تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 91 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امروز داشتم تو شريعتي راه مي رفتم نمايندگي مركزي شريعتي پاناسونيكو ديدم.
    رفتم تو يه سؤالي بكنم. گفتم كي مياد v10 . گفت 37اش اومده پشت ويترينه. با تعجب رفتم نگاه كردم ديدم روش زده سري vايه.
    نمي دونم حالا شايد به جز v10 vديگه اي هم باشه!!!
    ببینید 37 اینچ سری v که شما دیدین جزو سری ال سی دی هست و پلاسما نیست . سری های v و g و... برای مدل های هر دو تکنولوژی پلاسما و ال سی دی توسط پاناسونیک نام گذاری شده . سری های v ,g برای ال سی دی در سایز 37 اینچ عرضه شدن و واسه پلاسما 42 50 ,...

البته خبر خوبی بود ال سی دی سری v همزمان با پلاسما این سری بیش از یک ماه پیش در خاورمیانه معرفی شد .

فعلا باید منتظر موند تا بینیم سیاست بانیان برای عرضه پلاسما این سری به چه صورته

راستی قیمت این مدل رو چند می گفت ؟

حالا کی میخوان v10 خدا میدونه مثل سری G که وقتی اومد فقط 42 داشت و از 50 خبری نبود
    سری g متاسفانه برای بازار آسیا فقط در سایز 42 عرضه شده مقصر بانیان نیست ,سیاست پاناسونیک برای عرضه این مدل در سایز 42 واس آسیا بوده.
    Last edited by Ami R 940; 18-11-2009 at 19:01.

2. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بعضی از دوستان ظاهرا متوجه نمیشن که در ارتباط با موضوع تاپیک پست بزنن لطفا پستهاتون رو در این تاپیک که مربوط به مشکلات G10 هست مطرح کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعضی از دوستان ظاهرا متوجه نمیشن که در ارتباط با موضوع تاپیک پست بزنن لطفا پستهاتون رو در این تاپیک که مربوط به مشکلات G10 هست مطرح کنید.

کد:
    آخه عزیز جان تو لینکی که شما معرفی کردید کسی مراجعه نمی کنه!!!
    ضمن اینکه حدف اینه که افراد شناخت درستی از این محصولات بهم بزنند تا بتوانند تصمیم درستی را برای خریدشان بگیرند.
    مشکلی که دوستمان به آن اشاره کرده بود مشکل مهمی است و می تواند روی انتخاب افراد تاثیر بگذارد!!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز وقتی شما در یک تاپیک پست بزنید اون تاپیک Up میشه و افرادی که بهش نیاز دارن به اون تاپیک مراجعه میکنن لطفا از این به بعد به دلیل حذف پستتون توجه کنید.
    این انجمن مربوط به هیچ شرکت یا کمپانی نیست که شما بدون توجه به حذف پستتون در اون اقدام به تهمت زدن میکنید خوشبختانه سال 2009 هست و سال 2010 هم نزدیک هست در عصر ارتباطات و فن آوری اگر مشکلی به طور جدی مطرح باشه فقط چیزی نیست که به چشم شما اومده باشه مطمئنا از طرف مراجع معتبر و رسمی هم مطرح میشه به هر حال شما مشاهداتتون رو میتونید در تاپیکی که به همین منظور ایجاد شده مطرح کنید یا میتونید یک تاپیک جدید ایجاد کنید.

موفق باشید

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بانیان دیروز زنگ زدم می گفت تا 3 ماه دیگه نزدیکای جشنواره حالا میگه آذر. نمایندگی هاشم که اتفاقا طرف مسئولش مثل خودمون ماه هاس صبر کرده واس این مدل برای خریدش ,می گفت تا دو سه ماه دیگه میاد..

عرضه این مدل تاریخی شد به خدا ,منم b650 رو گرفتم امروز , فردا میارنش. بعد از ماه ها انتظار برای v10 فک می کنم حدود 7 ماه شده تا الان .

حالم دیگه از هر چی پاناسونیک و مسئولین خاورمیانه اش به هم می خوره.

قیمت 50 اینچی این مدل در دبی حدود 2.6 رسیده به پول ایران. اینطور که با دوستم در دبی هست تماس داشتم امشب قیمت رو چند شب پیش از نمایندگی پاناسونیک پرسیده بود , ظاهرا 450 500 دلاری افزایش داشته نسبت به چند هفته پیش .
    سلام
    Ami R 940 ببخشید میشه بگی شما بلاخره سامسونگ رو گرفتی یا هنوز منتظر سری V پاناسونیک هستی...
    اگر گرفتی میتونی یک نقدی زش بکنی اخه شاید منم این مدلو بگیرم.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    Ami R 940 ببخشید میشه بگی شما بلاخره سامسونگ رو گرفتی یا هنوز منتظر سری V پاناسونیک هستی...
    اگر گرفتی میتونی یک نقدی زش بکنی اخه شاید منم این مدلو بگیرم.
    همونطور که قبلا توضیح دادم دقیقه 90 خریدش رو کنسل کردم.

از وی و پاناسونیک گله می کنم اما دل نمی کنم !

قبلا یه تاپیک در رابطه با b650 ایجاد کردم نمی دونم خوندی یا خیر . در کل به نظر من با توجه به desing,Features و کیفیت تصویر خیلی خیلی خوب و سایزش , انتخاب بسیار عالی هست به خصوص اینکه قیمت بسیار مناسبی داره ( 2 میلیون .)

با توجه به اینکه تو سایز 50 اینچ فعلا تنوع مدل بسیار کمی هست این مدل تا قبل از عرضه v10 انتخاب بسیار مناسبی می تونه باشه .

همونطور که همیشه گفتم اگر دنبال کیفیت تصویر هستی g10 و بعد از اون b650 .

البته شاید به مزاج عموم مردم ایران مدل b650 خوش نیاد وقتی این مدل رو کنار ال سی دی ها می بینین ! این مدل نسبت به 90 درصد ال سی دی های بازار براقیت تصویر کمتری داره , به خصوص اینکه واس مردم ایران که براقیت تصویر مساوی هست با کیفیت بیشتر تصویر براشون !!

به هر حال شما باید از خریدتون راضی باشین و انتخاب نهایی با شماس که صبر کنید برای وی یا انتخاب خودوتون رو معطوف b650 کنید.

تا یادم نرفته این نکته رو متذکر بشم ,مدل b650 با توجه به کیفیت تصویر بالاش و قیمت مناسبش فروش خیره کننده ای داشته ,من چند هفته پیش سر می زدم نمایندگی های سامسونگ می تونم بگم تقریبا همه نمایندگی ها این مدل رو داشتن ,اما هفته پیش وقتی قصد خرید این مدل رو داشتم پس از سر زدن به 8 9 نمایندگی ,بالاخره فروشگاه ای رو پیدا کردم این مدل رو داشت . هیچ بعید نیست در ایران این مدل به سرنوشت بهترین ال سی دی سامسونگ b750 دچار بشه! سام سرویس واردات این مدل رو چند ماه پیش کنسل کرد به دلیل فروش بیشتر led ها !
    Last edited by Ami R 940; 22-11-2009 at 21:11.

8. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امیر جان من خودم جی10 رو خریدم.الان یک ماه مییشه ولی بنا به دلایلی از جمله کوچک بودن..میخوام بفروشم به دادامادمون با قیمت 1.400 تازه قصدی..حالا چون خودم سامسونگ 50b650 رو از نزدیک ندیدم..نمیدونم اگر فروختم اینو بگیرم یا نه؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امیر جان من خودم جی10 رو خریدم.الان یک ماه مییشه ولی بنا به دلایلی از جمله کوچک بودن..میخوام بفروشم به دادامادمون با قیمت 1.400 تازه قصدی..حالا چون خودم سامسونگ 50b650 رو از نزدیک ندیدم..نمیدونم اگر فروختم اینو بگیرم یا نه؟؟
    عباس جان اگه شما فقط به خاطر سایز بزرگ تر قصد تعویض پنل رو دارین , در حال حاظر b650 منطقی ترین و بهترین انتخاب است البته قبل از ورود v10 به ایران.

به نظر من یه مدت کوتاهی صبر کن احتمال عرضه شدن v10 تو این ماه خیلی هست با توجه به عرضه شدن ال سی دی این سری.. البته اگه عجله نداری .

g10 تصویر pop تری(inter field contrast ) نسبت به b650 داره.منظور اختلاف رنگ های روشن و تیره به هم خیلی زیاد هست وقتی شما در نگاه اول به پنل خیره می شین خیلی مشهود هست , در کل pop بودن تصویر پنل باعث جذاب تر شدن تصویر میشه و ممکنه واسه عده ای مزیت حساب بشه!

g10 به دلیل داشتن مشکی فوق العاده ی که ایجاد میکنه و برایتنس فوق العاده بالاش (92 لامبرت) تصویر فوق العاده pop داره .

مشکی عمیق در کنار برایتنس 92 لامبرت پنل g10 باعث شده عموم مردم عادی وقتی این مدل رو از نزدیک می بیین ! بسیار به وج میان

در کل g10 تصویر خیلی pop تری نسبت به b650 داره . و v10 تصویر فوق العاده pop تری نسبت به g10 داره !!

براقیت تصویر تو g10 طوریه که نمی دونم چطور توصیفش کنم . یه نوع خاص و دلنشین هست و مثل ال سی دی ها براقیت جیغی نداره .

اینارو واست توضیح دادم با دید باز تری اقدام به خرید داشته باشی و فردا پشیمون نباشی , انتظار نداشته باش مدل b650 تصویر inter field contrast مثل g10 داشته باشه . البته اگر واست تصویر pop ملاک باشه دیگه اون بر می گرده به سلایق و تصویری که می پسندی.

از لحاظ امکانات مدل b650 فوق العاده است ,پلی کردن فایل های mkv,ts و... به صورت فول اچ دی و بدون محدودیت خاصی از طریق usb ,داشتن lan واس امکانات نتورکینگ و پلی فایل های فول اچ دی از طریق کابل لن با وصل کردنش به pc و...

از لحاظ طراحی یا همون desing به نظر من فوق العاده زیباس بدنه کریستالی همراه با نوار red رنگ در زیر پنل فوق العاده طراحی شده.

در رابطه با کیفیت تصویر این مدل به طور مفصل در این تاپیک توضیح دادم

کد:

موفق باشی .
    Last edited by Ami R 940; 22-11-2009 at 23:49.

11. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخرین خبر آخرین خبر

V10 ......................................وارد بازار شد ولی اما :
    در سایز 58 اینچ ارائه شده و با قیمت 49000000 که از فردا دوستان میتونن اون رو در فروشگاه های پاناسونیک دیدار کنند و در مورد سایز 50 اینچ هم آخر آذرماه شرکت بانیان اون رو تحویل میگیره و طی 2 یا 3 روز بعد وارد فروشگاهها خواهد شد.
    خبر کاملآ موثقه

13. 5 کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخرین خبر آخرین خبر

V10 ......................................وارد بازار شد ولی اما :
    در سایز 58 اینچ ارائه شده و با قیمت 49000000 که از فردا دوستان میتونن اون رو در فروشگاه های پاناسونیک دیدار کنند و در مورد سایز 50 اینچ هم آخر آذرماه شرکت بانیان اون رو تحویل میگیره و طی 2 یا 3 روز بعد وارد فروشگاهها خواهد شد.
    خبر کاملآ موثقه
    قیمت 4.900 خیلی زیاده با این قیمت مردم نخرن بهترن..تا بدونن که هر قیمتی که خواستن نمیتونن روی یک جنس بزارن...
    احتمالا 50 رو باید بدن4 میلیون..که بازم گرونه!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •