سلام أقا!من يه جا باز گیر کردم جایی که برای اولین بار اون قدرتو که میتونی از یه چاله بری یه چاله دگه تقریبا آخر بازیه!لطفا زود جواب بدید لطفا!ممنون
سلام أقا!من يه جا باز گیر کردم جایی که برای اولین بار اون قدرتو که میتونی از یه چاله بری یه چاله دگه تقریبا آخر بازیه!لطفا زود جواب بدید لطفا!ممنون
یکی منو راهنمایی کنه چجوری برم بالای سر آدم اهنی ؟؟ پرتال کجا درست کنم که برم رو سرش ؟؟
خوب عزیز درست توضیح بده ببینم کجایی؟
این چه وضع توضیح دادنه؟
یه عکس بزار بگو کجاش گیر کردی؟
کجا می خوای بری؟
از کجا اومدی؟
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
کار نداره
دور آدم آهنی 4 تا از اون گودال ها وجود داره
رو دو تاش درست کن ولی دکمه مربوطه که باهاش گودال درست می کنه رو بیشتر نگه دار که پر قدرت باشه.
بعد بپر روی سرش و دکمه ی E رو بزن.![]()
ممد دادا اونجا که قدرته پرتال میده بت اگه نگاه کنی 59 هم عکسه دره ک باز نمیشه هست![]()
شما برای باز کردن این در باید او یارو آدم آهنیه رو بکشید.
از این جا به بعد بازی کاملا فکری میشه
بعد از اینکه کشتید یه اشعه ی بزرگی رو میده که شما باید به وسیله ی پرتال درست کردن اون اشعه رو به این در ها برسونید
بعد در باز میشه
باید پرتا لهات قوی باشه
یعنی دکمه ی مربوطه رو بیشتر نگه دار.![]()
یکی هم جواب ما رو بده
ممنون دوست عزیز، ولی من تو این محیط تنهام، آدم آهنی نیست که بکشم، یه عده جک و جونور اول اومدن که همشونو کشتم، الان تنهام، هر جای نقشه هم میرم به جایی راه نداده و بسته است، فقط همین در قابلیت باز شدن داره
هیچ راهی به جز زدن ضربه های کوچیک وسریع جاخالی دادن درمقابل این حریف نداری!!!!یکی هم جواب ما رو بده
کلا یکی از کنه ترین دشمنای بازیه...!!!
دوست عزیز شما به دور ورت خوب نگاه کن برای بازکردن این در باید اون اشعه رو به داخلش بفرستی...بعضی اوقات مجبوری از اون سوراخهای مکانی برای انتقال اشعه استفاده کنی...به شدت این قسمتارو فکری کردن!!!ممنون دوست عزیز، ولی من تو این محیط تنهام، آدم آهنی نیست که بکشم، یه عده جک و جونور اول اومدن که همشونو کشتم، الان تنهام، هر جای نقشه هم میرم به جایی راه نداده و بسته است، فقط همین در قابلیت باز شدن داره
تک تک اون پورتال های مکانی استفاده دارند...(درست نوشتم پورتال های مکانی!!!)
Last edited by D,Freeman; 04-11-2010 at 13:12.
شما برو بگرد تا اون آدم آهنی رو پیدا کنید و با اون بجنگید
از اونهایی که الان در حال کشتن آدم آهنی اند بپرس کمکت کنند چون من یادم نیست دقیق
ولی 3 تا آدم آهنی باید بکشی تا اون ازرائیل رو آزاد کنی
بازی هم کاملا فکری میشه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)