تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 81 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

من این بازی رو نصب کردم ولی یه مقدار dly دارم کسی میدونه مشکل چیه ؟

داره خودمونی میشه arian1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من بعد از مدت های زیادی برگشتم به انجمن یه سوال داشتم:

آیا تونستید کدی برای آنلاین بازی کردن پیدا کنید یا نه

به خدا من از اینهمه استقبال شوکه شدم !!
    ایول داداش خیلی پچت توپ بود واقعن حال کردم و خسته هم نباشی بابت این همه زحمت.
    فقط پچ عکس ها هم زودتر بزار که دیگه کلن با این بازی حال کنیم

سلام دوستان خوب...
    یه سوال داشتم...توی ورژن های قبلی امکان این بود که بودجه ترانسفر باشگاه رو تو ادیتور تغییر بدی..اما تو این ورژن نمیشه درسته!..چه طور میشه بودجه رو زیاد کرد...ترینر یا هر ادیت واری...
    مرسی
    شما باید بری توی EdManager10 بازیکنتو انتخاب کنی
    بری تو شاخه Historical Data پایین صفحه نوشته Transfer Fee اونجا میتونی
    قیمت بازیکنتو عوض کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه کسی هنوز این تاپیکو میخونه لطفا کمکم کنید:

1. توی اون قسمتی که youth campها قرار دارند، وقتی یکی از از کمپ هامو باز میکنم در قسمت yearly cost وقتی مقدارشو زیاد میکنم بعد از مثلا یک هفته دوباره مقدارش به مینیموم میرسه، شکر خدا مشکل مالی هم ندارم و به این دلیل هم نمیتونه باشه...کسی میدونه چرا؟

2. کسی میدونه cooperation چیه و به چه دردی میخوره؟

داره خودمونی میشه arian1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه کسی هنوز این تاپیکو میخونه لطفا کمکم کنید:

1. توی اون قسمتی که youth campها قرار دارند، وقتی یکی از از کمپ هامو باز میکنم در قسمت yearly cost وقتی مقدارشو زیاد میکنم بعد از مثلا یک هفته دوباره مقدارش به مینیموم میرسه، شکر خدا مشکل مالی هم ندارم و به این دلیل هم نمیتونه باشه...کسی میدونه چرا؟

2. کسی میدونه cooperation چیه و به چه دردی میخوره؟
    من خوادم سر میزنم ولی کسی نمیاد:

1-شاید دستیارات میارن پایین ولی مطمئن نیستم

2-اونجا واسه اینه که مثلن تو با یه تیم ضعیف قرارداد میبندی و بهشون یا کمک مالی میکنی یا بازیکن بهشون

قرض میدی و کلن واسه روابط بین دو باشگاه هست که باید تیمت خیلی قوی باشه که بتونی قرارداد ببندی.من

خودم هنوز نتونستم با تیمی قرارداد ببندم ولی اینو بچه ها توی تاپیک 09 FIFA MANAGER گفته بودند

5. این کاربر از arian1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت navid0069's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من خوادم سر میزنم ولی کسی نمیاد:

1-شاید دستیارات میارن پایین ولی مطمئن نیستم

2-اونجا واسه اینه که مثلن تو با یه تیم ضعیف قرارداد میبندی و بهشون یا کمک مالی میکنی یا بازیکن بهشون

قرض میدی و کلن واسه روابط بین دو باشگاه هست که باید تیمت خیلی قوی باشه که بتونی قرارداد ببندی.من

خودم هنوز نتونستم با تیمی قرارداد ببندم ولی اینو بچه ها توی تاپیک 09 FIFA MANAGER گفته بودند
    من خودم بعد از 4 سال تونستم با لسترسیتی همکاری کنم

7. این کاربر از navid0069 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب چرا واسه من cooperation همیشه غیر فعاله؟ به همه گزینه هاشم ور رفتم ولی درست نشد نه با smaller club و نه با bigger. اول و آخر و وسط فصلم فرقی نمیکنه...با این توضیحاتی که arian1374 داد من خیلی خمار این قسمت شدم، اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا...

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

خب چرا واسه من cooperation همیشه غیر فعاله؟ به همه گزینه هاشم ور رفتم ولی درست نشد نه با smaller club و نه با bigger. اول و آخر و وسط فصلم فرقی نمیکنه...با این توضیحاتی که arian1374 داد من خیلی خمار این قسمت شدم، اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا...
    عزیز اینو قبلن یه بنده خدا توضیح داده بود.این منو بین دو فصل یا احتمالن نیم فصل فعال هستش

10. این کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

همون طور که اون دوستمون گفت شاید یکی از assistant ها این yearly cost رو تغییر میده و باید توی قسمت assign task staff چک کنی ببینی این طور هست یا نه و اونو به عهده خودت بذاری.

شاید هم این رقم رو توی زمان خاصی از فصل میشه انجام داد مثلا فقط در نیم فصل اول و یا ابتدای فصل و...

یه سوال: این کمپی که ازش حرف می زنی الان به طور کامل ساخته شده و اونو upgrade نکردی؟ شاید ugrade کردی و هنوز تکمیل نشده و به همین خاطر این مشکل هست چون من توی 07 یه زمانی همین مشکل رو داشتم و متوجه شدم که به خاطر اینکه هنوز upgarde کمپ کامل نشده این مشکل به وجود اومده

در قسمت cooperation هم تا اونجایی که من می دونم فقط توی نیم فصل اول میشه با یه تیم قرارداد همکاری امضا کنی. از اونجایی که اختمالا شما داری با یه تیم مطرح بازی می کنی، باید بگم که بهتره بی خیال bigger club بشی چون باشگاه شما خودش بزرگ محسوب میشه به همین خاطر هیچ تیم بزرگی با تیم شما قرارداد نمیبنده

شما باید گزینه smaller club رو انتخاب کنی و از بین تیم هایی که آماده و خواهان همکاری با باشگاه شما هستن (توی لیست فقط تیمایی رو نشون میده که خواهان و آماده همکاری با شما هستن) یکی رو انتخاب و مفاد قراردادتون رو هم نتظیم کنی و با باشگاه مقابل وارد مذاکره بشی

درضمن شما باید لیگ های دسته پایین تر رو انتخاب کنی تا باشگاه های خواهان همکاری رو ببینی! اگر هم بخوای با تیم های کشورای دیگه قرارداد ببندی هم باید همین کارو کنی و امیدی به قرارداد بستن با تیمای دسته برتر رو نداشته باش.
    فقط تیمای لیگ های پایین تر/ مثلا من خودم الان فقط با تیمای لیگ دسته 3 و پایین تر لیگ آلمان می تونم قرارداد ببندم و گاهی هم اگه یه در پیت از لیگ 2

اگه با اون قسمت سمت راست صفحه مشکلی داشتی بگو توضیح بدم...

12. این کاربر از sia-saketi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از دوستان، هر دو تا مشکلم حل شد.

برای cooperation که اینقدر پیگیر شدم تا یه تیم دسته سومی انگلیس پیدا شد. قضیه youth camp هم نمیدونم مشکلش چی بود چون از staffها نبود و همه ساخت و ساز و مدیریتها دست خودمه ولی در هر حال با پایان فصل درست شد.
    Last edited by mss_195; 12-06-2010 at 13:02.

داره خودمونی میشه aaa1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شهرك اكباتان

پيش فرض

من اين پچ 4 رو دانلود كردم...حجمش 681 مگه.....ولي موقع نصب اين پيغام رو ميده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •