آيا اميدي هست؟
چقدر اين بازي جذاب و باحاله!
الان داشتم بازي ميكردم كه با مارشال رفتيم يه ماموريت تو راه يه جمله ي باحال گفت به مارشال:
I don't care about the people! I care about their pocket!!
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
به نظر من كه اگه اين كارو نكنن بهتره!! هنوز تجربه ي GTA IV تو خاطرمون هست و اون همه مشكل!
اه ! چقدر اون finger سخته! همون که با چاقو بین انگشتا میزنه!!!
اونی که داره زنه رو با چاقو می کشه رو باید چی کار کرد؟؟؟ من یک treasure map پیدا کردم ، وقتی انتخابش می کنم ، عکس یک سنگ میاد !! چطوریه؟
بعدش یک جای دیگه یک معموریتعلامت سوالی رو به نام "American p...." رو گذروندم ، همونی که مادره بچشو گم کرده! رفتم یک جایی یک رد خون بود ، بعدش باید چیکار کنم؟؟؟
بعدش این honor به چه دردی میخوره؟
هر دوی گزینه fame و honor یک خاصیتی دارن مثلا من یادمه که درصد fame
جان مارستون رو به حدی رسوندم که هر جا اسب هر کی رو میخواستم بهم میدادن![]()
ولي من خيلي دوست دارم اين بازي رو انجام بدم.انگار بايد به فكر خريد يك كنسول باشم.
ولی من مطمئنم برا پی سی میاد این خط ( -) این نشون (*)![]()
یه چیز باحال دیدم تو بازی امروز :
1-یک نفر کنار جاده ایستاده بود می گفت تو رو خدا یکی به من سواری بده و از این حرفا ، بعدش تا رفتم کنارش گفت نظرم عوض شد و منو از اسب انداخت پایین ، سوار اسب شد و رفت
یک سوال ، اون مرحله که با یارو دارو سازه میریم یه شهری ، بعد به ما دارو میده تا dead eye (فکرکنم ، دقیق یادم نیست اسمش چی بود ) و امتحان کنیم ، من نفهمیدم چطوریه! چطوری باید از اون خاصیت استفاده کنیم/؟
سلام.
فكر كنم اينجور باشه: ميري تو تجهيزاتت همونجا كه دارو و اينجور چيزا داري بعد اونجا 1 چيزي داري به اسم Dead eye و بعد هم ازش استفاده ميكني ديگه... به همين سادگي
نه! اونجا نیست ، فهمیدم چطوریه استفادش ، ممنون
LT رو می چسبی بعدش رول سمت چپی رو فشار میدی ، همه چیزی زرد میشه ، نشونه رو میاری روی دشمنا تا ضربدر بکشه ، بعدش LT رو ول می کنی . درست شبیه call of juarez : bound in blood .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)