تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 354 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب به سلامتی.

قیمت محافظ از 1000 شروع میشه تا 5000 تومن.
    من 2000 تومنی گرفتم و خیلی عالیه.اصلا فرقی بین 1000 تومنی با 5000 تومنی نیستش.
    قلمش هم 2000 تومنه.البته بعضی از دوستان فروشنده تا 6000 تومن هم میدن.
    توصیه ای نمی مونه جز اینکه با گارانتی مایکروتل بگیرین و یک عدد مموری کارت(ترجیحا توشیبا 2 یا 4 گیگ).
    اگر هم اهل گوش کردن به آهنگ هستید حتما یک عدد تبدیل جک 3.5 میلیمتری هم واسش بگیرید چون هندزفری خود گوشی به درد نمی خوره.
    دوست عزیز میشه بگید محافظ و قلمش رو از کجا گرفتید من از چند تا مغازه پرسیدم نداشتن البته میگفتم واسه استار میخوام
    کیف هم اگه کیفه مدل مخصوصی به این میخوره بگید ممنون
    خودم فکر کنم واسه مدل پیکسون یه این بخوره
    راستی یه سوال مهم اینو میشه تو جیب شلوار لی گزاشت با توجه به حساسیت تاچش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11

دوست عزیز میشه بگید محافظ و قلمش رو از کجا گرفتید من از چند تا مغازه پرسیدم نداشتن البته میگفتم واسه استار میخوام

محافظ صفحه برای خود استار نیست ولی محافظ صفحه X1 بهش می خوره و دقیقا اندازشه, همه بچه ها هم از همون گرفتن. من یه دونه گرفتم هزار تومن.

قلم به نظر من اصلا نیاز نیست من از 3 تومن تا 8 تومن براش قلم دیدم اما نگرفتم الانم با انگشت باهاش کار می کنم راحت می شه کار کرد برای اس ام اس هم این قدر حروف بزرگن که هیچ مشکلی با انگشت پیدا
    نمی کنی. قلمم بگیری باید همش بهش آویزون باشه حال نمیده که اما حالا دوست داری بگیر من طبقه های پایین قلمش رو دیدم.

کیف خودش که نیست باید از کیف گوشی های دیگه استفاده کنی.

محافظ صفحه که گرفتی تو جیب شلوار لی بزار مشکلی پیش نمی یاد من خودمم می زارم.

3. 2 کاربر از miillaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم امروز بعدازظهر رفتم گرفتم امیدوارم قدم بزرگی در جهت خز شدن این گوشی برداشته باشم
    از همون مغازه ای که free_touch عزیز گفتن گرفتم. طبقه 6 علاالدین انتهای سالن. با گارانتی مایکروتل 175 تومن (تازه تو قرعه کشی BMW هم شرکت داده میشم) که پایین ترین قیمت تو اونایی که پرسیدیم بود. بدون گارانتی هم پایین ترین قیمت 160 بود. بیرون پاساژ و بر خیابون، یه مغازه با گارانتی اصل مایکروتل 165 قیمت داد ولی خوب درست یا نادرست بهش اعتماد نکردیم
    نمایندگی مرکزی شماره 1 سامسونگ هم 190 قیمت داد. رم توشیبا 4، 35 تومن + محافظ صفحه نمایش 5 تومن تازه گفت اگه از این رم (رم استاندارد استار) استفاده نکنید، گارانتی باطل میشه. همه ی اینا باعث شد که سریع بزنیم بیرون
    با استفاده از این کدی که دوستان گفتن، فهمیدم ورژن گوشیم S523AJPIG3 هستش؟! با مال شما فرق داره مثل اینکه!

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم امروز بعدازظهر رفتم گرفتم امیدوارم قدم بزرگی در جهت خز شدن این گوشی برداشته باشم
    از همون مغازه ای که free_touch عزیز گفتن گرفتم. طبقه 6 علاالدین انتهای سالن. با گارانتی مایکروتل 175 تومن (تازه تو قرعه کشی BMW هم شرکت داده میشم) که پایین ترین قیمت تو اونایی که پرسیدیم بود. بدون گارانتی هم پایین ترین قیمت 160 بود. بیرون پاساژ و بر خیابون، یه مغازه با گارانتی اصل مایکروتل 165 قیمت داد ولی خوب درست یا نادرست بهش اعتماد نکردیم
    نمایندگی مرکزی شماره 1 سامسونگ هم 190 قیمت داد. رم توشیبا 4، 35 تومن + محافظ صفحه نمایش 5 تومن تازه گفت اگه از این رم (رم استاندارد استار) استفاده نکنید، گارانتی باطل میشه. همه ی اینا باعث شد که سریع بزنیم بیرون
    با استفاده از این کدی که دوستان گفتن، فهمیدم ورژن گوشیم S523AJPIG3 هستش؟! با مال شما فرق داره مثل اینکه!
    مبــــــــــــــــــــارک ه

خوب کاری کردی رم رو نخریدی. رم 4گیگ توشیبا 11 تومنه. یارو میخواسته بکنه تو پاچت، خالی بسته.
    ورژن گوشی من و اکثر دوستان اینه s523AJPIE9
    معلومه که واسه تو جدیدتره.
    صفحه کیبرد در حالت فارسی qwerty داره ؟؟؟

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

به به مبارکه.
    آره خوب کاری کردی نگرفتی محافظ 2 تومنی بگیری هیچ فرقی با 5تومنی نداره.35 تومن رم 4 گیگ عجب فروشنده..... از طبقه زیر همکف 11 تومن بگیر.رم ارجینال توشیباس و اصلا سرعت گوشی با نصب رم توشیبا پایین نمیاد.
    نمایندگی رسمی سامسونگ هم می خواد دزدی کنه
    ورژن گوشی من هم s523AJPIE9 اینه.مال شما جدیده
    آقا ببین کیبود فارسیش کیوورتی و تشخیص دست خط داره ؟

7. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

دوست من محافظ مخصوص استار نیومده و همون ایکس 1 سونی اریکسونو باید بگیری که دقیقا فیت گوشی هستش.
    قلمشم 2000 تومنه که بعضی از فروشنده ها سوء استفاده می کنن و میدن 6000 تومن.و وقتی هم بهشون میگی 2 تومنه نه 6 تومن میگن 6 تومنیه ارجیناله !!!!!
    که دروغی بیش نیست.آخه یک قلم که از جنس پلاستیک و آهن هستش چیش ارجیناله.
    محافظ و قلم رو از طبقه زیر همکف علاءالدین بگیر.

قلم گوشی واسه نقاشی کشیدن روی عکس خیلی بدرد میخوره.
    اس ام اس زدن با دست خیلی راحته اما با دست نمیشه روی عکس ها نقاشی کشید یا عکس ها رو به راحتی ویرایش کرد.
    کیف پیکسون و ای 900(امنیا) فکر کنم دقیقا اندازش باشن.
    اگه محافظ صفحه بزنید و داخل کیف چرمی بگذارید تو جیب شلوار طوریش نمیشه.
    Last edited by free_touch; 11-09-2009 at 14:21.

9. 2 کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مدل وای فای دار این گوشی هم اومد: Samsung S5230W Star WiFi

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستشو بخواید من این موبایل رو تو نت دیدم بعد طبق عادت همیشگی اومدم اینجا چون واقعا برو بچه های اینجا خیلی عادلانه می نویسند و این60 صفحه رو خوندم و به نظر میاد گوشیه عالی هست نسبت به قیمتش می خواستم یکشنبه برم بخرم ولی حالا که این دوستمون این رو نوشت که با wifi اومده به نظرتون ارزشش رو داره صبر کنم اون رو بخرم یا همین رو بخرم؟؟ راستشو بگم واقعا دلم می خواست هرچه زود تر بگیرمش ولی این خبر یه کم باعث شد فکر کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبــــــــــــــــــــارک ه

خوب کاری کردی رم رو نخریدی. رم 4گیگ توشیبا 11 تومنه. یارو میخواسته بکنه تو پاچت، خالی بسته.
    ورژن گوشی من و اکثر دوستان اینه s523AJPIE9
    معلومه که واسه تو جدیدتره.
    صفحه کیبرد در حالت فارسی qwerty داره ؟؟؟
    به به مبارکه.
    آره خوب کاری کردی نگرفتی محافظ 2 تومنی بگیری هیچ فرقی با 5تومنی نداره.35 تومن رم 4 گیگ عجب فروشنده..... از طبقه زیر همکف 11 تومن بگیر.رم ارجینال توشیباس و اصلا سرعت گوشی با نصب رم توشیبا پایین نمیاد.
    نمایندگی رسمی سامسونگ هم می خواد دزدی کنه
    ورژن گوشی من هم s523AJPIE9 اینه.مال شما جدیده
    آقا ببین کیبود فارسیش کیوورتی و تشخیص دست خط داره ؟
    نه نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دیدم اونو.فکر کنم مثل یک تقویم یا بعبارتی یک برنامه واسه یادآوری باشه(مثلا تنظیم کنی که در تاریخ فلان در ساعت فلان یک مطلبی که از قبل توش ثبت کردیو بهت یادآوری کنه).مثل یادآوری تاریخ تولد زنت
    (البته اینارو که گفتم خودم تست نکردما فکر کنم واسه این کار باشه).

touchwiz 3.0 مثل در واقع یک تم (رابط کاربری)واسه گوشیه.استار تم نداره اما خود سامسونگ touchwiz رو گذاشته که اونایی که می خوان شکل منوها و گوشیو عوض کنند با آپدیت touchwiz به این مهم دست پیدا کنند.(چه ادبی شد).
    در حال حاظر روی گوشی ماها و دیگر گوشی های سامسونگ که از 1 ماه پیش در بازار هستند touchwiz 2.0 نصب هستش.اما تو گوشی های جدید سامسونگ که میان نسخه 3 رو خود سامسونگ ریخته.
    ما ها که گوشیمون قدیمیه باید touchwiz 3.0 رو خودمون تو گوشی بریزیم.
    اینم لینک فیلم تاچ ویز 3:(یکی از دوستان پست کرده بود):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه بار دیگه که داشتم صفحات قبلی رو میخوندم، فهمیدم که مال من touchwiz 3.0 هستش چون شبیه ای فیلمس. راهی هست که بشه استخراجش کرد تا بذارم واستون؟!
    در ضمن منم مشکل مجمد جان رو دارم در مورد دیکشنری؛ یعنی حروف فارسی رو قاطی پاتی نشون میده محمد جان شما احتمالا ویندوز ویستا نداری؟!

در ضمن من چیجوری گوشی رو از USB دربیارم که آسیب نبینه؟! وقتی از تو PC Studio دیسکانکت میکنم و از ویندوز هم safe to remove میکنم، بازم عبارت Conneted روی صفحه گوشی میمونه و نمیره! چیکار کونم؟!
    Last edited by mahdi_mbi; 12-09-2009 at 01:18.

15. این کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •