روی زمان سیستم تشخیص میده که برنامه را از کار بیندازد. ربطی به ریجیستری یا قسمت دیگر ویندوز هم نداره. در نتیجه به این راحتی نمی شه کرکش کرد.
من تاریخ را بردم عقب الان به خوبی دارم استفاده می کنم.
روی زمان سیستم تشخیص میده که برنامه را از کار بیندازد. ربطی به ریجیستری یا قسمت دیگر ویندوز هم نداره. در نتیجه به این راحتی نمی شه کرکش کرد.
من تاریخ را بردم عقب الان به خوبی دارم استفاده می کنم.
می شه بگین چه جوری تاریخو بردین عقب؟؟ برای من ورژن 7 هست، این ورژن هم با عقب بردن تاریخ درست می شه؟؟
سلام ؛
دوست عزیز ، منظور ایشون از تاریخ ، همون تاریخ ویندوزتون هستش.![]()
خوب تاریخ ویندوز رو چه جوری باید ببرم عقب؟؟ گفتم که من اصلا به کارهای مربوط کامپیوتر وارد نیستم، فقط در حد ایمیل خوندن و این چیزااگر میشه کامل برای من توضیح بدین که مثلاً به کدوم قسمت باید برم یا چه دکمه ای باید بزنم. ممنون می شم
![]()
سلام
در سمت راست پایین صفحه دسکتاپ بر روی تسک بار ساعت نمایش داده می شه. بر روی آن دو بار کلیک کنید و در پنجره ای که باز می شه ، سر برگ اول Date & Time در قسمتی که تاریخ زده ، مثلا 2010. آن تاریخ را به 2006 تغییر دهید. حالا یا بیشتر یا کمتر مهم نیست. بعد OK کنید.
بهتره هست که قبل از این کار بابیلون را ببندید.
با سلام
تا حالا یه بار هم این بابیلون از کار نیفتاده بود که چند روزه میگه "مجوز نرم افزار babylon شما به پایان رسیده است." !!
همیشه از patch استفاده میکریم. نمیدونم مثل اینکه از کار افتاده چیکار میشه کرد؟! نسخه 8
من adobe reader آپدیت کردن (ورژن 10)، بابیلون دیگه تو این برنامه کار نمی کنه و من باید خودم کلمات و تو بابیلون تایپ کنم
کسی میتونه در این مورد کمک کنه؟
اینقدر این مسئله تائید پست طولانی مدته که آدم بی خیال میشه!
پست قبلیم و نمی خواد تأئید کنی
راه حلش پیدا کردم
منم بابیلون 8 دارم.از پست 295 لینک پایین استفاده کردم مشکلم حل شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. مشکل من با عقب بردن تاریخ هم حل نشد![]()
Last edited by elahe_n12345; 13-12-2010 at 17:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)