تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 370 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از دوستانی کسی از وارد شدن یا نشدن Studio XPS 16 خبری نداره ؟ مدت زیادیه که در سایت دل وجود داره ولی اینجا خبری نیست گویا !
    بعد از کمی جستجو راجب سونی F Series ; اکثر ریویوها از صدای ضعیف گلایه کرده بودن به علاوه lcd هم گویا زیادی Glossy ئه!
    جالبه که Studio XPS از کارت صدای XFI استفاده میکنه (در نوت‏بوک کمی عجیبه!) و RGBLED این مدل هم مثل اینکه خیلی راضی کننده بوده..

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    اگه میشه لپ تاپ هایی که full hd هستن رو بهم معرفی کنید.
    ممنون.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

معمولا لپ تاپ های 16 اینچ به بالا full hd هستند . برند مورد نظرتون رو بگید تا بهتر کمکتون کنیم

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ميشه يه راهنمائي كنين؟ cpu كدوم مدل بهتره؟مدل پيشنهادي دوستان براي خريد سري f سوني از هر لحاظ از ديگر مدلهاي سوني بهتره.فقط يه چيزو من شك دارم اونم cpu ? ميشه بگين كدوم cpu بهتره؟
    sony f series
    intel core i7-720 qm
    Speed : 1.60GHz1 with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz
    CACH: L3 6MB
    يا

sony fw-56gfb
    core 2 due
    t9600. 2.8 GH
    CACH: L2-6MB

سی پی یو های سری جدید core i 7 قوی تر هستند و دیگه اینتل دست از تولید سری core2d می خواد ور داره و سری های core i 7,5,3 الان جایگزین شدن ، و قدرت محاسباتی بیشتری دارند.
    البته پردازنده 720 core i7 حدود 5 تا 7 درصد از T9600 قوی تر هست .
    و اختلاف خیلی زیاد نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

کسی میدونه برای کاربردهای معمولی مهندسی کدوم بهتره؟sony cw1nfx یا dell latitude e6500 ؟
    من خودم نظرم روی سونی یه. دوستان لطفا راهنمایی کنید.....
    از هر پیشنهاد دیگه ای هم با کمال میل استقبال میشه.

آخه از چه لحاظی این دو را مقایسه میکنی؟
    همون طور که قبلا هم گفتم و برای 10 امین بار هم میگم.
    صفحه نمایش این مدل دل ، نه برای بازی مناسب هست و نه فیلم چون مات هست و تصویر دلپسب نخواهد بود.
    صدای کاملا متوسط و به نسبت صعیفی داره ، پس برای گوش دادن به موسیقی هم مناسب نیست.
    کارت گرافیک صعیفی هم برای بازی ها داره ! پس برای بازی هم مناسب نیست.
    اما در عوض صفحه نمایش ططوری طراحی شده که در محیط های روشن و باز به خوبی جواب بده ، استحکام و کیفیت خیلی الایی هم این نوت بوک داره.

در کل شما می خواهید چه کار مهندسی انجام بدین؟؟؟
    خوب مسلما برای شما سری CW1nfx رو پیشنهاد میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمائيت . پس ايني كه زده speed 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz مگه سرعت پردازشش 1.6 نيست واسه fw كه زده 2.8 . در ضمن يه سوال ديگه hdd اگه با سرعت 5400 باشه خيلي با 7200 تفاوت ميكنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

از دوستانی کسی از وارد شدن یا نشدن Studio XPS 16 خبری نداره ؟ مدت زیادیه که در سایت دل وجود داره ولی اینجا خبری نیست گویا !
    بعد از کمی جستجو راجب سونی F Series ; اکثر ریویوها از صدای ضعیف گلایه کرده بودن به علاوه lcd هم گویا زیادی Glossy ئه!
    جالبه که Studio XPS از کارت صدای XFI استفاده میکنه (در نوت‏بوک کمی عجیبه!) و RGBLED این مدل هم مثل اینکه خیلی راضی کننده بوده..

بی دلیل نباید منتظر بمونی ، چون فکر نکنم بیاد.
    از تابستون امسال تا کنون ، شرکت دل این سری رو با کارت گرافیک 4670 عرضه کرده ، و تا کنون وارد بازار ایران نشده ، و گویا نخواهد شد.
    در مورد صفحه نمایش های FULL HD این مدل هم باید بگم که اگر هم وارد بازار بشه! با این صفحه نمایش وارد نخواهد شد.
    چون این صفحه نمایش حدود 250 دلاری بیشتر خرج می بره ،
    این نکته رو هم یادت نره که صفحه نمایش دل ، خیلی خیلی Glossy تر از صفحه نمایش های سونی هست!
    اصلا تصویر خودت رو 24 ساعته در مانیتور خواهی دید ! و در محیط های روشن و باز ، می تونم بگم که استفاده از نوت بوک غیر ممکن هست. خودم بعد از لپتاپ سونی که دارم بیشتر از همه با studio xps 16 کار کردم ،
    همچنین به نظرم FULLHD سونی بهتره ،و هم قیمت خیلی کمتری داره.

در مورد صدا هم خودم متوجه تفاوت خاصی نشدم فقط چون این سری از دل ساب داره صدا افکت بیشتری داره. ولی از لحاظ بلندی صدا هیچ تفاوتی ندارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    به نظر شما گرافیک 310M خيلي ضعيفتر از 330M هست (لپ تاپ سونی سری F)
    به نظر شما میزان رم کارت گرافیک 512M با 1G خیلی اختلاف داره؟

کارت گرافیک 310 که تقریبا میشه گفت اختلاف زیادی با 330 داره و میشه گفت 310 برای بازی طراحی نشده.
    در مورد حافظه ی گرافیکی هم میشه گفت در مورد یک چیپ گرافیکی خاص ، اختلاف بین 512 و 1گیگ تنها در مورد یک سری بازی های خاص و سنگین هست و در بسیار مواقع ، هیچ اختلافی ندارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام به همگی. میخواستم یه لپ تاپ بخرم و میتونم تا 2 تومن هزینه کنم.حتی اگه بیارزه تا حدودی بیشتر از 2 تومن!
    من دقیقا از برندهای موجود در بازار مطلع نیستم که چه برندی و چه مدلی از اون برند به دردم میخوره.
    میخوام سیستم داخلیش به اندازه کافی(که تا 3 4 سال واسم کار کنه و کم نیاره) قوی باشه و دیزاینشم خیلی واسم مهمه! میخواستم اگه میشه پیشنهاداتتون رو بگین که تو انتخابم اشتباه نکنم
    البته چند وقت پیش VAIO FW490 JXB بهم پیشنهاد شد. اگه میشه راجع به اینم نظرات و تجربیاتتون رو بگین.
    مرسی...

میتونید صبر کنید که سری جدید vaio F بیاد.
    که به مراتب سر تر هست.
    و یا از سری HP ENVY 15 خرید کنید ، که نوت بوک خیلی خوبیه ، اما اطلاع ندارن کی وارد بازار میشند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    کسی جایی را سراغ نداره که بشه fw56 را تهیه کرد؟

در ضمن امروز کمان رایانه توی سایتش قیمت vaio -F113FX را 18000000 زده

ولی به نظر من F11EGX بهتر هست هم امریکاییه هم گرافیک بهتری داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •