خوب خوشبختانه دوستان خبر اومدن نسخه demo رو واسه pc هم تایید کردن و نمی دونم احتمالا باید منتظر یه ابر benchmark هم باشیم یا فقط گیم ....
خوب خوشبختانه دوستان خبر اومدن نسخه demo رو واسه pc هم تایید کردن و نمی دونم احتمالا باید منتظر یه ابر benchmark هم باشیم یا فقط گیم ....
ویرایش :
وای چقدر من گیجم (برام دعا کنید خوب شم) ! خبری که مربوط میشد به اون تیکه که قرمز نوشتم این بود :
کرایتک در پی رفع ایرادات دمو Crysis 2
Cry-Ahmet، از مسئولین فروم MyCrysis اعلام کرد که Crytek در حال رفع ایرادات نسخه دمو است.
2 روز از تاریخ عرضه دموی مالتیپلیر Crysis 2 روی XBL میگذرد و تا به حال کرایتک مشکلات کاربران زیادی را دریافت کرده است. گویا مشکلات فنی موجود باعث آزار بعضی بازی کنندگان شده است و این موضوع کاملا از کامنتها و نظرات کاربران سایتهایی چون MyCrysis و MajorNelson پیداست. گویا موارد پدید آمده در دموی بازی طبیعی نیستند و کرایتک اعلام کرد که این مشکلات به خود بازی مربوط نیستند. از موارد گزارش شده میتوان به تاخیر در تعویض سلاح و پرتاب نارنجک، نرخ پایین فریمریت، مشکل با آداپتورهای وایرلس و حتی دانلود نشدن بازی از شبکه اشاره کرد که این مسایل حتی باری کرایتک هم عجیب بوده است.
http://www2.bazinama.com/news-archive/43-games-news/2050-------crysis-2.html
=============
این خبر اخری هم که kilzone2 جان گذاشتن نشون میده گرافیکو خیلی از موارد دیگه رو کنسول حتما بهتر میشه . چون این ایرادات رو خوده کرایتک هم ازش سر در نیاورده !
Last edited by Reza Azimy_RW; 28-01-2011 at 22:44.
بلد نیستن برا کنسول بازی بسازن بهانه میارن : دیاین خبر اخری هم که kilzone2 جان گذاشتن نشون میده گرافیکو خیلی از موارد دیگه رو کنسول حتما بهتر میشه . چون این ایرادات رو خوده کرایتک هم ازش سر در نیاورده !
+
چنتا والپیپر همچی قشنگ از بازی با کیفیت خوب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم مورد نیازشو اعلام کردند ؟؟
سیستم مورد نیاز Crysis 2:
Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB free hard disk space
Internet connection
البته دوستان توجه داشته باشن که این حداقل سیستم مورد نیاز بازی هست.کسی اگر سیستم بهتر از این هم داره که دیگه حالشو میبره
تاحدی میتونه تارزولوشن1024*768دووم بیاره کارت های سری8000زود داغ نمیکنن جون سخت هستند ولی وای به وقتی که داغ کنن...Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB free hard disk space
Internet connection
460تکی فول اچ دی ضعیف دوتایی فول اچ دی خوب.
580گرافیک فول اچ دی خیلی خوب.
5970گرافیک عالی میتونه بازم اززیر دستش دربره.
من خطاب به دوستان pcباز بودم.دوباره داستان درست نشه.
Last edited by Advanced Ali-001; 02-02-2011 at 23:39.
فکر کنم اشتباه میکنید.
این سیستم متوسط بازی هست.
این سیستم های مورد نیاز که گفته میشه یعنی حداقل سیستمی که میشه بازی رو درست اجرا کرد و ازش لذت برد
با سیستم های خیلی پایین تر هم بازی اجرا میشه ولی قاعدتا فایده ای نداره مخصوصا برای همچین بازی که خیلی مبتنی بر گرافیکه
بازی های دیگه رو هم نگاه کنید اکثرا توی سیستم مورد نیاز گرافیک رو 8800 زدن. دیگه برای این بازی که همچین چیزی تعجب نداره
Minimum 8800 GT!!!
فکر میکنم مانند نسخه قبل علاوه بر گیم یک نرم افزار بنچمارک عالی هم هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)