اون عکس بالایی که دوتا اایمپالا و یه بیوک توش هست آدم را یاد محله های خلاف جنوب شهر شیکاگو توی فیلمها میندازه!
اون ایمپالا آبی بهتر بود همه رنگها را پاک میکرد..اینجوری نتیجه بهتری میگرفت..اگر به اون دسترسی دارین حتما این توصیه را بهش بکنین
اون عکس بالایی که دوتا اایمپالا و یه بیوک توش هست آدم را یاد محله های خلاف جنوب شهر شیکاگو توی فیلمها میندازه!
اون ایمپالا آبی بهتر بود همه رنگها را پاک میکرد..اینجوری نتیجه بهتری میگرفت..اگر به اون دسترسی دارین حتما این توصیه را بهش بکنین
دوستان کسی پونتیاک برای فروش سراغ نداره؟؟؟؟تورو خدا قیمتای عجیب غریب اعلام نکنید فقط.میخوام معقولانه باشه قیمتش.ممنونم.
یه دوری تو این تاپیکهای مخصوص آمریکاییا بزن و بخون
همه ی ما این چیزی که تو می گی می خوایم و پیدا نمی کنیم !!!
آنچه یافت می نشود انم آرزوست!..منم دنبال هیمن جور قیمتها هستم که الکی نپرونن که البته میپرونن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا چه عرض کنم.یه جورایی قیمتای الکی میدن که آدم شاخ در میاره.من همه این تایپیکا و سایتهای آگهی خودرو رو گشتم و تقریبا آمار دارم.اما یکی از دوستان آمار یه مکانیک آمریکایی رو داده به اسم ماشالا خان.که میگم ماشین دم دستش برای فروش زیاد داره و قیمتی هم که میده منصفانست.کسی میشناسه این بنده خدارو؟؟؟
من یکی نشون کردم به احتمال زیاد خریداریش کنم.بنظرتون می ارزه؟؟؟
اینم عکسهای دیگشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by diyukis; 08-10-2010 at 12:17.
شما به این میگی منصفانه ؟ به نظر من باید تا آخر امسال صبر کرد ، هم بنزین گرون بشه و هم یه مقدار "ماشین آمریکایی داشتن" از مد بیفته.
یعنی شما میگید این قیمت برای این فایربرد زیاده؟؟؟؟نهایتش چند می ارزه؟؟البته توضیح عرض کنم که بنا به تحقیقات دوستان ماشین بسیار سالم و بی دردسره و در یک کلام ماشین خوبیه.
دوستان نظرشونو بدن که منم تکلیفم روشن بشه تا تصمیم نهاییو بگیرم.
بله قیمت منصفانه دیگه وجود نداره..در واقع بعد از اینکه من کاماروی تمیز و نازنین خودم را 1.6 دادم دیگه ندیدم کسی از این قیمتها بده!ده میلیون منصفانه نیست چون اینهم از اون داستانها داره..خیلی ها فراموش کردند که از اول سال 1390 تردد کلیه خودروهای به اصطلاح فرسوده ممنوع میشه.حالا این جریان فراموش شده اما یکباره بر میگرده..ممکنه کم و بیش دیر و زود داشته باشه ولی مطمئن باشید بلاخره یه چیزی هست ..این ماشین کلاسیک و آنتیک هم که الان فعلا در حد حرف و نظریه مانده..نه پلاک ویژه ای دادن نه کارت کمیته کلاسیک نه کارشناسی ..هیچی..فقط حرف زده شده اونم توسط کسایی که قدرت اجرایی ندارند و باید منتظر نظر و تصمیم از بالا باشند که تکلیفش معلومه..این دوره چند ساله یه فرجه بود و زمانی که به قول جناب ramzi فقط داشتن آمریکایی یه مد شده بود و نه مثل آمریکایی بازها که همیشه دنبالش هستند..چه اون موقع که کسی محل این ماشینها نمیگذاشت و چه الان که همه دنبالش هستند..این دوره هم میگذره و دوباره طرفداران آمریکایی غربال میشن..اونهایی که فقط دنبال یه مد و یه قیافه بودن دوباره بر میگردند طرف ماشینهای متداول روز که دردسرش کمتره..مثل بچه ای که اسباب بازی جدیدی بهش بدن و قبلی ها را فراموش بکنه...
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
تصمیم نهایی به عهده خود شماست نه ما!خیلی چیزها این وسط تعیین کننده است..اگر واقعا تمیز باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه تازه باید به وضعیت جیب خودتون نگاه کنید..و آینده این ماشینها که فعلا روی هواست...منتظر نظر من و دوستان نباشید..یادتون باشه که داشتن یه اعتقاد محکم به این ماشینها و تصمیم راسخ یکی از خصلتهای آمریکایی باز بودنه!
یعنی دوستان می فرمایند دست نگه دارم تووو خرید این ماشین؟؟؟؟؟؟من که 10 میلیون پای این نمیدم اما ماشینو تا 8500 یا 8800 میتونم بگیرم.حالا یه نظر قطعی با این قیمتی که عرض کردم بفرمایید تا با نظرات دوستان تصمیم گیری کنم.
اینم عکسهای از زاویه دیگر
والا من خودم علاقه مند به ماشین آمریکایی هستم.مخصوصا کادیلاک سویل اما خوب چون الان یه خودروی سدان برای استفاده روزمره دارم نمیخوام دورو بر سدان باشم.مدتهاست که دنبال موقعیتی هستم تا بتونم سوار یکی از اینا بشم.البته قصدم این نبود در این مرحله اینقدر پول بابت آمریکایی بدم نهایتش تا 4 میخواستم یه کامارو وردارم.اما چند تا از دوستان خیلی تعریف کردن از این ماشین و تاییدش کردن و فرمودن ارزش ماشین بیشتر از ایناست.حالا ایشالا که همینطور که گفتن باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضعیت اقتصادی هیچ کسی الان خوب نیست اما آدم برای رسیدن به آرزوهاش باید قید یه چیزایی رو بزنه.قانونه که میگه:برای رسیدن به چیزی باید یه چیزایی رو از دست داد.
فقط میخوام بهترین انتخابو داشته باشم که بعدا پشیمون نباشم که چرا پولمو دوور ریختم.
در مورد وضعیت این خودروها هم اگر بخواهیم به امید مسیولان بمونیم 7 تا کفن می پوسونیم.اینا شب میخوابن صبح که بیدار شدن یه حالو هوای دیگه دارند و....
Last edited by diyukis; 08-10-2010 at 12:25. دليل: اضافه
اهل فن هستی؟حوصله بازسازی داری؟دلت میخواد ماشینی سوار بشی که خودت ساخته باشی؟من باشم دنبال یه مورد برای بازسازی میگردم ..البته این نظر من بود..شرایط شما میتونه خیلی متفاوت باشه..حوصله داشته باشی یا نه خیلی مهمه..قیمت کمتر میدی و البته دوندگی داره...اما من از این کار خوشم میاد چون واقعا لذت داره..نمیدونم چطوری بگم اما سوار یه ماشین تمیز شدن بدون اینکه خودم دستی توش برده باشم بهم چندان حال نمیده..
اگر دنبال تمیز میگردی که دردسر اولیه نداشته باشه همین را بخر البته اگر واقعا همین باشه که گفتی..اما نظر من اینه که خیل از این قیمتها بیشتر بابت هیچ گرفته میشه و ماشین چیز خاصی نداره که اینقدر روش قیمت گذاشتند..مثلا اگر هدرز داشت میشد تا حدی با این قیمت ارتباط بهتری پیدا کرد..یه چیزی که خاص و منحصر بفردش بکنه..تقویت موتور..گیربکس منحصر بفرد..منظور من این چیزها بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)