محسن جان دلبندم،شما اگه LT3 داشته باشید و بازیهاتون هم برنر مکس باشن امکان نداره مشکلی براتون پیش بیاد،بازیها هم راحت نصب میشن روی هارد...................
محتوای مخفی: نکته
محسن جان دلبندم،شما اگه LT3 داشته باشید و بازیهاتون هم برنر مکس باشن امکان نداره مشکلی براتون پیش بیاد،بازیها هم راحت نصب میشن روی هارد...................
محتوای مخفی: نکته
ببین lt +3هیچ مشکلی نداره و راحت میره لایو و اینا اون مغازه دار ها بلد نبودن پیچوندن دوست من 1ماه پیش ریخت بعد اونا الان بلد نیستن !
بازی ها هم دو نوع است یا برنر مکس هست که میشه رفت اینترنت و ریخت رو هارد ( 6 الا 8هزار تومانه)
یا تو دی وی دی اشغال و 97% هست که 2 هزار تومانه و رو هارد نصب نمی شه و اینترنت نباید بری و ممکنه فلگ شی
یعنی چی برنر مکس و 97 %![]()
اینو من دقیق نمیدونستم
یعنی برنر مکس صد در صد رایت شده؟
آخه اینا میگن برنر مکس ما 97 درصده![]()
این حرف رو کی زده؟آخه اینا میگن برنر مکس ما 97 درصده![]()
محتوای مخفی: .
اصلا فروشندگان شهر ما اینگار از یه دنیای دیگه اومدن همش چرت و پرت میگن
آدم به معلومات خودش هم شک میکنه
صد بار تو راه خونه پیش خودم میگفتم برنر مکس ما 97 درصده یعنی چی؟![]()
احتمالا منظورشون این هست که داشتن به روش برنر مکس رایت میکردن که وسط کار ارور داده! الان هم میخوان یه جوری پولش بکنن دیگه! این نوع دیسک ها هیچ گونه برتری نسبت به دیسک های رایت شده به روش Truncate ندارن.
داری می گی فروشنده! اینا اگه راه پیدا کنن بازی های سوخته رو هم می دن می گن برای گروه سنی پائینه واسه همین ناقص رایت کردیم تا سانسور بشه بعد بدن دست ملت حالا این وسط وقتی می بینی واسه ما که فروم بازیم و ته همچین اطلاعات این شرو بر ها رو تحویل می دن از فحشم بدتره مغازه دارها همچین قلمبه سولمبه حرف می زنن آدم از دنیا سیر میشه
باز تو شهرای بزرگ مثل تهران خوبه بین مغازه دارها می تونی کار بلد پیدا کنی ولی توی شهرای کوچیک فقط بلدن آسمون ریسمون ببافن واسه آدم از رو هم نمیرن طفلکیا![]()
دوستان من الان 3ماهی هست لایو نرفتم... و فریمورم الان lt2 هست...
الان باید برا لایو رفتن آپدیت کنم و میگن فلگ میشم اگر برم لایو...
باید چیکار کنم؟!
درود بر آرمین جان
درسته آدم رو هیچی هم حساب نمیکنن
حالا یه سایت بگید بازی برنر مکس رو با نازلترین قیمت داشته باشه![]()
برنر مکس 100 درصد رایت شده و اصلا ناقص نیست و از لحاظ حجم دقیقا شبیه بازی اورجیناله.به نظرم با اینکه آفلاین باز هستی اما بازم برنر مکس بنداز حلق درایو کنسولت چون هم برنر مکس تو هارد نصب میشه و هم اینکه عمر درایو کنسولت بیشتر خواهد بود و هم اینکه اصلا هنگ واسط بازی نخواهی داشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)