برای من پشت گوشی نوشته MADE IN KOREA BY SAMSUNG
پشت باتری هم نوشته MADE IN JAPAN / FINISHED IN KOREA
برای من پشت گوشی نوشته MADE IN KOREA BY SAMSUNG
پشت باتری هم نوشته MADE IN JAPAN / FINISHED IN KOREA
راستی بچه ها من یه نظری دارم توی کلوپ E65 یه زمانی این کارو کردم بد نبود و بچه ها راضی بودن
تمام برنامه هایی که نصب کردید روی گوشی رو اینجا بزارید تا بچه ها همه بتونن استفاده کنن چون سری برنامه های سیمبیان خیلی راحت پیدا میشه ولی این گوشی چون جاوا هستش و شاید یکم بعضی از برنامه ها نصب نشن خیلی خوبه که برنامه هایی که تست شدن رو بزاریم اینجا تا همه بتونن استفاده کنن.
یه سوال هم دارم بچه ها توی آپدیت های جدید WIdgets های جدید اومده؟یا کسی به جز تم ها و عکس های خود پیش فرض چیز جدیدی ریخته؟
این فرم ویر فکر کنم دومین فرم ویر ریلیز شده هست.تا الان حدود 30 تا فرم ویر داده.
ولی اینم بگم که فرم ویرهای به غیر از JP فارسی ندارن.اگه مثل من از فارسی استفاده نمیکنی پیشنهاد میکنم آپدیت کنی.آموزشش هم چند صفحه قبل گذاشتم.
پس چی شد یعنی نیست؟
عجب!
باتری شما ژاپنی دراومد برای ما چینی!
کد imei گوشی رو با پشت باتری بررسی کردم،یکی بود.
گوشی هم کاملا مشخصه که تقلبی نیست!مگه تقلبی 5 مگاپیکسل میشه؟!
ولی شاید هم.....
سلام
من هنوز نتونستم گوشیمو انتخاب کنم هر چه بیشتر زمان میگذره آدم وسواسش بیشتر میشهتو ازدواج هم میگن که اگه سن بره بالا آدم وسواسی میشه
![]()
شما تا حالا هیچ دیکشنرییرو امتحان کردی اصلاً ؟
اصلاً طرف صحبت شما کیه ؟!عجب!
باتری شما ژاپنی دراومد برای ما چینی!
کد imei گوشی رو با پشت باتری بررسی کردم،یکی بود.
گوشی هم کاملا مشخصه که تقلبی نیست!مگه تقلبی 5 مگاپیکسل میشه؟!
ولی شاید هم.....
باتریه کی ژاپنیه ؟! اصلاً سامسونگ کره ایه یا باتریاش کره ای هستن یا چینی ... اصلاً ژاپنی نداره
شما مشکلت با گوشیه چیه که فکر میکنی تقلبیه ؟! تقلبی بودن یه چیز خیلی مشخصیه و اینجوری نیست که نتونی تشخیص بدی
Last edited by hasanmotori; 18-01-2010 at 13:54.
آره saraditionary , dictionaryformids پیغام زیر را میدهد هنگام اجرا :
Java Error"
No Memory Avilable"
گوشی را دادم به نماینگی و فونت فارسی گذاشت روش ..... حالا میخواهم دیکشنری نصب کنم
طرف حساب من با همه ی بروبکس گل سامسونگ باز هست!
ولی اون مورد باتری ژاپنی رو با جناب sarmast65_ata بودم که گفت باتری گوشیش ژاپنیه
راستش با گوشیم مشکلی ندارم،فقط مال بعضی از دوستان نوشته شده made in korea یا maide in korea bye samsung
در صورتی که ماله هم هیچ کدوم نیست.تنها نوشته شده maide bye samsung
!!!
کد بارکد روی جعبه 880(کره ی جنوبی هست) و تمام لوازم جانبی گوشی مثل شارژر یا هنسفری چینی.
یه سوال عجیب هم دارم
کجای گوشی نوشته که نسخه ی 2 گیگ هست یا 8 گیگ؟!!
Last edited by fanoos1; 18-01-2010 at 17:01.
من فک کنم باتری شما به اصل نزدیکتر باشه تا مال جناب sarmast65
اون چیزی که نوشته مهم نیست خیلی نمیخاد بهش اهمیت بدی ... اگه تقلبی باشه تابلوه
لوازم جانبی همه گوشیا چینیه
8 یا 2 گیگ بودنو روی خود گوشی ننوشته ... شما برو ببین مموری گوشیت چقده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)