تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 71 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 706

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور 88

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یادمه این رتبه 2 ریاضی 85 هم بود
    حالا چرا نذاشتن بره برق شریف؟
    تو این 2 -3 سال چیکار میکرده؟
    رفته خدمت مقدس سربازی.

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

بچه ها یه سوال... شاید به تاپیک ربطی نداشته باشه ولی دیگه نخواستم واسش یه تاپیک باز کنم...

در چه صورتی واسه ترم اول پیشنیاز می خوری تو دانشگاه؟

ممنون

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

سلام رفيق من نظرت رو به پست بالا كه توسط خودت نوشته شده جلب ميكنم تنها جايي كه من بات راجع به دانشگاه صحبت كردم اونجا بوده اونم 2 خط ولي اين در جواب اون افسانه ي زيباي ازدهاي جنابعالي بوده.
    بقيه جاهايي كه من از دانشگاه تهران صحبت كردم كه فك كنم 1-2 پسته در جواب به يكي ديگه بوده كه بحثش كلا سر دانشگاه بوده نه رشته !
    لزومي نداره من همه ي پستهام مربوط به شما باشه . بعد وقتي ميگم بحث كردن بلد نيستيم ناراحت ميشيد.
    مورد دوم هم اينه كه شما به جاي اينكه بحث كلي بكنيد ميريد ميچسبيد به يه جمله كوتاه كه طرف كرده و بحث هاي حاشيه اي ميكنيد منظورم از "ما" كساني بودند كه با بنده در حال بحث بودند مشكلتون همين بود!
    راجع به منبع موثق هم الان خدمتت عرض ميكنم .چون خيلي داري اصرار ميكني.
    من 2 تا برادر دارم كه يكيشون ليسانس مكانيكش رو توشريف گرفته يكي ديگشون هم ليسانس مهندسي شيميش رو تو تهران الانم جفتشون دكتراشون رو تو آمريكا دارن ميگيرن. يه پسر عمه هم دارم كه ليسانس و فوق عمرانش رو تو پلي تكنيك گرفت اونم الان دكتري عمرانش رو از امريكا گرفته. من با همه ي اينا صحبت كردم و همشون اولويت اين سه رشته رو براي كار در درجه اول سيالات بعد م.شيمي بعد جامدات بعد عمران ميديدند.
    و تاكيد بسيار زيادي روي دانشگاه خوب داشتن در مقطع ليسانس.اينا چيزيو اثبات نميكنه چون نظر 3 نفره.
    علاوه بر اون من توي 2 هفته قبل انتخاب رشته كل دانشگاه هاي موجوددر تهران رو رفتم و با دانشجو هاش و اساتيدي كه تو دانشگاه بودن در مورد سه رشته مكانيك عمران و مهندسي شيمي صحبت كردم خوده عمراني ها ميگفتن كه عمران واقعا افت كرده ولي مهندسي شيمي يه رشته ي نو و از زير شاخه هاي رشته مادر سيالاته كه حداقل تا وقتي اين كشور نفت و گاز داره واسش كار هست! اين حرف من نيست و دوباره نگو عمرانو داري تخريب ميكني و ... بلاشك توي ايران تا چند سال پيش عمران حرف اول رو ميزد در زمينه كار ولي 2تا بحث وجود داره اون چيزي كه توي ايران به عنوان كار در زمينه عمران اجرا ميشه تا حدودي به دانشگاه بي ربطه و بيشتر كارتجربيه به جز موارد خاص !و شما بامدرك خوبت كه احتمالا داري از صنعتي اصفهان ميگيري شرايط خوبي رو براي رقابت با افراد ديگه فراهم كني چون عمران در زمينه كار توي ايران تاكيد ميكنم توي ايران كار علمي نيست از طرفي شما قراره -7 -9ساله ديگه در بهترين شرايط وارد بازار كار بشي چه تضميني واسه ثابت موندن وضع وجود داره؟ از منابع ديگه شما ميتوني به گرايش بچه ها به رشته ها توي چند سال قبل نگاه كني عمران يه زماني رشته اول بود ولي حالا ببينيد رشته چندمه و در عوض رشته هاي علمي مثل صنايع و مديريت كه كار هركسي نيست داره رو بورس مي آد! من ديگه نميدونم شما منبع رو چي محسوب ميكني من نميتونم واست آمار وزارت كار بيارم ولي لااقل فكر مينم اين افراد از نيازمندي ها معتبر ترند.
    لطفا منطقي صحبت كنيد !
    فعلا در پناه حق!

آقا اصلا بحث با شما فایده نداره.... می دونی چرا؟
    خودت می گی با من در مورد دانشگاه تهران فقط یکی دوبار صحبت کردی بعد می گی قرار نیست که همه پست های خودت مربوط به من باشه.... حالا اونوقت خودت جواب من به یه نفر دیگه در مورد نیاز مندی های همشهری رو مورد بحث قرار می دی!!!! ما بالاخره نفهمیدیم ........ شما می تونی پست های من به دیگر اشخاص رو نقد کنی ولی من نمی تونم !!! واقعا عجیبه.........

اول میگی منظور از "ما" بحث کردن بلد نیستیم خودم رو هم شامل می شه بعد میای میگی: منظورم هر کسی که با من بحث می کنه"راحت شدی"...... به این کار چی میگن؟ فرافکنی آره؟؟؟......

بالا خره تکلیف رو روشن کن بحث کردن چه جوریه؟ مثل اینکه طبق گفته شما بحث کردن انواع و اقسام داره که اونی که مورد نظر شما هست "بحث کلی" نام داره که یه مطلبی رو دست میگیریم و دوتا از این ور دوتا هم از اون ور میگیم بعد ما بین این مطالب پر است از حرف های ضد و نقیض ......!!! آخرش هم به طرفمون می گیم: لطفا منطقی صحبت کنید! این هم از دیگر عجایب بحث با شما.....

اما برسیم به رشته عمران و م شیمی................

فقط یه جا نشون بده که من تو پستم به شما عمران و م شیمی رو مقایسه کرده باشم... مثلا گفته باشم این از اون بهتره یا بدتره.....
    این شما هستید که به طور مرتب می خواهید این دو رو با هم مقایسه کنید....من دارم میگم عمران اون رشته مرده ای که شما فکر می کنید نیست.....
    شما باز هم به منبع موثق برای پی بردن به بازار کار رشته ها اشاره نکردید!!! به 3 نفر اشاره کردین که هنوز دارن درس می خونن اون هم کجا؟ امریکا.... نمی دونم چه ربطی به ایران داره!!!! بعد رفتین با اساتید و تمامی دانشجویان تهران صحبت کردین بعد اومدید اینجا آینده رو پیش بینی می کنید!!

بله من هم می تونم برات اینجوری دلیل بیارم که من هم هر دانشجوی عمرانی رو که دیدم و ازش سوال کردم که اگه برمیگشتی از اول باز هم عمران رو انتخاب می کردی؟ وهمه اونها با اشتیاق فراوان می گفتن بله .....
    اما این صحبت ها که دلیل نمیشه واسه خوب بودن یا بد بودن یه رشته.... این که عمران از رشته اول در گذشته الان اومده شده سوم چهارم که دلیل بر مرده بودن این رشته نمیشه....

شما ببین چقدر تقاضا واسه مهندس عمران وجود داره و چقدر واسه مهندس شیمی...به خودت نگو که خوب pedram abbasi که مهندسی شیمی از دانشکده فنی داره پس کار تو این رشته واسم تا حدی تضمینه.... یا amirmon که مهندسی عمران از صنعتی اصفهان داره پس کار پیدا کردن واسش یه مقدار راحت تره.... یا فلان کس از فلان دانشگاه مهندسی گرفته پس خیلی راحت تر می تونه بره تو بازار کار.... شما نگاه کن ببین آیا مهندسین شیمی از دانشگاه های سطح پایین تر هم شانس کافی واسه ورود به بازار کار دارن؟؟؟ من بهت قول می دم که تو عمران این شانس رو دارن... حتی از در پیت ترین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مهندس عمران می تونه با سختی بیشتر خودش رو بالا بکشه ولی آیا تو مهندسی شیمی هم وضع همینطوره؟؟؟فقط به آینده شغلی فارغ التحصیلان چندتا دانشگاه برتر نگاه نکن......

من میگم بازار کار تو رشته ای خوبه که نمود عینی پیدا کنه.... البته منظور از نمود عینی واسه رشته هایی هست که هر ساله دارن بیشترین دانشجوها رو می گیرن مثل برق مکانیک کامپیوتر عمران م شیمی و غیره....

حالا اون نمود عینی نمی تونه آگهی های استخدامی باشه که در هر روزنامه و بولتن مجله و غیره تو دید عموم واقع میشه؟؟

راستی تا یادم نرفته بگم که داستان اژدها کشی حقیقت داره و افسانه نیست.... اگه ایران بمونی متوجه میشی!!

موفق باشی

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا یک سوال :
    من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
    مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
    اینجا هم حق خوری ؟!

واقعا که ...

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

آقا یک سوال :
    من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
    مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
    اینجا هم حق خوری ؟!

واقعا که ...
    تایید میشه تاسفتون
    البته من واسه نتایج اولیه هم اعتراض زدم...بعد گفتن که به 90% پاسخ دادن...ولی من چیزی ندیدم...احتمالا چون من کلیکسیون شانسم افتادم تو اون 10%
    حیف که ایران نیودم ویلا سازمان سنجش رو به آتیش میکشیدم
    راستی کی اعتراض داره به رشتش؟
    من برم یه بمب ببندم به خودم و برم تو ساختمونشون و بعد بگم اول اینا رو درست کنید ویلا خودمو میترکونم...بعد که درست کردن میترکونم خودو(فداکاری واسه جوانان وطن)

6. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.
    وگر نه امسال زیاد گند نزدن. البته نسبت به پارسال.

8. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.
    معدل که 15% بیشتر تاثیر نداره...تازه من بدبخت دلم خوش بود بالای 18 شدم متوسطه معدلم

10. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یه چیز بگم بخندین
    یکی با رتبه 405 منطقه 2 برق علم و صنعت قبول نشده یکی دیگه از بکس اینجا با 1200 منطقه 1 قبول شده

12. 3 کاربر از pouria007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه چیز بگم بخندین
    یکی با رتبه 405 منطقه 2 برق علم و صنعت قبول نشده یکی دیگه از بکس اینجا با 1200 منطقه 1 قبول شده
    من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من برم یه بمب ببندم به خودم و برم تو ساختمونشون و بعد بگم اول اینا رو درست کنید ویلا خودمو میترکونم...بعد که درست کردن میترکونم خودو(فداکاری واسه جوانان وطن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •