خوب! مسیری که وارد کشتی شدید رو که به یاد دارید... (یک کانتینر محل عبور به طرف دیگر کشتی رو بسته بود.) اون مسیر بعد از بیهوشی کارکنان هدایت کشتی باز میشه...
خوب! مسیری که وارد کشتی شدید رو که به یاد دارید... (یک کانتینر محل عبور به طرف دیگر کشتی رو بسته بود.) اون مسیر بعد از بیهوشی کارکنان هدایت کشتی باز میشه...
سلام
ببخشید توی مرحله سوم بازی Splinter Cell Double Agent توی تمرینی وقتی در گاو صنوق رو باز میکنم ازنردبون میرم بالا بعد میرم اونجا که تمرین تیراندازی میکنه اونجا رو که رد میکنم مینویسه MISSION COMPLIT ولی باز اون زیر تایم میگزره بعد که تایم صفر میشه یارو میگه شما باختیدنمیدونم تو این مرحله چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید
دقیق یادم نیست ولی شما باید چند تا کار رو در اون مقدار زمانی که به شما داده شده انجام بدین.
بعد از باز کردن گاو صندوق objectives خودتون رو نگاه کنین و طبق اون عمل کنین.
دوستان آخر بازی چی میشه؟
من به اون جایی رسیدم که یارو که لباس سفید داره فکر کنم Emile رو می کشیم و بعد یه کامپیوتر رو هک می کنیم و بمب رو خنثی می کنیم و بعد از اون پلیس ها می ریزن تو. بعد از اینا بازی می ره تو منوی اصلی و هیچ دمو و چیز دیگری نمیاد.
آیا آخر بازی همینه؟؟؟
کسی نمیدون دقیق باید چیکار کنم اخه بد جوری گیرکردم اقا تو رو خدا یکی کمک کنه ممنون
اگه نوشته ای که در گوشه سمت چپ پایین تصویر هست رو بگید بهتر میشه کمک کرد
New York - JBA Headquarters, Part IV
پایان ها
وقتی که بمب رو خنثی میکنید...سه راه برای پایان بازی وجود داره:
- پایان بد - قبلش حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبلش هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبلش دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبلش حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه.
من میرم قسمت تمرینی رو کامل میکنم بعد میگه باید برم رو پشت بوم میرم رو پشت بوم بدون اینکه کسی ببینه انتن رو دست کاری میکنم و برمیگردم بعد یواشکی میرم تو اتاق دختره فایل هارو چک میکنم بعد میرم تمرین تیراندازی بعد اون پایین سمت چپ مینویسه upload trojan to jba server دیگه نمیدونم باید چه کار کنم ممنون
دوست عزیز شما باید بری زیر زمین یا همون طبقه همکف بعد یه دری هست که کد امنیتی می خواد اون رو هک می کنید بعد وارد میشید.(به صورت مخفیانه)اون جا یه دری هست که روش نوشته SERVER ROOM وارد اون اتاق می شید و صبر می کنید تا همه بیان بیرون به جز یک نفر . حالا شما باید کامپیوتر سرور رو هک کنید
اگر محل اتاق سرور را بلد نیستید می توانید از طریق زدن کلید F1 و سپس انتخاب گزینه 3d Map مکان اتاق سرور را پیدا کنید.
ببخشید در و کامپیوتر رو باید چه جوری هک کنم چون من اولین بار که دارم اسپلینتر بازی میکنم :43:![]()
Last edited by LORD GAMES; 09-09-2008 at 15:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)