مطمئنا بعد از روزانه و شبانه آزاد و غیرانتفاعی هستند
بعدشم پیام نور
بعد علمی کاربردی
مطمئنا بعد از روزانه و شبانه آزاد و غیرانتفاعی هستند
بعدشم پیام نور
بعد علمی کاربردی
کسی جواب سوال منو نمی دونه؟![]()
من نميدونم پودماني بخونم يا پيام نور چون نميتونم حضوري سر كلاس حاضر بشم . پودماني مدركش معتبره يا پيام نور. درسته كه پودماني مدرك معادل كارداني ميده ؟؟؟؟
در كنكور كارداني ترمي علمي كاربردي فقط دورس عمومي 3 سال ديبرستان سوال مياد و تخصصي نداره.
دوست من اگه ميخواي يه مدركي بگيري كه حداقل توي شركتهاي دولتي يه چيزي حسابت كنن نرو پودماني. پودماني به درد نخور ترين مدرك دانشگاهي تو ايرانه. حداقل صد رحمت به پيام نور. مدرك پودماني معادل كاردانيه.
ببینید رتبه بندی که علنا و کتبا اعلام بشه وجود نداره چون دیگه سر بقیه بی کلا میمونه ...
ولی خوب از لحاظ تجربی فکر کنم اینطور باشه
روزانه - شبانه - آزاد - پیام نور - علمی کاربردی یا مجازی
در مورد دانشگاه مجازی خودشون میگن مدرکش با سراسری فرقی نمیکنه ولی ...
کم مونده بگن مدرک پیش دانشگاهی بالاتر از مدرک لیسانس غیر انتفاحی و آزاده
دوستان دفترچه دانشگاه علمی کاربردی مقطع کاردانی(ترمی) کی میاد؟
جزييات توزيع كارت و آزمون جامع و ارزيابي حرفهاي دانشگاه جامع علمي كاربردي مهر88 اعلام شد.
دكتر توكلي معاون سازمان سنجش در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: كارتهاي شركت در آزمون براي كليه داوطلبان از روز دوشنبه 20 مهر بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار ميگيرد و داوطلبان درصورت وجود نقص احتمالي بايد روز پنجشنبه 23 مهر به حوزههاي رفع نقص كارت مراجعه كنند.
وي افزود: آزمون جامع وارزيابي حرفهاي دانشگاه جامع علمي كاربردي صبح روز جمعه 24 مهر در 30 شهرستان مختلف كشور برگزار خواهد شد.
دكتر توكلي در خاتمه تصريح كرد: داوطلبان ميتوانند با وارد نمودن اطلاعات شخصي شامل نام و نام خانوادگي، شماره شناسنامه و تاريخ تولد يك نسخه پرينت از كارت شركت در آزمون تهيه كنند و بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است.
سلام دوست عزیز
پودمانی علمی کاربردی : کاردانی .. ولی فراگیر پیام نور : کارشناسی ...
پس پیام نور بهتره
تو پودمانی باید سر کلاس حاضر بشید ولی تو فراگیر پیام نور میتونی نری ... مشکلی پیش نمیاد
نه درست نیست ... پودمانی معادل کاردانی نیست .. بلکه خود کاردانی و هیچ فرقی با کاردانی های دیگر دانشگاه ها مثل آزاد یا سراسری نداره
از نظر معتبر بودن مدرک باید عرض کنم هر دو تا معتبره
سوالی بود در خدمتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)