار دو دسته باشد و يك دسته گوشي درجه يك و دسته دوم گوشي هاي درجه 2 و 3 و زدگيهاي كارخانه سوني باشد كه معمولا تاجران ايراني به قيمت مفت از كارخانه هاي چين مي خرند؟

يك مسئله ديگر هم قابليت اتصال اين گوشي به سيستمهاي بلوتوث پخش خودرو ها است. در حال حاضر موبايل K750i كه دارم به راحتي با بلوتوث پخش بلاپونكت Hamburg MP57 كار ميكنه. آيا كسي ويواز را روي اين سري از پخش صوتها تست كرده؟
    حیف ساتیو که پورت usb قدیمی روش گذاشته و سوکت 3.5 نداره
    این شکاف را موقع خرید میتونی چک کنی
    موردی نداره
    اگه دیدی شکاف داره یکی دیگه بخر
    اگه شکاف داشت همون اولش مشخص میشه
    مطمئن باش بعدا بوجود نمیاد
    من فشارش دادم ببینم درست میشه یا نه ولی سفت هست تکون نمیخوره
    اینکه گوشیهای موجود در بازار چند نوع میتونند باشند اینو هر کسی نمیتونه متوجه بشه
    یعنی حتی اگر هم باشه نمیشه به راحتی تشخصی داد
    ولی اینا چیزهای مهمی نیستند
    کاش همه ایرادها چنین چیزهایی باشند .
    در مورد بلوتوث هم مطمئنا ساپورت میکنه
    اگه ولی تست نکرده ام
    دوستان این دکمه ی سبز مال من و یکسری از دوستانم کمی شل تر از بقیه دکمه هاست ! ( دکمه ی پاسخ ) برای شما هم همینه ؟
    درب پشت گوشی هم کمی (خیلی کم) لقی احساس میشه توش ... اونم همه اینطوریه؟ چکار باید کرد ؟
    دکمه سبز مال من شل نیست
    در باطری هم لقی نداره
    ولی مال من وقتی به طرف گوشی فشارش میدم اونو موقع به نظر میرسه کمی فاصله بین در و گوشی هست
    و کمی صدا داره
    البته به زور وقتی گوشیو نزدیک گوشی بردم شنیدم
    در کل ایرادی خاصی نداره بدنه گوشی

7. 4 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون از پاسختون !
    منظور از شل بودن دکمه ی تمار اینه که مثل دکمهی قطع نیست و خیلی کم شل تره ! یعنی انگار نرم تره ! درب هم لقی مشخص نداره درسته ! با هل به چپ و راست احساس میشه !

ممنون میشم باز هم این شل بودن یا بهتر بگم نرم بدن دکمه ی سبز نسبت به قرمز رو باز هم چک کنید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

میدونم این پست رو نمایش نمیدید فقط محض اطلاع شما
    نمیدونم بنده مطلب خلاف شرع یا سیاسی یا شنیعی تو پستم مطرح کرده بودم که نمایش ندادید
    البته خیلی از مطالب سایت استفاده میکنم ولی واقعا انتظار این حرکت رو نداشتم
    با احترام این اخرین پست من تو این سایته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها کدومتون این گوشی رو خریدین تا بتونیم ازتون سوال کنیم ؟

تاچش در مقایسه به 5530 چطوره ؟
    هندزفریش میگن زیاد جالب نیست اگه امکان داره با هندزفری n81 یا n82 یا n95 که همه یکی هستن تست کنین بگین راضی کننده هست ؟
    فیلم ها و کلیپ هایی که با کدک h-264 هست رو پخش میکنه دیگه آره ؟ اگه آره تا چه بیتریتی رو راحت پخش میکنه ؟

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اين گوشي مثل گوشيهاي ديگه هك شده ؟

يعني ميشه نرم افزارهاي سيمبين رو بدون ساين توش ريخت ؟؟

12. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

14

بچه هایی که گوشیو خریده اند در مورد باطریش به جمع بندی نهایی رسیدند؟گل محمدی جان هنوز اعتقاد داری باطری ویواز 2 برابر ان 86 کار میده؟

آقا حمید شما نظرت چیه؟به نظرت هر دو باتری از نظر دوام با هم مساویند؟

من میخوام ان 86 را بفروشم فقط به خاطر باطریش و گوشی بخرم که باطریش از ان 86 بهتر باشه.

14. این کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •