آیا برا شما V P N ها قطع شده ؟من که 1.2 تا امتحان کردم وصل میشه ولی کار نمیکنه.![]()
آیا برا شما V P N ها قطع شده ؟من که 1.2 تا امتحان کردم وصل میشه ولی کار نمیکنه.![]()
Last edited by bahrammzm; 21-04-2011 at 21:41.
سلام
اینترنت من دیشب 4/2/90 از ساعت 11/45 دقیقه قطع بود
خط دوستان دیگه هم قطع بود یا فقط واسه من مشکل داشت؟؟؟کلا تا دم دمای صبح قطع بود و وقتی ساعت7:00 تست کردم وصل شده بود!!!
حامد![]()
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ساعت 1:15 تا 3 امتحان كردم ، قطع بود.
باسلام
اقا دم شما گرم که حداقل به تاپیک یه سری زدی و جوب من رو دادی. ظاهراً بابت قطعی کس دیگه ای به غیر من و شما گله نکرده!!!
واقعا جای تعجبه!!!
حامد![]()
اگه بابت قطع شدن پست بزنيم که ديگه هيچی تاپيک تا 500 صفحه هر روز ميره جلو
حرف حساب جواب نداره
حامد![]()
تا حالا کسی IP خودشو validکرده (یا همون آی پی شناخته شده)
من که بهش احتیاجی پیدا نکردم
ولی گمون کنم یه هزینه مازاد ازت بگیرند.آخه وقتی که اشتراک پارس آنلاین داشتم و خواستم فعالش کنم گفتن هزینه داره و بیخیالش شدم
حامد![]()
سرعت من امروز افتضاحه به معنای واقعی یک ساعت طول میکشه صفحه باز کنه بعضی صفحات هم که کلا بالا نمیاد پینگ هام همش تایم اوت میخوره داش حامد این مخابرات هم کم کم فکر کنم باید به امضات اضافه کنی
با سلام
دوست خوب من،feri2009 عزیز، من از اون شبی که اینترنت قطع شدش تا حالا انگار با دیال آپ کانکت شدم.سرعت بالااومدن صفحات وب بسیار بسیار پایین اومده. باور کن با دیال آپ صفحات زودتر باز میشن
از نظر امضا هم کاملا با تو موافقم
در صدد آماده کردنش هستم.چون مخابراتم مثل اون دوتا دزد گردنه جوابشو پس داده
از همه دوستان این تاپیک عاجزانه تقاضا دارم که به آدرس مخابرات همدان برن و یه شکایت نامه علیه مخابرات تنظیم کنند.حتی اگه افاقه ای هم نداشته باشه باز بهتر از ساکت نشستنه
دست تک تک دوستان گلم رو دورادور می بوسم
حامد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)