سلام.
جواب دادم.![]()
سلام.
جواب دادم.![]()
سلام من اون 2تا برنامه arabic رو نصب کردم و اس ام اس هام فارسی شد.تنها مشکل من اینه که زمانی که اس ام اس فارسی برام میاد از چپ به راسته به نظر شما لازم که اون برنامه فیکسر رو هم نصب کنم یا نه؟با تشکر
سلام.چطوری میتونم اسم بلوتوث گوشیم(دایموند2) رو عوض کنم؟
باید نام صاحب گوشی رو عوض کنی
owner name
از راهنمایی تون ممنون.
سلام.
بله قربان >من نمیدونم که توضیحات رو تو کدوم پست خوندید ولی قطعا" اگر توضیحات مال من بوده باشه.نوشتم که اگر اس ام اس ها برعکس بود فایل فیکسر رو نصب کنید و گوشی رو ریست کنید.![]()
سلام
سال نوتون پیشاپیش مبارک باشه
ویندوز موبایل من 6.5 هست
من یه فارسی ساز و کیبردش رو از صفحات اول همین تاپیک ریختم روی گوشیم
اینا بودن
MOBiDIV.416
spb keyboard
کرکش هم کردم
اما مشکلم اینه که حروف رو از چپ به راست به صورت جدا جدا نشون میده ، چطوری باید درستش کنم
لطفاً اگه نیاز به برنامه خاصی هست صفحشو که قبلاً آپلود کردین صفحشو بگید .
یه سوال دیگه هم دارم : چطوری میتونم از روی گوشی برنامه ای رو که نمیخوام uninstall کنم ؟(ببخشیدا ولی تازه این گوشی رو گرفتم و زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم)
اینو میدونم که اسم بلوتوث همون اسم گوشی میشه اما اسم گوشی رو از کجا تغییر بدم ؟
فایاهایی که با بلوتوث دریافت میکنم و توی مموریم ذخیره میکنم کجا میرند ؟
و در آخر اگر کورل پلیر رو دارید ممنون میشم بهم بدید.
شاد زی
Last edited by megawave; 18-03-2010 at 16:36.
سلام
سال نو شما هم مبارک
در مورد فارسی ساز باید بچه ها باند جواب بدند
برای پاک کردن برنامه ها باید مثل کامپیوتر عمل کنی
add-remove
در تنظیمات گوشی هست
اگهم خواهین اسم بلوتوث و گوشی یکی نباشه باید برنامه نصب کنید
advanced configuration tools که علاوه بر این خیلی چیزها را میشه تغییر داد
فایلهای در یافتی هم بطور پیشفرض وارد پوشه my documents میشند
در حافظه داخلی
کور پلیر هم تو تاپیم نرم افزار سرچ کنی پیداش میکنی
سلام.
در مورد فارسی ساز شما این فایل فیکسر یک کیلو بایتی رو نصب کنید و گوشی رو ریست کنید به احتمال 99% درست میشه.اگر نشد بگید من یک فارسی ساز واسه وسن 6,5 براتون آپلود کنم.
لینک فیکسر
برای آنیستال گردن برنامه های نصب شده باید برید تو قسمت ستینگ از اونجا توی تب های پایین صفحه سیستم رو انتخاب کنید( اگر از تاچ فلو استفاده میکنید ابتدا باید All settingsرو انتخاب کنید و بعد سیستم رو) سپس Remove Program اونجا برنامه مورد نظر رو انخاب نید و آنیستال کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تغییر اسم گوشی برید تو قسمت ستینگ و از تب های پایین صفحه پرسونال رو انتخاب کنید توی این قسمت Owner Information رو انتخاب کنید و هر اسمی میخواهید بزارید.
فایلهای دریافتی رو هم که دوستان گفتن توی مای داکیومنت میرن بصورت دیفالت اما اگر بخوای جاشون عوض بشه و مثلا" برن تو استورج کارت دو راه وجود داره یکی اینکه از طریق رجیستری عمل کنید دومی هم برنامه نصب کنید.
در مورد کور پلیر هم دوست عزیز گلمحمدی فرمودن توی تاپیک نرم افزار ها هست .![]()
من یه نرم افزارو دوبار نصب کردم 2تا shortcut زده چجوری پاکش کنم؟
کلا ویجتها،shortcutها رو چجوری باید پاک کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)