خودش رو نشستم دان کردم ولی ویدئو هاش بابای آدم رو درمیارهراستی چه طور یه مدل باید گذاشت تو یه روم؟
خودش رو نشستم دان کردم ولی ویدئو هاش بابای آدم رو درمیارهراستی چه طور یه مدل باید گذاشت تو یه روم؟
سلام دوستان . کسی می دونه که کتاب mastering unreal شماره 3 اش کی میاد ؟؟؟!
این هم برای دفعه ی فکر کنم چهارم: شما برو اون ویدئو ها رو از اون سایته بخر اگه خطت جواب نمیده. یک کلام راحتت کنم، اگه اون ویدئو ها رو نگیری، UDK هم یاد نمی گیری، خلاص.
این یه موردو فقط بهت می گم، ولی بعدش باید اون ویدئو ها رو کار کنی. شما از این مسیر Content Browser رو باز کن:
View Menu -> Browser Windows -> Content Browser
بعد اون مدلی که می خوای رو پیدا کن و انتخابش کن، وقتی انتخاب شد دورش یه کادر زرد رنگ اضافه می شه. حالا چنتا کار می تونی بکنی. ساده تریش اینه که وقتی Viewport پرسپکتیو انتخابه، کلید S رو نگه میداری و روی محل مورد نظرت کلیک می کنی.
شما اون ویدئو ها رو بگیر، پاش که بشینی توش برا همین کار هم 4-3 تا راه نشونت می ده.
دفعه بعد بدون ویدئو نیای اینجا ها!فعلا بای.
Last edited by tovamohammad; 02-05-2010 at 20:43.
سلام
قراره سه ماهه دیگه بیاد، 28 July، اگه باز عقب نیافته، و فقط هم در مورد Unreal Script هست. البته از اول قرار بود 4 ماه پیش بیاد، ولی دو بار عقب افتاده، فکر می کنم واسه اینکه می خوان بیارنش روی UDK اینقدر طول کشیده، چون همون موقع آماده بوده.
در ضمن از 4-3 ماهه پیش نصفه از کتاب به صورت Free تو سایت Epic هست،یعنی نصفه از 50 دلار رو Free گذاشته. برو حالشو ببر.کلش 14 چپتره به علاوه ی 3 تا پیوست، که 7 تا چپترش همین الان در دسترسه.
اینم فقط به خاطر تو.تا بعد.
![]()
Last edited by tovamohammad; 03-05-2010 at 17:00.
سلام دوست عزیز
اولا که معیار مقایسه ی کارت گرافیک Gig نیست،دوما Requirements اینه:
برای خود UDK فقط مهمه که کارتت شیدر مدل 3 رو ساپورت کنه، همین.
Minimum:
Windows XP SP2 or Windows Vista
2.0+ GHz processor
2 GB system RAM
SM3-compatible video card
3 GB free hard drive space
Recommended for Content Development:
Windows Vista 64 SP2
2.0+ GHz multi-core processor
8 GB system RAM
NVIDIA 8000 series or higher graphics card
Plenty of HDD space
فعلا.
Last edited by tovamohammad; 02-05-2010 at 21:18.
سلام .
من می خوام از فونت فارسی استفاده کنمو تو انجمنش یه سرچ زدم و این پست و دیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم اینه: این کلاس hud چیه که باید فونت hud توش و با فونت خودم تغییر بدم.
اگه زحمتی نیست یه توضیح می دید؟
بعدشم یه سول دیگه : من یه مپ تو 3dmax ساختم وقتی با actorx اکسپورت می کنم برای udk کل مپم رو یه آبجکت می کنه و من نمی تونم تو udk متریال و تکسچر جدا به هر شی بدم.
آیا باید هر قطعه مپم رو جدا جدا اکسپورت کنم؟ اگه آره که پدرم هم برای اکسپورتش و هم برای تنظیم جاش توی udk در میاد؟
عزیز شما باید مدلت را کامل داخل تری دی مکس تکسچر کنی ) اونم با فرمت .ase از اکتر ایکس برای اکسپورت کاراکتر یا مدل هایی استفاده میشه که انیمشن قراره بگیرن ، و وقتی با اون اکسپورت کنی باید تکسچرش هم uv باشه ، یعنی یک تکسچر یکتیکه . بعد مدلت را اکسپورت میکنی تو انجین . وقتی مدلت را ایمپورت کردی تکسچر ها رو هم بیار و از شون متریال بساز. حالا روی مدلت دبل کلیک کن. داخل سمت چپ زیر مجموعه lod info را باز کن تا به 0متریال ها برسی ، حالا اگه دقت کنی به تعدای که داخل تری دی مکس بش تکسچر دادی جای دادن متریال بت داده ، شکل را نگاه کن ، مثلا این سه تا تکسچر داخل تری دی مگس یا مایا گرفته. باسه دادن متریال ها متریال را انتخاب کن و روی فلش جلوی material داخل پنجره statc mesh کلیک کن.
![]()
سلام
راجع به اون مپ که چند بار توی این تاپیک بحثش شده، شما هیچ وقت نباید یه مپ رو بیرون UDK طراحی کنی، هیچ وقت. دلایلش هم توی همین تاپیک گفته شده. کلا شما عادتت بشه قبل اینکه شروع کنی، اول اطلاعات لازم رو کسب کنی، ببین شما الان 2 ساعت اون اول سرچ نکردی، حالا کار یه هفتت از بین رفته، اگه هم بخوای حلش کنی، باید یه هفته دیگه وقت بذاری.
---------------------------------------
در مورد HUD هم:
من فونت فارسی تست نکردم، ولی اگه گفتن با HUD کارت راه می افته، به تستش می ارزه. HUD به کلیه ی نوشته ها، تکسچر ها و حتی کرسر موس گفته می شه که توی زمان های خاصی به کاربر نمایش داده می شه. مثلا توی یه بازی اکشن، عکس ها و نوشته هایی که جون بازیکن و مهماتش رو روی صفحه نشون می دن، جزئی از HUD هستن.
HUD توسط یه کلاس کنترل می شه که اصطلاحا بهش می گن همون کلاس HUD که شما پرسیدی. اگه می خوای تغییری توی کلاس HUD بدی باید Unreal Script بلد باشی، با یکی دو صفحه هم نمی شه اگه نه خودم بهت می گفتم چه جوری. با این همه من یه توضیح کلی می دم ، هر جاشو بلد نبودی، اون تیکه رو جدا سرچ کن تا اطلاعات به دست بیاری:
شما باید یه کلاس برای بازیت بنویسی که از کلاس GameInfo یا یکی از فرزندهاش ارث برده باشه:
بعد داخل قسمت DefaultProperties این کلاس باید بهش HUD جدیدت رو معرفی کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اینجا PersianGame اسم بازیت هست و PersianHUD اسم کلاس HUD جدیدت. تا اینجا به بازیت فهموندی که به جای HUD آنریل از HUD جدید استفاده کنه. حالا تنها کاری که باید بکنی اینه که HUD جدید رو تعریف کن. این کلاس باید از کلاس GameHUD یا از یکی از فرزند هاش ارث برده باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه داخل این کلاسو خودت یه چرخی بزن یاد بگیر. مهمترین چیزی هم که لازمه واست، آبجکت Canvas هست، مثلا با متد Canvas.DrawText می تونی یه نوشته روی صفحه بیاری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هم Unreal Script اصلا بلد نیستی، اینجا دو سری آموزش گذاشته:
امیدوارم کارت راه بیافته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا بعد.
Last edited by tovamohammad; 03-05-2010 at 17:05.
عزیزان ، هر کی تا حالا ورژن جدید را دانلود نکرده ، نکنه ، یا من باش مشکل دارم یا مشکل داره ، اخه نمی تونم باش تغییر اندازه بدم ، وقتی رو فیلد تغییر اندازه کلیک می کنم ، هیچ اتفاقی نمی یفته؟!!!
به شما هم نصیحت می کنم دانلود نکنید. چون این نسخه در عوض پیشرفتا پس رفتم داشته.
دوستان هر کی می خواد این ورژن آپریل رو بگیره، نگران نباشه. من همون روز گرفتمو تستش کردم، هیچ مشکلی هم تا الان باش نداشتم.
دوست عزیز این نسخه هیچ مشکلی با تغییر سایز نداره، من با هر دو سه متدش کار کردم، هیچ مشکل هم نداشتم، هر مشکلی هست از سیستم یا نصب شماست.
در ضمن شرکتی مثل Epic که نمیاد یه ریلیز بده با یه همچین اشکال ضایعی که، حتی با اینکه Beta هست. شما هم بچه ها رو به شک ننداز.در ضمن این نسخه تا جایی که من دیدم هیچ پسرفتی نداشته.
شما هر وقت به مشکلی بر خوردی اول تو فروم UDK یه گشتی بزن، اگه دیدی بقیه هم مشکل دارن، اونوقت بیا به بچه ها نصیحت کن. باشه؟
تا بعد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)