عجب گرافیکی داره همه چیو رو High گذاشتم![]()
چقدر کوئست زدن سخته ! addon نداره کمک کنه ؟
در مورد کار ها یکم توضیح بدین دیگه ! در مورد pet هم همینطور . مرسی![]()
عجب گرافیکی داره همه چیو رو High گذاشتم![]()
چقدر کوئست زدن سخته ! addon نداره کمک کنه ؟
در مورد کار ها یکم توضیح بدین دیگه ! در مورد pet هم همینطور . مرسی![]()
دوستان توجه کنید ... شدیم 5 نفر :
همه گیر افتادیم ( ! )
=)) ... روي سنكه كليك كن تا بري توي نزديك ترين شهر ... ولي بايد يه راه حلي براي اين مشكل بيدا كرد .... Teleport Stone توي همون جا كنار اسبلت هست ... ميري توي شهر ...
دوست عزیز فقط میتونم برای یک ثانیه به سنگ نزدیک بشم واسه همین Teleport Stone فعال نمیشه ( ! )
الان حدود 10 نفری شدیم ... همه ناامید شدن ...
تقصیر من بود این همه گیر افتادن ... همه اومدن به من کمک کنن اونا هم افتادن تو آب ( ! )
از portal استفاده کن به نزدیکترین شه تلپورت میشی.از منویهای سمت راست پایین صفحه skill رو بزن بعد روی یه الماس آبی کلیک کن.
خدایی عجب حرکتی زدی خیلی باحال بود![]()
![]()
خب برو يه ور ديكه !!!يه جايي ساحلي جيزي !!! موقعيتت رو توي نقشه نشون بده ... شايد اومدم كمكت !!! D: ما هم افتاديم توي اب !!!
عجب دیتابیس داغونی داره ! رفتم کوئست رو ببینم چطوری باید انجام بدم بدتر گمراه شدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
يه عكس بزار ما هم ببينينم !!!!
برای help در کوئست ها.کلید Q رو بزن بعد برو روی کوئستی که میخوای انجام بدی کلیک کن.تو قسمت سمت راست یه سری توضیحات و پایینش هم اسم طرف یا اسم موبی که باید بکشی میاد اگه رو اسم اون کلیک کنی خودش اتوماتیک میره به محل اون موب.
در مورد شغل هم باید بری پیش blacksmith و tailor و اونایی که اینا رو دارن بعد کوئستش رو میگیری و کارهاش رو انجام میدی بعد میری پیش Elder و شغل رو یاد میگیری.البته باید لول 5 باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)