مباركه
آخرين آپديت
ورژن 11 هستش
ولي احتمال ميدم بزودي ورژن 12 هم بياد همون طوري كه واسه 97 ريليز شد
مباركه
آخرين آپديت
ورژن 11 هستش
ولي احتمال ميدم بزودي ورژن 12 هم بياد همون طوري كه واسه 97 ريليز شد
[
اینم یه عکس با فریمور 11 در تاریکیه مطلق![]()
اقا ما یه ان 86 دمه دستمونه هر کی سوال موال داشت بپرسه....(من که جواب نمیدم...)
در رابطه با عکسبرداری این گوشی در مقایسه با N82 و یا بقیه 8مگاپیکسلی ها چی می دونی؟ (من که می دونم تو جواب می دی...)
فعلا که بهترین دوربین رو داره ..در رابطه با عکسبرداری این گوشی در مقایسه با N82 و یا بقیه 8مگاپیکسلی ها چی می دونی؟ (من که می دونم تو جواب می دی...)
کمترین قیمت الان چنده ؟هنوز به 400 نرسیده چقدر فاصله داره؟
تا الان اگه بخوام یه مقایسه کلی با 82 بکنم ....
از نظر ال سی دی که 82 با هک هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه....!!!
از نظر صدای اسپیکر بلندیشون مثل همه فقط به نظر صدای 86 یه ریز تز میاد و صدای 82 بم تر..
صدای هدفون هم با اینکه من شنیده بودم صداش خیلی بلنده ولی با هدفون مشترک..(همون هدفون 86) تست کردم صدای ان 82 کاملا بلند تر بود
و... اینم یه عکس از خود گوشی و هدفون هاش![]()
اینم یه مقایسه بین فلش و دوربین این دو تا گوشی...
به نظر من شاید فلش 86 عکس رو روشن کنه ولی اصلا در حد یه فلش زنون نیست چون فلش زنون علاوه بر روشنای توی شفافیت هم تاثیر می زاره...تفاوت این دو تا عکس توی فول سایز بیشتر هم میشه...
در مورد گفته های دوستمون
بله فلش ال ای دی بپای زنون هرگز نمیرسه.ولی ان86 به نوبه خودش در تاریکی خوب عکس میگیره.
البته ابنو بگم که ان82 شما احتمالا آپدیت 20 به بعد هست.چون یه ان82 با آپدیت 11 دارم عکساش تو شب خیلی خوب در نمیاد و ان86 خیلی نسبت به اون بهتر میگیره.
در مورد هدفون آره ان82 کمی بلندتره(البته با آپدیت های جدید)ولی باس ان86 بیشتره.
نوکیا روی ان86 تو دوربینش مخصوصا تو شب خیلی می خواد تغییرهای اساسی ایجاد کنه.من که بی صبرانه منتظر آپدیت های بعدیش هستم.![]()
شما داري گوشي يك سال پيش سامسونگ رو با جديدترين گوشي نوكيا مقايسه مي كني. فراموش نشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)