دوستان داستان بازي به سري قبليش ربط داره كه براي pc نيومده؟يعني من اونو بازي نكردم اينو نخرم؟
دوستان داستان بازي به سري قبليش ربط داره كه براي pc نيومده؟يعني من اونو بازي نكردم اينو نخرم؟
نه ربط نداره
بازی خیلی ایراد داشت یکیش هوش مصنوعی بود که واقعا خندا دار بود بعضی وقت ها هم که یار ها عقب میفتادن یک دفه ای جلوتر از ما ظاهر می شدن اینو من به چشم خودم تو مینی مپش دیدم!!!!
یکی دیگه هم لکه های سیاه بود که روی خورشید میفتاد
یکی دیگه هم دیدم از این موتور چار چرخ ها جلوم بود خواستم با Snipe بزنمش غیب شد رفتم جلوتر ظاهر شد بعد خواستم بزنم شروع کرد به حرکت یک دفه ای غیب شد رفتم جلو تر دیدم با اینکه داشت حرکت می کرد اما دقیقا از اون جایی که غیب شده بود دوباره اومد و دوباره حرکت کرد!!!!
من كه با كنسول بازي كردم باگ خاصي نديدم و لي وجدانن كال اف ديوتي 6 يه چيز ديگه بود....
تو اين مرحله برفي اول بازي چطوري بايد تانك رو بزنيم ؟
یکم دقیق تر توضیح بده؟
-
همیشه اون اطراف rpg هست
یا 5 رو بزن،شاید با اون دوربینه اگه آن باشه بتونی![]()
سلام
من اونجا گیر کردم که میگه از ماهواره محافظت کن
اصلا ماهواره رو پیدا نکردم
بعد یه هلیکوپتر میاد که بزنمش
بعد از چند min بازی کردن دوباره بر میگرده اول مرحله
اعصابمو به هم ریخته
ممنون میشم کمکم کنید
بعد از اين كه اون ژاپني رو برديم يه مر حله هست به نام cool war و اخرش هم بايد به يك تانك نميدونم چيكار كنيم
همون مراحل اول بازي
فكر كنم مرحله 2 باشه
من با xbox بازي ميكنم طي اين دو مرحله يك دفعه ديدم اصلا تفنگ دستم نيست يعني علامت نشونه گيريش بود ولي شليك نميكرد اصلا چيزي تو دستم نبود و نميشد تفنگي هم برداريم
يه مرحله هم بقيه ي افراد همينطوري دور خودشون چرخ ميخوردن
كلا از بازي زياد خوشم نيومد تا اينجا چون به نظرم حدود 60 % اقتباس از Cod:MW2 بود
هيچي MW2 نميشه
البته من در كل به بازي هاي modern shooter علاقه دارم
خوب انجا باید سریع عمل کنی که helicopter ماهواره رو نزنه اون ماهواره ه شبیه بمب هست که می خوره به شهر همونی که خیلی شبیه بمب هست! منم اولش فکر کردم بمب هست ولی بعد فهمیدم ماهواره هست
فقط سریع عمل کن
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
5 رو بگیر بعد با دوربین روش نگه کن و کلیک چپ رو بزن! همین
با توجه به اینکه با 360 بازی میکنی،خودش باید بهت بگه کدومو بزنی تا اون دوربینرو بیاره،5 ماله پی سی هست،خودش هیچی نمینویسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)