ا.ه خدایا ما pc بازهارو به چه روزی انداختی کاری کرده ابرومون تو هیچ جا نموندهتف به روی کسای که مسئول این نسخه pc هستند
عجب روی دارند
ا.ه خدایا ما pc بازهارو به چه روزی انداختی کاری کرده ابرومون تو هیچ جا نموندهتف به روی کسای که مسئول این نسخه pc هستند
عجب روی دارند
بهتره pcهاتون رو بریزید دور............... !! البته Ea Games که همیشه دنبال پول بوده، حق دار همچین کاری کرده!
شما هم تا چند وقت دیگه که کنسولهای نسل بعد وارد خواهند شد مجبور میشی کنسولت را بندازی سطل آشغال!اونموقع هست که ما با PC بازی میکنیم!!بهتره pcهاتون رو بریزید دور
Ea دنبال پول باشه!مگه 2K Sports دنبال پول نیست لابد اونا هم روی pc ضرر میکننالبته Ea Games که همیشه دنبال پول بوده، حق دار همچین کاری کرده!
N تا شرکت بازیشون را روی PC میدن لابد اینقدر ضرر میکنن که دارن ورشکست میشن!EA هم یک راست بگه به خاطر پول بازیمون را روی PC نمیزنیم نه اینکه بیاد چرت و پرت تحویل مردم بده
این خارجی های احمق اگه عقل داشته باشن نسخه PC را نباید بخرن!برای اینکه ان EA ادم بشه و سره ملت رو شیره نماله برای اعتراض به نسخه PC بدترین ضربه بهش اینه که کسی امسال نسخه Next رو هم نخره
Last edited by joey jordison; 27-07-2009 at 19:09.
والا تا اونجایی که من میدونم گفتن گفتن تا ساله 2012 کنسول جدید نمیاد!
در ضمن ، مگه شما سیستمتون رو دور نمیریزید و سیستم جدید میخرید؟
تا بیان چشم رو هم بگذاریم 2012 میاد و میره!والا تا اونجایی که من میدونم گفتن گفتن تا ساله 2012 کنسول جدید نمیاد!
سیستم PC اگه خوب بسته بشه به مراتب طول عمر بیشتری از یک کنسول داره!در ضمن ، مگه شما سیستمتون رو دور نمیریزید و سیستم جدید میخرید؟
shane kim اعلام کرده با توجه به اومدن ناتال عمر 360 ده سال هست یعنی تا 2015یا 2016والا تا اونجایی که من میدونم گفتن گفتن تا ساله 2012 کنسول جدید نمیاد!
بهتره از این گندکاری EA هم بگذریم و به اخبار نسخه های نکست بپردازیم.
1- اول اینکه MS و PS گفته بودن تا 2013 !!
2- بر اساس برآوردهایی که شده با پروژه ی ناتال تا سال 2015 الی 2016 XBOX360 طول عمر خواهد داشت!!
مسئله ی بعد هم که میگی درسته، اگر یه سیستم 2 میلیونی و فقط کیس ببنید تا یکسال بران فیفا نکست رو روی High اجرا میکنه، واسه ساله بعد شرمنده
من بیشتر از 5 بار سیستم رو عوض کردم، آخرش نتیجه گرفتم برم XBOX30 بگیرم ، وقتی هم گرفتم واقعآ بازی رو درک کردم!!! فیفا هم که نگو...!!
مصاحبه جدید با آقای Rutter کارگردان سری نکست بازی
قسمت اول :
قسمت دوم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين بحث رو ادامه ندين لطفا ميان پاك مي كنن پستارو
راستي اين جمله بالايي شما خداييش اخر خندس
ممنون ار پست مثه همیشه:: دانلود 2 ویدیو ی بالا از files.to برای دوستانی که با یوتیوب مشکل دارن::
قسمت اول :
قسمت دوم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Elendil1; 27-07-2009 at 21:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)