تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 62 اولاول ... 105056575859606162 آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 614

نام تاپيک: سریال مرد دو هزار چهره

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

خب بعضی از سریال های خارجی هستند که با فرهنگ ایرانیا نمی سازه...اینم باز مشکل ماست که به فرهنگ چسبیدیم...ولی خب دست خودمون نیست...به نظرم مهران مدیری کاری کرد که بیشترین ها رو به خودش جلب کرد...ولی چیزی مثل جومونگ همه رو جذب کرد...مدیری اگر می خواد طنز درست کنه که همه رو جذب کنه باید کنایه رو بذاره کنار که مثلا بابابزرگ ها و مامان بزرگ های ما میشینن سریالاشو ببینن زل نزنن به ما و بگن واسه چی می خندید
    مدیری درسته که همه ی سریال هاش نقد بوده ولی به نظرم کارش اشتباهه چون بدون طعنه و کینه بیشتر جذب فیلم هاش میشن(مشخص هم هست که همه ی کارگردان ها دنبال تماشاچیه بیشترن)
    ولی بازم میگم...فیلم خوبی بود...از بقیه س سریال های نوروز به جز کلاه قرمزی بهتر بود...در مورد جلف بودن سریال هم باید بگم الان دیگه همه ی سریال ها جلفن...در ضمن بدیه یه فیلم رو همیشه نباید انداخت گردن کارگردان...همونطوری که خوبیشم نباید گذاشت پای کاگردان
    ممنون

2. 3 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب بعضی از سریال های خارجی هستند که با فرهنگ ایرانیا نمی سازه...اینم باز مشکل ماست که به فرهنگ چسبیدیم...ولی خب دست خودمون نیست...به نظرم مهران مدیری کاری کرد که بیشترین ها رو به خودش جلب کرد...ولی چیزی مثل جومونگ همه رو جذب کرد...مدیری اگر می خواد طنز درست کنه که همه رو جذب کنه باید کنایه رو بذاره کنار که مثلا بابابزرگ ها و مامان بزرگ های ما میشینن سریالاشو ببینن زل نزنن به ما و بگن واسه چی می خندید
    مدیری درسته که همه ی سریال هاش نقد بوده ولی به نظرم کارش اشتباهه چون بدون طعنه و کینه بیشتر جذب فیلم هاش میشن(مشخص هم هست که همه ی کارگردان ها دنبال تماشاچیه بیشترن)
    ولی بازم میگم...فیلم خوبی بود...از بقیه س سریال های نوروز به جز کلاه قرمزی بهتر بود...در مورد جلف بودن سریال هم باید بگم الان دیگه همه ی سریال ها جلفن...در ضمن بدیه یه فیلم رو همیشه نباید انداخت گردن کارگردان...همونطوری که خوبیشم نباید گذاشت پای کاگردان
    ممنون
    خوبي طنز به كنايه آميز بودنشه ، حالا چهار تا پيرمرد و پيرزن نفهمند چي شد كه دليل نميشه!
    همونايي كه بايد بفهمن ، ميفهمن!
    اصلا به نظر من طنز رك و روراست كه ديگه طنز نيست ، نطقه

4. این کاربر از Mahdi_P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

کسی که طنز می سازه باید کاری کنه خندش خنده ی تلخ نباشه...کاری کنه وقتی آدم سریال رو میبینه حرص نخوره به خاطر مشکلاتی که اونا به صورت کنایه نشونش می دن...اگر اسمشو گذاشتن طنز باید اینطوری باشه...اگر قراره که طنز کنایه ای باشه،باید انتظار اینو داشته باشیم که مورد قبول خیلیا قرار نگیره...من خودم شخصا خیلی کمتر از کنایه های مدیری لذت می برم..چون چیز هایی رو میگه که خودمونم می دونیم و تکرارش به دردی نمی خوره...فقط قسمت هاییش جالبه که خنده تلخ و حرص نیست...باز هم هر کسی نظری داره و کارگردان و نویسنده نمی تونن کاری کنن که همه ی تماشاچی ها خوششون بیاد..
    ممنون

6. 3 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی که طنز می سازه باید کاری کنه خندش خنده ی تلخ نباشه...کاری کنه وقتی آدم سریال رو میبینه حرص نخوره به خاطر مشکلاتی که اونا به صورت کنایه نشونش می دن...اگر اسمشو گذاشتن طنز باید اینطوری باشه...اگر قراره که طنز کنایه ای باشه،باید انتظار اینو داشته باشیم که مورد قبول خیلیا قرار نگیره...من خودم شخصا خیلی کمتر از کنایه های مدیری لذت می برم..چون چیز هایی رو میگه که خودمونم می دونیم و تکرارش به دردی نمی خوره...فقط قسمت هاییش جالبه که خنده تلخ و حرص نیست...باز هم هر کسی نظری داره و کارگردان و نویسنده نمی تونن کاری کنن که همه ی تماشاچی ها خوششون بیاد..
    ممنون
    شما درست ميگي ولي به هر حال گفتن همون چيزايي كه خودمون ميدونيم از تريبون عمومي تاثير بسزايي داره و ميتونه فضاي نقدو بازتر كنه
    البته اميدوارم منظور شما طنزهاي پوچ تاريخ مصرف گذشته 10 سال پيش يا بعضا (به نظر من) هجوهاي عطاران نباشه
    كه البته اگر هم باشه ، بهش بعنوان يك سليقه احترام ميذارم
    طنزي كه صرفا فقط بخندونه ، تاريخ مصرفش خيلي زود ميرسه

8. این کاربر از Mahdi_P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

ببخشید...دقیقا من طنز های عطاران رو بیشتر دوست دارم...چون به جای سیاست که شکایت بهش به جایی نمی رسه مشکلات جامعه رو نشون می ده...
    بازم ممنون

10. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این مشکل در ایران عمومیت داره . متاسفانه در سریال بیشتر ملموسه . معمولا فیلمنامه نویسان ایرانی در پیچیدگی روایت و داستان و یا خلق روایت تبحر خاصی ندارند .
    اونها یک ثیم کلی رو طرح می زنند . بعد اگر قرار باشه 30 شب باشه ، سه شب کشش می دند !
    اگر 13 شب باشه ، باز هم 13 شب کشش می دند . در حالیکه این اوج بد سلیقه گی تعمدی و دست کم گرفتن مخاطب هست .
    مدیری با این سریالش به بینندگان ایرانی توهین کرد - چه تعمدی و یا سهوی - . بقدری این سریال روتین و آبکی هست که حتی چند دانشجوی اقتصاد هم بهتر می تونند یه سریال طنز بجای این گروه بسازند !
    دکور ها کاملا ابلهانه ،
    لوکیشن محدود به یک خانه و یک کوچه ،
    برداشت های تکی ،
    جکهای کودکانه و مضحک - انگار مخاطب ما آی کیو زیر 40 داره و باید طبق معمول مستقیم بگیم تا حتما مطمئن بشیم که فهمیده ! -
    طبق معمول داستان هم کم می آریم و مجبوریم با تک کلام و شوخیهای کلامی بی ربط جبرانشون کنیم
    بی اهمیتی به دوربین و صدا - صدای بم ناشی از دکور بسته غیر آکوستیکی - و دوربین امچوری !
    و بسیاری دلایل برای اثبات ضعفهای سریال از دید تکنیکی

شاید عمده دلایل برای ارج نهادن در میان خیل مردم را بتوان نیاز به طنز ساده و کامیکی - بدور از داستانهای پیچیده و خلق موقعیت هایی که نیاز به درک دارند ؛ چیزی بمانند جکهای فلسفی ! - . از طرف دیگه فقدان فیلم و سریال یا برنامه ی شاد در کل مجموعه تلویزیون کاملا سیاسی-تبلیغاتی ایران ؛ کرکترهای از پیش تعریف شده و ملموس و ... دانست
    اینتنها نظر شخصی بنده هست .

12. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این مشکل در ایران عمومیت داره . متاسفانه در سریال بیشتر ملموسه . معمولا فیلمنامه نویسان ایرانی در پیچیدگی روایت و داستان و یا خلق روایت تبحر خاصی ندارند .
    اونها یک ثیم کلی رو طرح می زنند . بعد اگر قرار باشه 30 شب باشه ، سه شب کشش می دند !
    اگر 13 شب باشه ، باز هم 13 شب کشش می دند . در حالیکه این اوج بد سلیقه گی تعمدی و دست کم گرفتن مخاطب هست .
    مدیری با این سریالش به بینندگان ایرانی توهین کرد - چه تعمدی و یا سهوی - . بقدری این سریال روتین و آبکی هست که حتی چند دانشجوی اقتصاد هم بهتر می تونند یه سریال طنز بجای این گروه بسازند !
    دکور ها کاملا ابلهانه ،
    لوکیشن محدود به یک خانه و یک کوچه ،
    برداشت های تکی ،
    جکهای کودکانه و مضحک - انگار مخاطب ما آی کیو زیر 40 داره و باید طبق معمول مستقیم بگیم تا حتما مطمئن بشیم که فهمیده ! -
    طبق معمول داستان هم کم می آریم و مجبوریم با تک کلام و شوخیهای کلامی بی ربط جبرانشون کنیم
    بی اهمیتی به دوربین و صدا - صدای بم ناشی از دکور بسته غیر آکوستیکی - و دوربین امچوری !
    و بسیاری دلایل برای اثبات ضعفهای سریال از دید تکنیکی

شاید عمده دلایل برای ارج نهادن در میان خیل مردم را بتوان نیاز به طنز ساده و کامیکی - بدور از داستانهای پیچیده و خلق موقعیت هایی که نیاز به درک دارند ؛ چیزی بمانند جکهای فلسفی ! - . از طرف دیگه فقدان فیلم و سریال یا برنامه ی شاد در کل مجموعه تلویزیون کاملا سیاسی-تبلیغاتی ایران ؛ کرکترهای از پیش تعریف شده و ملموس و ... دانست
    اینتنها نظر شخصی بنده هست .
    به فرض اينكه همه اين انتقادها درست باشه (كه شخصا بعضيهاشو قبول ندارم!) ، بايد بگم كه به نظر بنده ،اقبال عمومي از همه اينها مهمتره (به عبارتي هر چي عموم بگن)
    و فعلا اقبال اكثريت (نه همه) با اين نوع طنز هست!
    ولي بايد بگم چيزي كه تو قسمت هاي مياني سريال (مخصوصا قسمت فوتبال) مشهود بود ، استفاده از لحظه ها بود ، برعكس قسمتهاي اول و چندتاي آخر كه فرصت سوزي زيادي داشتن
    برعكس شما ، من معتقدم براي درك تمام ظرفيت طنز مديري احتياج به آي كيوي بالايي هست

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا از قدیم تمام کارهای مدیری خلاقیت بالایی داشتن !!!! ( البته به جز "شبهای برره" که به عنوان یه طنز کامل قبولش دارم)
    تو یکی با لوله مقوایی میزد تو سر خودش غش میکرد
    تو یکی تو دوربین نگاه میکرد میگفت بععععععععععععله !! (از این جلف تر دیگه نمیشد)
    تو یکی از اول تا آخر بدون هیچ دلیل منطقی میگه سلام علیک ... خیلی ممنون
    خدا واسه یکی بخواد همین میشه دیگه
    طرفدارای بی منطق (علی پروینی) که اگه مدیری از آب پر کردن استخر خونش یه طنز 90 قسمتی هم بسازه با آب و تاب از نحوه سقوط آب تو استخر خالی صحبت میکنند و لذت میبرند و از خنده غش میکنن

واسه 2 قسمت فوتبال (که به خاطر اتقافات عجیب غریب فوتبال ایران تو سال گذشته و شرایط برنامه 90 و غیره کاملا مشخص بود با اقبال مردم روبرو میشه) 11 قسمت چرت و بی محتوای دیگه به خورد ملت داده شد
    وسطشم که واسه خوش خدمتی و خود شیرینی و پیام بازرگانی تلویزیونهای ماهواره ای رو مسخره میکرد مثلا

جالب بود که تو همین تاپیک
    بعد از پخش هر قسمت این سریال
    طرفداران مدیری و این سریال جمع میشدن و نکته های جالبش رو مرور میکردن که همه رو (اعم از جالب و غیر جالب) میزاشتی رو هم
    2 دقیقه از کل زمان اووون قسمت از سریال نمیشد
    من نمیدونم این چه طنزیه که علاوه بر نداشتن محتوا و قکر حتی نمیتونه با هجو و دلقک بازیهاش هم آدم رو بخندونه

همین دیگه

15. این کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببخشید...دقیقا من طنز های عطاران رو بیشتر دوست دارم...چون به جای سیاست که شکایت بهش به جایی نمی رسه مشکلات جامعه رو نشون می ده...
    بازم ممنون
    من که فکر نکنم...مدیری بیشتر از عطاران به واقعیت ها و مشکلات جامعه میپردازه
    عطاران بیشتر سریال هاش در مورد یک خانواده و مشکلات اونهاست که این داستان پردازی توی بقیه سریال ها هم هست

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    والدیبیباس

پيش فرض

کلا از قدیم تمام کارهای مدیری خلاقیت بالایی داشتن !!!! ( البته به جز "شبهای برره" که به عنوان یه طنز کامل قبولش دارم)
    تو یکی با لوله مقوایی میزد تو سر خودش غش میکرد
    تو یکی تو دوربین نگاه میکرد میگفت بععععععععععععله !! (از این جلف تر دیگه نمیشد)
    تو یکی از اول تا آخر بدون هیچ دلیل منطقی میگه سلام علیک ... خیلی ممنون
    خدا واسه یکی بخواد همین میشه دیگه
    طرفدارای بی منطق (علی پروینی) که اگه مدیری از آب پر کردن استخر خونش یه طنز 90 قسمتی هم بسازه با آب و تاب از نحوه سقوط آب تو استخر خالی صحبت میکنند و لذت میبرند و از خنده غش میکنن

واسه 2 قسمت فوتبال (که به خاطر اتقافات عجیب غریب فوتبال ایران تو سال گذشته و شرایط برنامه 90 و غیره کاملا مشخص بود با اقبال مردم روبرو میشه) 11 قسمت چرت و بی محتوای دیگه به خورد ملت داده شد
    وسطشم که واسه خوش خدمتی و خود شیرینی و پیام بازرگانی تلویزیونهای ماهواره ای رو مسخره میکرد مثلا

جالب بود که تو همین تاپیک
    بعد از پخش هر قسمت این سریال
    طرفداران مدیری و این سریال جمع میشدن و نکته های جالبش رو مرور میکردن که همه رو (اعم از جالب و غیر جالب) میزاشتی رو هم
    2 دقیقه از کل زمان اووون قسمت از سریال نمیشد
    من نمیدونم این چه طنزیه که علاوه بر نداشتن محتوا و قکر حتی نمیتونه با هجو و دلقک بازیهاش هم آدم رو بخندونه

همین دیگه

کاملا مخالفم. همین خلاقیت های به ظاهر ساده مدیری بود که موج جدید سریال های طنز رو در تلویزیون پایه ریزی کرد.

وقتی شما میتونی با یه نگاه ساده به دوربین مخاطب رو بخندونی چرا این کار رو نکنی؟ هرچی باشه بهتر و راحت تر از دلقک بازیهای متداول در سینما و تلویزیون ایران هست.

به نظر من باید به مدیری لقب پدر موج جدید طنز در ایران رو داد.

بجز قسمت های ورزشی دیگه قسمت خوبی نداشت این سریال؟؟؟ من که اینطور فکر نمیکنم.

بر خلاف نظر شما امین جان باید بگم این سریال خیلی خوب بود. همون یه جمله مدیری که در قسمت های اول سریال خطاب به اون منتقد سینما گفت ( ببخشید شما فیلم میبینید اونوقت پول میگیرید؟ ) به کل هیکل سریالی مثل ماه عسل میارزید.
    Last edited by Mamad_Madrid; 11-04-2009 at 10:22.

19. 2 کاربر از Mamad_Madrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •